Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
FOCUS Whistler - Pyörä kaikkiin käyttötarkoituksiin
Korkean luokan pyöriä valmistava FOCUS Bikes luottaa käytännön ekspertiisiin: Yritys, perustettuna vuonna 1988, työllistää seitsemää entistä ammattipyöräilijää tarjotakseen niin aloittelijoille kuin kokeneille pyöräilijöille täydellisen polkupyörän. Heidän voisi sanoa onnistuneen siinä Whistler -sarjallaan. Se omaksuu piirteitä ja yhdistelee mukavan vapaa-ajan arkipäivän fillarin ominaisuuksia sporttisen etujoustetun maastopyörän periksiantamattomaan jäykkyyteen. Whistler -sarjaa on väsymättömästi kehitetty vuosien myötä ja tarjoaa muillekin kuin aloittelijoille seikkailun tunnetta.

FOCUS Whistler

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 3
  • Naiset 3

Värit

  • harmaa
  • punainen
  • petrooli

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
FOCUS Whistler 3.7, punainen
FOCUS Whistler 3.7, punainen punainen
FOCUS
Whistler 3.7, punainen
OVH 839,95 € 649,00 €
  • Versiot: S | 38cm (27.5")L | 46cm (29")
- 22 %
FOCUS Whistler 3.6, petrooli
FOCUS Whistler 3.6, petrooli petrooli
FOCUS
Whistler 3.6, petrooli
OVH 639,95 € 439,00 €
  • Versiot: M | 42cm (29")L | 46cm (29")
- 31 %
FOCUS Whistler 3.6 EQP, harmaa
FOCUS Whistler 3.6 EQP, harmaa harmaa
FOCUS
Whistler 3.6 EQP, harmaa
OVH 839,95 € 599,00 €
  • Versiot: S | 38cm (27.5")
- 28 %

Focus Whistler -etujousitetut pyörät saa taivutettua helposti kovimmillakin maastopoluilla

Focus on markkinoiden johtava huippuluokkaisten maasto- ja maantiepyörien valmistaja. Nämä laadukkaat pyörät ovat saksalaisen insinöörityön tulosta ja Focus Whistler -mallisto onkin suunniteltu amatööripyöräilijä kiikarissa, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, että laadusta olisi tingitty tai jotain olisi karsittu pois – päinvastoin. Koska pyörä on etujousitettu ja se on suunnattu maastopyöräilyä aloitteleville pyöräilijöille tai harrastajille, jotka hakevat helppoutta ja laatua, on se valmistettu erityisen huolellisesti, jotta sen käsittely ja hallinta sekä huolto olisivat mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista. Tähtäimessä oli kuitenkin, että tämä pyörä saa hymyn satulassa istuvan huulille. Älä kuitenkaan anna sen ulkonäön huijata sinua, sillä valikoimastamme löytyy myös todellisille racersydämille suunnattuja Whistler-kisamalleja, jotka jättävät varjoonsa monet muut maratonipyörät!

Päätös on sinun - Whistler pitää lupauksensa

Whistleriä on saatavilla 27,5 "ja 29” koossa ja sinun tulisikin valita itsellesi sopiva korkeus, joka lisäksi sopii vaatimuksiisi. Sen jälkeen voit tuunata pyörän haluamillasi osilla, kuten jalustimella, tavaratelineillä, lokasuojilla ja valoilla. Näin saat viimeisteltyä maastopyörän, jonka selässä on mukava polkea niin Haltin pieniä polkuja kuin Turun saariston loppumatonta rengastietä. Whistlerin jarrut on tehty todella luotettaviksi - juuri käyttömukavuutta silmällä pitäen. Kaikki Whistler-mallit on varustettu hydraulisilla levyjarruilla tasaisen jarrutustehon ja optimaalisen jarrutuskäyttäytymisen takaamiseksi.

Alumiinirunkoiset hardtail-pyörät on tarkoitettu ensisijaisesti maastopyöräilyyn, mutta tämän pyörän selässä voit myös osallistua XC-kisoihin ja maastomaratoneille. Nämä kestävät ja helppohoitoiset pyörät selviävät monista haasteista, sillä ne on tehty voittamaan! Shimanon laatuosilla varustetut pyörät ovat täynnä osaamista ja harkittuja yksityiskohtia, joita ammattilaiset arvostavat.

Bikesterilla shoppaillessasi sinulla on vara valita, vertailla ja valittaa

Valitse mieluinen etujousitettu Focus Whistler ja täytä sen jälkeen ostoskorisi mieluisilla pyöräilyvarusteilla ja pyörän varaosilla. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit palauttaa ne 30 päivän kuluessa. Keveitä shoppailuhetkiä toivottaa Bikester!