Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Fizik Antares

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 1
  • Naiset 1

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Fizik Antares R1 Satula, musta
Fizik Antares R1 Satula, musta musta
Fizik
Antares R1 Satula, musta
OVH 189,95 € 184,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 141mm

Fizik Antares, kun ihmisen fysiikka on pyöräilyn keskipisteessä

Fizik - tai oikeammin fi'zi:k on sanan physique foneettinen kirjoitustapa. Vuonna 1996 perustetun yrityksen tavoitteena on valmistaa satuloita ihmisten fysiikan ehdoilla ja niihin keskittyen. Siksi jokainen fizik-malli on omalla tavallaan erikoinen, sillä se on kehitetty tietyn fysiikan omaaville pyöräilijöille. Mallien sisältä löytyy vielä tarkempia rajoitteita, kuten leveitä satuloita, reiällisiä satuloita ja aaltoilevia malleja. Jokainen pyöräilijä on erilainen ja näin ollen myös satulan tulee olla erilainen. fizikin satulat on kilpaurheilijoiden ja ammattilaisten suosiossa juuri siitä syystä, että valikoimasta löytyy jokaiselle pakaralle sopiva satula, jonka selässä jaksaa pidempään väsymättä.

Ihmisen anatomia siirtyy nyt satulan muotoiluun

Antares on kehitetty anatomiseksi keskipitkän satulaprofiilin omaavaksi satulaksi, jossa on käytetty todella kehittynyttä teknologiaa välttämään jalkojen, pakaroiden ja takapuolen tunnottomuus ja paine. Se on valmistettu nimenomaan Chameleon-tyyppisille pyöräilijöille, joiden selkä joustaa jonkin verran ja lantio pysyy kutakuinkin liikkumatta. Antares on neutraali satula, joka antaa tukea ja joustoa.

Näissä satuloissa on käytetty kauttaaltaan laadukkaita materiaaleja ja satulan päällinen onkin valmistettu hiiliikuiduilla vahvistetusta nailonista. Tämä punos on erittäin kevyt, mutta vahva ja Microtex-materiaalin alla on käytetty vaahtoa, joka tuo satulaan käyttömukavuutta, jota osaltaan myös lisää satulan muotoilu. Harkittu muotoilu myös varmistaa sen, että pyöräilijän paino on molemmilla kankuilla eikä jännityksiä pääse syntymään ja jalkojen verenkierto pysyy jatkuvana.

Anatominen leikkaus, materiaalit ja todella kehittynyt teknologia mahdollistavat sen, että tätä satulaa voi käyttää todella pitkillä matkoilla ja se soveltuu todella hyvin kaikille, jotka kärsivät tunnottomista jaloista, paineenvaihteluista ja muista oireista istuessaan satulassa pitkiä matkoja. k:uim-runko tekee satulasta kaiken kukkuraksi todella kevyen ja joustavan. Lisäksi tämä satula on helppo asentaa, mutta ennen kaikkea se on todella ketterä ja kätevä satula, joka auttaa sinua jaksamaan pidempään.

Ammattilaisten suosimat välineet Matti Meikäläisten ulottuvilla

Voit aina luottaa siihen, että Bikesterilta löytyy ammattilaisten käyttämät, testatut, mukavat, kevyet ja voittajamateriaalia olevat satulat. Kaikki pyöräilijät ovat tervetulleita shoppailemaan meille, ja annammekin kaikille tuotteille 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden.