paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

adidas Five Ten

The Brand Of The Brave
adidas Five Ten - Brand of the Brave
Jos etsit kenkää, joka tarjoaa erinomaista pitoa polkimiin, adidas Five Ten on sinun merkkisi. Adidas Five Ten-kengät on Stealth Rubber-materiaalilla varustettuja, taaten erityisen liukumattoman pohjan. Intohimoinen kiipeilijä ja Five Tenin perustaja Charles Cole turhautui siihen, miten helposti hänen kenkänsä luisuivat kiivetessään. Hän otti asiat hoitaaksensa ja yhdessä tiedemiesten kanssa alkoi kehittämään omia kenkiään liukumattomilla pohjilla. Tänä päivänä pehmeät, superpitävät Stealth-pohjat ovat BMX-kuskien rakastamia ympäri maailmaa. Nämä tunnetut pyöräilykengät ovat tehneet Five Tenistä tunnetut paljon laajemmin kuin vain kiipeilykuvioissa.
Uutta adidas Five Teniltä

Lisää adidas Five Tenistä

ADIDAS 5.10 TRAILCROSS LT – UUDEN TRAILCROSS-MALLISTON ENSIMMÄISEN KENKÄMALLI - EHDOTON KAIKILLE MAASTOPYÖRÄKUSKEILLE

Viimeisten 20 vuoden aikana Five Ten on ansainnut legendan maineen väsymättömän kehitystyönsä ansiosta. Tämä koskee myös korkean suorituskyvyn maastopyöräkenkiä. Tavoitteena on valmistaa kuskeille ympäri maailmaa juuri heidän tarvitsemansa tuotteet. Erilaiset outdoor-elämykset toteutuvat mainiosti moderneilla maastopyörillä aina yhden päivän ajoista useamman päivän retkiin. Riippumatta ajotyylistäsi tarvitset oikeantyyppiset kengät: kenkä, joka sopii yhtä hyvin uusien polkujen tutkailuun, pidemmille vaellusreiteille tai vaikkapa bikepacking-retkille.


"The Five Ten Trailcross LT on ensisijaisesti flat-polkimiin sopiva maastopyöräkenkä, mikä tarkoittaa erinomaista suorituskykyä ja lyömätöntä poljinpitoa. ”Outdoor-markkinoiden jatkuvasti kasvaessa halusimme kuitenkin kehittää kengän, jossa yhdistyvät Five Tenin suorituskyky sekä TERREX-kengän huippuominaisuudet. Näin ollen kenkä sopii erinomaisesti niin maastoajoon kuin esim. päivävaellukselle.“ – sanoo Luke Hontz Five Ten Bike´in Vanhempi tuotepäällikkö.

Valmistaudu seuraavaan seikkailuusi palkitun Adidas 5.10 Trailcross-malliston tuotteilla!

adidas Five Ten

76 Tuotetta
Lajittele