Pyöräkauppa netissä
Hyppää satulaan! | Fillariuutuudet ovat saapuneet

FlipBelt

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • vihreä
 • oranssi
 • pinkki
 • violetti
 • sininen
 • turkoosi

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 4
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
FlipBelt Classic Kuntovyö, aqua aqua
FlipBelt
Classic Kuntovyö, aqua
29,95 € 27,95 €
 • Versiot: XSS
FlipBelt Classic Kuntovyö, aqua
FlipBelt Classic, vaaleanpunainen vaaleanpunainen
FlipBelt
Classic, vaaleanpunainen
28,95 € 25,95 €
- 10 %
 • Versiot: S
FlipBelt Classic, vaaleanpunainen
FlipBelt Zipper, turkoosi turkoosi
FlipBelt
Zipper, turkoosi
37,95 € 31,95 €
- 16 %
 • Versiot: XL
FlipBelt Zipper, turkoosi
FlipBelt Zipper, vaaleanpunainen vaaleanpunainen
FlipBelt
Zipper, vaaleanpunainen
37,95 € 32,95 €
- 13 %
 • Versiot: XL
FlipBelt Zipper, vaaleanpunainen
FlipBelt Classic, vihreä vihreä
FlipBelt
Classic, vihreä
28,95 € 25,95 €
- 10 %
 • Versiot: M
FlipBelt Classic, vihreä
FlipBelt Classic, oranssi oranssi
FlipBelt
Classic, oranssi
28,95 €
 • Versiot: XL
FlipBelt Classic, oranssi
FlipBelt Classic Kuntovyö, violet violet
FlipBelt
Classic Kuntovyö, violet
29,95 € 25,95 €
- 13 %
 • Versiot: XL
FlipBelt Classic Kuntovyö, violet
FlipBelt Zipper Kuntovyö, hot pink hot pink
FlipBelt
Zipper Kuntovyö, hot pink
37,95 € 34,95 €
 • Versiot: L
FlipBelt Zipper Kuntovyö, hot pink

Flipbelt – juoksuvyö, joka mullistaa pyöräilyharrastuksesi

Ennen Flipbeltin keksimistä ihmiskunta säilytti älypuhelimiaan, avaimiaan tai kolikoitaan pikkutaskuissa, kengurulaukussa ja milloin missäkin. Pyöräilylenkin tai juoksulenkin aikana avaimet hyppivät ja kilisivät taskussa tai hiersivät kengän sisällä. Flipbelt kuitenkin tuli ja vei potin kotiin: kätevä juoksuvyö on nerokas ratkaisu pikkutavaroiden säilytykseen juoksulenkin tai pyöräilymatkan ajaksi. Se jättää kädet vapaiksi, on huomaamaton ja mukava yllä, ja sen ansiosta avaimet saa esille nopeasti. Flipbelt on amerikkalaisen Mia Don keksintö. Sen omistaa Level Terrain -yritys, joka markkinoi muitakin urheilutarvikkeita. Kaikki tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa ja tuotannossa otetaan huomioon ympäristönäkökulma. Urheilijat juoksijoista ratsastajiin ja pyöräilijöihin ovat vakuuttuneet tuotteen helppokäyttöisyydestä. Myös allergisten tarvitsema epipen-kynä tai muut elintärkeät lääkeaineet on helppo kuljettaa Flipbelt-vyössä aina mukana. Yksinkertaiseen arjen ongelmaan ratkaisuksi kehitettyä Flipbeltiä myydään nykyisin ympäri maailmaa.

Säilytät Flipbeltissä älypuhelinta tai avaimia kätevästi

Vyö on mukavan leveä ja joustava, joten se ei hierrä suorituksen aikana eikä valu pois paikaltaan. Käyttäjät sen tietävät: Flipbelt ei pompi, vaikka hyppisit tasajalkaa tai heittäisit kärrynpyöriä. Flibeltissä on tavarataskuja, joihin mahtuu muun muassa älypuhelin. Venyvä vyö soveltuu myös isojen älypuhelinten kuljetukseen. Voit pukea vyön päällesi haluamallasi tavalla: joko niin, että aukot ovat ulospäin ja tavarat voi ottaa helposti esille – tai niin, että taskut ovat kehoa vasten ja pysyvät varmasti piilossa. Venyvä materiaali on spandexin ja lycran sekoitetta, joka hylkii kosteutta. Tuote ei kuitenkaan ole vedenpitävä. Antibakteerinen kangas on mahdollista pestä käytön välissä.

Flipbelt on kehitellyt myös juomapullon, joka sujahtaa vyöhön täydellisesti. Näin et joudu asentamaan pyörän runkoon juomapullotelinettä tai kaivamaan pulloa repusta kesken matkaa. Vyö muuntautuu siten myös helpoksi nesteytysjärjestelmäksi. Pullo kestää pesun tiskikoneessa eikä sen muovi sisällä haitallisia BPA-osia eikä se jätä makua veteen. Flipbelt on hyvä ja edullinen lahjaidea pyöräilijöille ja muille ulkoilmaliikunnan harrastajille, jotka arvostavat käytännöllisyyttä ja tyylikästä muotoilua. Vyö on kätevä myös matkoilla, kun arvoesineitä voi säilyttää kehon lähellä taskuvarkaiden varalta. Flipbelt on meillä valittavana useista raikkaista väreistä – tule nappaamaan omasi!

Bikesterilla on valtava valikoima pyöräilytarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan

Bikester.fi palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä. Tule ostoksille, missä ikinä liikutkin! Sivumme toimii sujuvasti myös mobiilissa. Suodata hakutuloksia haluamillasi suodattimilla tai etsi haluamaasi tuotetta hakusanoilla. Tarkista myös sesonkitarjoukset! Tarjoamme yli 99 € tilauksille maksuttoman toimituksen.