Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kuumia uutuuksia nyt saatavilla

Fizik Aliante

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Fizik Aliante R1 Kilpasatula Regular Avoin, musta
Fizik Aliante R1 Kilpasatula Regular Avoin, musta musta
Fizik
Aliante R1 Kilpasatula Regular Avoin, musta
RRP 169,95 € 159,95 €
ilmainen toimitus
Fizik Aliante R3 Kilpasatula Suuri Avoin, musta
Fizik Aliante R3 Kilpasatula Suuri Avoin, musta musta
Fizik
Aliante R3 Kilpasatula Suuri Avoin, musta
129,95 €
ilmainen toimitus
Fizik Aliante R1 Kilpasatula Suuri Avoin, musta
Fizik Aliante R1 Kilpasatula Suuri Avoin, musta musta
Fizik
Aliante R1 Kilpasatula Suuri Avoin, musta
169,95 €
ilmainen toimitus

Fizik Aliante – Anatomisesti muotoillut polkupyörän satulat

Fi'zi:k on sanan physique foneettinen kirjoitustapa, ja sana viittaakin ihmiskehon muotoon tai tilaan. Vuonna 1996 perustetun yrityksen päämääräänä on tehdä maailman hienostuneimmille pyöräilijöille heidän tarpeensa tyydyttäviä, hienostuneita, inspiroivia ja kauniita pyöränosia. Nämä useita muotoilupalkintoja voittaneet satulat ovat monien ammattiurheilijoiden käytössä ja satuloita löytyykin niin kuuluisien Ranskan ympäriajajien, triatlonistien kuin maastopyöräilijöiden takapuolten alta - ihmisten, jotka viettävät suurimman osan valveillaoloajastaan pyörän selässä.

Mukavuus ja keveys yhdistettynä teknologiaan ja innovaatioihin

Anatomisesti muotoillut Aliante-satulat ovat täynnä kehittynyttä teknologiaa, materiaaleja ja käsityötä. Valikoimastamme löytyy niin normaalikokoisia kuin myös hieman suurempia satuloita, jotka on tarvittaessa muotoiltu aaltoileviksi, mikä auttaa nivusten paineenalennuksessa. Aliante-satuloille ominaista on niiden keveys, joustavuus ja ketteryys, ominaisuudet, joita ammattilaiset ja aktiiviset harrastajat todellakin arvostavat.

Satulaa valittaessa on tärkeää huomioida oman vartalon rakenne - selkärangan jäykkyys ja lantion kierto. Aliante “Bull" -satulat on suunniteltu erityisesti jäykän selkärangan omaaville ajajille, joiden lantio kiertyy paljon ajon aikana. Nämä pyöräilijät kaipaavat lisätukea satulastaan, joka joustaa tarvittaessa. WingFlex-teknologia mahdollistaa sen, että voit käyttää koko energiasi pyörien pyörittämiseen eikä sitä mene hukkaan sisäreisiesi koskettaessa satulaa.

Patenttikiinnitteiset satulat on perustettu k:ium-mallin päälle, mikä on fizikin omaa tuotekehitystä oleva satulan putkitusmalli. Tähän johtaneen suunnittelutyön ansiosta satulasta on saatu kevyt ja miellyttävä jopa pitkillä matkoilla. Materiaalina k:ium on todella luja verrattuna painoonsa ja se kestää korroosiota todella hyvin.

Satuloihin saa tarvittaessa yksinkertaisesti kiinnitettyä laitteita ja lisävarusteita niiden Clip-järjestelmän avulla. Tähän ei tarvita mitään työkaluja!

Mukavuus ennen kaikkea, näin myös tilatessasi Bikesterilta

Olemme lähes varmoja siitä, että tulet tykästymään uuteen satulaasi, mutta jos et kuitenkaan ole tyytyväinen toimittamaamme satulaan, voit palauttaa sen veloituksetta 30 päivän sisällä tilauksen toimituksesta. Tervetuloa ostoksille!