Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kaikki tarvittava työmatkapyöräilyyn
FIXIE Inc. Floater Suurkaupungin sankari
Jos mikään pyörä ruumiillistaa urbaania tyyliä, niin Fixie Inc sen tekee: minimalistinen, arkinen design kohtaa absoluuttisen toiminnallisuuden. Yksi vaihde ja kaksi jarrua - sen enempää ei tarvita urbaanin viidakon valloittamiseen. Heitä sekaan vielä muutama vankka komponentti lyömättömään hintaan ja sinulla on täydellinen kaupunkiratsu.

FIXIE Inc. Floater

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • punainen
 • valkoinen
 • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 4
 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
FIXIE Inc. Floater, musta
FIXIE Inc. Floater, musta musta
FIXIE Inc.
Floater, musta
489,95 € * 329,95 €
 • Versiot: 51cm (28")53cm (28")
- 33 %
FIXIE Inc. Floater Race, musta
FIXIE Inc. Floater Race, musta musta
FIXIE Inc.
Floater Race, musta
489,95 € * 339,95 €
 • Versiot: 51cm (28")53cm (28")
- 31 %
FIXIE Inc. Floater Race, valkoinen
FIXIE Inc. Floater Race, valkoinen valkoinen
FIXIE Inc.
Floater Race, valkoinen
489,95 € * 339,95 €
 • Versiot: 53cm (28")55,5cm (28")
- 31 %
FIXIE Inc. Floater Race 8S, punainen
FIXIE Inc. Floater Race 8S, punainen punainen
FIXIE Inc.
Floater Race 8S, punainen
489,95 € * 459,00 €
 • Versiot: 53cm (28")55,5cm (28")
FIXIE Inc. Floater Race 8S, musta
FIXIE Inc. Floater Race 8S, musta musta
FIXIE Inc.
Floater Race 8S, musta
489,95 € * 459,00 €
 • Versiot: 57,5cm (28")

Fiksipyörien kuningatar Fixie Inc. Floater sopii kaupunkiajoon

Fixie on edullisten fiksipyörien eli yksivaihteisten kaupunkiajoon suunniteltujen pyörien kruunaamaton kuningatar ellei jopa kuningas. Saksalaisten, intohimoisten pyöräilijöiden perustama Fixie Inc. on niin sanottujen hippipyörien isä. Vuodesta 2003 lähtien valmistettuja pyöriä yhdistää siistit yksityiskohdat ja puhdaslinjaisuus. Näistä löydät taatusti tyylikkään vaihtoehdon!

Yksivaihteinen, edullinen vaihtoehto pyöräilyyn kaupungissa

Fixie Inc. Floater on yksivaihteinen pyörä, jonka timantin mallinen runko ja alumiininen ohjaustanko ovat tarkoitettuja arjen työmatkapyöräilyyn, hupiajeluun tai vaikka kunnon kohotukseen. Sen todella stabiili, mutta uskomattoman kevyt alumiinirunko tekee sen käsittelystä helppoa ja ajokokemuksesta todella nautinnollista. Sen linjakas ulkomuoto mahdollistaa nopeat siirtymiset myös urbaaneissa, yleensä ahtaissa tiloissa kaduilla, tien pientareilla, pienillä kerrostalokujilla yms. Floater Racen käyrätangon ansiosta pyöräilijä on ergonomisessa asennossa sekä ylätangolla että sarvilla ajaessaan. Ilmanvastus pienenee luonnollisesti kun pyöräilijä on ala-asennossa eli sarvilla ja näin nopeus myös kiihtyy. Tämä Fixie Inc. Floater on juuri sinulle, joka et jaksa huoltaa pyörääsi jatkuvasti ja haluat kuitenkin menopelin, joka liikkuu näppärästi ja kätevästi paikasta toiseen.

Tämä pyörä on varustettu Tektron laadukkailla v-jarruilla, jotka pysäyttävät pyörän tehokkaasti tarvittaessa. Pyörän runko ja ohjaustanko ovat kevyttä alumiinia ja tästä pyörästä on karsittu pois kaikki ylimääräinen paino ja se painaakin hämmästyttävästi vain vähän yli 10 kg. WTB:n maantieajoon soveltuvat renkaat ja Shining-alumiinivanteet tuovat ajoon rullaavuutta ja helppoutta.

Valikoimistamme löytyy sekä Floater Race -mallia että perus-Floateria. Molempia löytyy useissa eri väreissä. Huomaathan, että vain Floater Race on varusteltu droppiohjaustangolla ja Floaterin perusmallista löytyy Leadtecin Riser-Bar-mallin ohjaustanko. Floateria ja Floater Racea on saatavilla 28-tuumaisilla, todella nopeilla vanteilla.

 • Yksivaihteinen pyörä erityisesti kaupunkiajoon
 • Edullinen, mutta laadukas ja tyylikäs vaihtoehto
 • Sopii peruspyöräilijälle, vaatii vain vähän huoltoa
 • Saatavana kaksi eri mallia ja useita eri värejä

Päivitä kaupunkimenopelisi jo viikossa

Varmista, että pääset viikon sisällä kruisailemaan uudella fiksipyörälläsi tilaamalla nyt verkkosivuiltamme. Toimitamme pyöräsi 3-7 päivän sisällä. Sinulla on myös 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.