Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kaikki tarvittava työmatkapyöräilyyn

Gaerne

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Gaerne Carbon G.Kobra Pyöräilykengät Miehet, musta
Gaerne Carbon G.Kobra Pyöräilykengät Miehet, musta musta
Gaerne
Carbon G.Kobra Pyöräilykengät Miehet, musta
RRP 279,95 € 170,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen
  • Versiot: US 7 | EU 41
- 39 %

Hanki Gaerne -polkupyörän osat ja -tarvikkeet edullisesti netistä Bikester.fi

Gaerne on yksi johtavista urheilujalkineiden valmistajista, joka suunnittelee ja valmistaa innovatiivisia jalkineita pyöräilijöille. Gaerne on italialainen tuotemerkki, joka on erittäin suosittu kilpapyöräilijöiden parissa, mutta kengät sopivat hienosti myös vapaa-ajan pyöräilyyn. Gaerne on toiminut myös moottoripyöräilyn saralla, ja valmistaa joitakin maailman upeimmista moottoripyöräkengistä jo 40 vuoden ajan. Gaerne on ylpeä luodessaan perinteistä italialaista mukavuutta yhdistettynä korkeaan laatuun ja vahvoihin materiaaleihin. Periteisen italialaisen käsityön lisäksi Gaerne on luonut eräitä jalkinemarkkinoiden suurimmista innovaatioista. Selaa valikoimaa ja ehkä olet juuri löytänyt elämäsi pyöräilyjalkineet. Valikoimasta löydät pyöräilykenkiä eri lajeihin, kuten muun muassa:

  • maantiepyöräilyyn
  • maastopyöräilyyn
  • freeride-pyöräilyyn

Gaerne-tuotevalikoima

Gaerne on tunnettu innovatiivisista pyöräilykengistään, jotka koristavat monen pyöräilijän jalkoja. Pyöräilykengät itsessään ovat aivan toisenlaiset kuin tavalliset lenkkitossut, sillä nykyään ovat polkimetkin kehittyneet niin paljon, että tavallisilla tossuilla pyöräily olisi aika hankalaa. Pyöräilykengissä on aivan erilainen kiinnitystapakin kuin tavallisissa kengissä, sillä ne kiinnittyvät napsahtaen lukkopolkimiin kenkien pohjassa päkiän kohdalla olevien klossien avulla. Järjestelmää voi kuvitella mielessään suksissa käytettäviin siteisiin, joilla mono kiinnittyy sukseen. Kengät saadaan irti polkimista helposti kiertämällä jalkaa polkupyörästä poispäin. Pyöräilykengät istuvat jalkaan tiukasti ja kiinnittyvät yleensä joko velcro-tarrojen tai säädettävissä olevien solkien avulla. Kengännauhojen on katsottu olevan vaaratekijä niiden auetessa samaan aikaan kun pyöräilee. Maantiepyöräilyyn tarkoitettujen kenkien pohjat ovat erityisen jäykkiä, sillä voima on saatava mahdollisimman tehokkaasti välitetyksi jaloista polkimiin, ja siksi maantiepyöräilyssä pyöräilykenkien pitää olla riittävän jäykät. Pohjamateriaaleina käytetään yleensä kovaa muovia, lasikuitua tai hiilikuitua. Maantieklossit ovat maastopyöräilyyn tarkoitettuja klosseja isommat ja sen takia maantiepyöräilykengillä on vaivalloista kävellä pitkiä matkoja. Jos kengillä joutuu kävelemään usein, kannattaa klosseja suojaamaan hankkia erilliset suojat. Maantiepyöräilyyn Gaerne on suunnitellut G Mythos kengät, jotka ovat huippukengät juuri maantiellä tapahtuvaan pyöräilyyn. kenkä on sopivan jäykkä ja kevyt, ja todella mukavat jalassa. Gaernen pyöräilykengät ovat monen ammattikuskin valinta. Kiinnitys G Mythos pyöräilykengissä tapahtuu yhdellä soljella ja kahdella tarranauhalla. Kengissä on Look ja Speedplay -yhteensopivat kiinnityspaikat klosseille.

Gaerne Pyöräilykengät

Maastokenkää voidaan kuvailla pohjaltaan karkeaksi, ja kengät on pohjalta usein varustettu kärkinastoin, sillä ne mahdollistavat erinomaisen pidon maastossa jopa huonolla säällä. Myös maastokengän klossi on kätevästi upotettuna pohjaan. Gaerne on suunnitellut tyylikkäät maastopyöräkengät, jotka upean ulkonäön lisäksi ovat myös erittäin toiminnalliset. Gaernen G Electra pyöräilykengät on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön ja kiinnitys tapahtuu kolmella tarranauhalla. Materiaaliltaan kengät ovat perforoitua mikrokuitua. Pohjat sopivat SPD-mallin klosseihin. Gaerne on suunnitellut urheilujalkineet myös freeride-pyöräilyyn. Valikoimasta löytyy esimerkiksi Gaernen Lapo-kengät, jotka soveltuvat erinomaisesti juuri freeride-pyöräilyyn. Kengässä on tukevat nauhat sekä tarrakiinnitys. Kengissä on sivusuunnassa vahvistetut ulokkeet, anatoimisesti vahvistetut kantapäät, ohut muoto, sekä Vibra-luistoestopohjat. Lapo-kengät ovat yhteensopivat kaikkien maastopyörien poljinjärjestelmien kanssa.

Gaerne on valmistanut innokkaille pyöräilyn harrastajille pyöräilykenkiä, joilla voi jatkaa harrastusta myös pakkasilla. Tuotemerkin Polar Road -pyöräilykengät on suunniteltu täysin käytettäväksi pakkasen ja lumen saavuttua maahan. Nämä jalkineet on suunniteltu äärimmäisen huonoille sää olosuhteille tarjoten samaan aikaan suorituskykyä. Kengissä on erityinen ulkopohjallinen, joka on nylonia. Tämä ulkopohjallinen tarjoaa huipputason suorituskykyä. Anti-Slip lisäys kengän takaosassa tarjoavat turvallisuutta kävellessä. Kengissä on tarranauhakiinnitys pitää jalan tukevasti paikallaan ja varmistaa nopean säädön myös pyöräillessä. Kenkien pohjalliset ovat irrotettavat.

Asusteet

Gaerne on valmistanut myös valikoiman erilaisia asusteita, kuten esimerkiksi T-paitoja, sekä jerseypaitoja, joihin on koristeellisesti painettu tuotemerkin logo. Valikoimasta löytyy olkaimilla olevia elastisia pyöräilyshortseja, tyylikkäitä erivärisiä lippiksiä, kengän kärkiosaa eli varpaita lämmittäviä kenkien päälle laitettavia suojia, kenkäsuojia, jotka suojaavat koko jalkineen sateelta ja kylmältä, valtaisa valikoima erilaisia ja erivärisiä pyöräilysukkia, ergonomisesti muotoiltuja toiminnallisia pohjallisia, nastoja, sekä kumisia kantapään pehmusteita. Gaerne on myös valmistanut mittavan valikoiman niin kutsuttuja fanituotteita, joihin on painettu Gaernen logo. Tästä valikoimasta innokkaat Gaernen kannattajat löytävät tyylikkäitä avaimenperiä, julisteita, postereita, hauskoja tarroja, tuoleja, mattoja, käytännöllisiä perässä vedettäviä matkalaukkuja, sekä isokokoisia urheilukasseja.