paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Fjällräven 1 Tuote

Kategoriat
Hinta
Lajittele
Sivu 1 /
1

Fjällräven tuotteet Bikesterilta!


Vaikka Fjällrävenin taival on jatkunut jo yli 50 vuotta, juontavat yrityksen juuret vieläkin pidemmälle. Fjällrävenin perustaja Åke Nordin oli vasta 14-vuotias kehittäessään ensimmäisen repun kehikon, koska innokkaana partiolaisena ja ulkoilijana hän ei pitänyt senaikaisista repuista, joiden epämiellyttävä pussi painoi alaselkää kannettaessa. Tämän lisäksi Åke oli lukenut, että raskaan taakan tulisi olla mahdollisimman ylhäällä ja lähellä selkää. Tästä sisuuntuneena Åke rakensi puusta kehikon reppuunsa, mikä vaelluksella herätti suurta mielenkiintoa muiden vaeltajien keskuudessa ja poiki lukuisia tilauksia. Tämä innovaatio toimi perustana Åke Nordinin kymmenen vuotta myöhemmin kotikaupungissaan perustamalleen yritykselle, Fjällrävenille.

Tänä päivänä Fjällräven on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden suurimmaksi ulkoiluvälinevalmistajaksi tarjoamalla kestäviä, ajattomia sekä käytännöllisiä ulkoilutuotteita laadusta tinkimättä. Tänä päivänä Fjällrävenin tunnetuimpia klassikko-innovaatioita on G-1000® puuvillapolyesterikangas, joka on veden- sekä tuulenpitävä, mutta samalla kulutusta kestävä ja mukautuva kangas, joten olet valmiina luonnon tarjoamiin säähaasteisiin ympäri vuoden.
Fjällräven tuotteet Bikesterista!

Fjällräven tuotteet arkeen ja vapaa-aikaan!


Valikoimistamme löydät Fjällrävenin pyöräilytakit sekä laajan valikoiman erilaisia päähineitä, jotka tarjoavat suojaa säällä kuin säällä. Retkeilijöille valikoimistamme löytyy Fjällräveniltä laadukkaita retkeilyvarusteita, jotka sopivat myös haastaviin retkeily- ja ulkoiluolosuhteisiin.
Mikäli valikoimistamme ei löydy etsimääsi Fjällräven tuotetta, laajasta valikoimastamme löytyy takuuvarmasti useita mielenkiintoisia tuotteita lukuisilta eri merkeiltä, kuten ulkoilutakkeja ja ulkoiluhousuja, jotka täyttävät vaatimimmatkin toiveet ja vaatimukset.

Ostokset turvallisesti Bikesterista!


Bikesterissa ostosten teko on aina turvallista. Mikäli olet jostain syystä tyytymätön valitsemaasi Fjällräven tuotteeseen, kuten tuotteen sopivuuteen, väriin tai kokoon, voit aina palauttaa tuotteen meille helposti veloituksetta tuotteesi mukana tulevalla palautusrahtisetelillä. Bikesterista ostat aina edulliseen hintaan 100 päivän palautusoikeudella ja ilmaisella palautuksella!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.