paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

TALVIALE – Klikkaa ja tee löytöjä!

adidas Five Ten

The Brand Of The Brave
adidas Five Ten - Brand of the Brave
Jos etsit kenkää, joka tarjoaa erinomaista pitoa polkimiin, adidas Five Ten on sinun merkkisi. Adidas Five Ten-kengät on Stealth Rubber-materiaalilla varustettuja, taaten erityisen liukumattoman pohjan. Intohimoinen kiipeilijä ja Five Tenin perustaja Charles Cole turhautui siihen, miten helposti hänen kenkänsä luisuivat kiivetessään. Hän otti asiat hoitaaksensa ja yhdessä tiedemiesten kanssa alkoi kehittämään omia kenkiään liukumattomilla pohjilla. Tänä päivänä pehmeät, superpitävät Stealth-pohjat ovat BMX-kuskien rakastamia ympäri maailmaa. Nämä tunnetut pyöräilykengät ovat tehneet Five Tenistä tunnetut paljon laajemmin kuin vain kiipeilykuvioissa.
Uutta adidas Five Teniltä

Lisää adidas Five Tenistä

ADIDAS TERREX | FIVE TEN
adidas Five Ten, yhteistyössä Veronique Sandlerin, yhden maapallon lahjakkaimpien naismaastopyöräilijöiden kanssa, esittelee ensimmäisen tiiserin "VISION":ista, uusi freeride-maastopyöräilyelokuva, joka julkaistaan kesällä 2019. Toiminnantäyteinen elokuva esittelee entisen kilapailijan Sandlerin filosofiaa ja luovia ideoita, sekä miten hän haluaa vaikuttaa lajin tulevaisuuteen.
KESTREL PRO BOA
Katso adidas Five Tenin Brett Tipien esittelevän uusia Kestrel Pro Boa flat-poljinkenkiä tyypillisellä eloisalla tavallaan. Kengät ovat luonnollisesti superpitävällä, toimivaksi todetulla Stealth Rubber-ulkopohjalla varustetut ja voidaan täydellisesti muokata jalkaterään Bo-Fit-järjestelmän ansiosta.

adidas Five Ten

86 Tuotetta
Lajittele