Pyöräkauppa netissä
Löydä toivelahjat täältä!

Evoc Bike Travel Bag

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
EVOC Bike Travel Bag XL, vihreä/musta
EVOC Bike Travel Bag XL, vihreä/musta vihreä/musta
EVOC
Bike Travel Bag XL, vihreä/musta
489,95 €
ilmainen toimitus
EVOC Bike Travel Bag Pro 310l, musta
EVOC Bike Travel Bag Pro 310l, musta musta
EVOC
Bike Travel Bag Pro 310l, musta
589,95 €
ilmainen toimitus

Evoc bike travel bag – nerokas polkupyörän kuljetuslaukku

Evoc on saksalainen tuotemerkki, joka valmistaa mukavuudestaan tunnettuja, selkäpanssareilla valmistettuja reppuja sekä kompaktisti muotoiltuja pyörien kuljetuslaukkuja. Evocin tuotantoon kuuluvat lisäksi myös erilaiset pyörään kiinnitettävät laukut, lumilautailuun ja lasketteluun suunnitellut laukut sekä reissaamiseen kehitetyt matkalaukut. Näiden lisäksi brändillä on myös oma vaatemallisto aktiivisiin lajeihin sopien.

Evocin perustajat ovat vannoutuneita pyöräilijöitä ja laskijoita, jotka huomasivat aikanaan huomattavia puutteita aktiivilajeihin tarjolla olevien laukkujen tarjonnassa. Tästä syntyi ajatus valmistaa vallankumouksellisen kompakteja ja käytettävyydeltään mukavia laukkuja, jotka palvelevat parhain päin jokaista sporttisen elämäntyylin omaavaa. Evocin valmistamat reput ovat saaneet suurta kiitosta Liteshield-selkäsuojansa ansiosta. Tämä mahtava selkäpanssari saa pyörälenkit ja vaellukset sujumaan muitta mutkitta, kun kantomukavuus on taattu. Brändi valmistaa myös nerokkaita juomareppuja, jotka sisältävät juomajärjestelmän säiliöllä. Evocin pyörälaukkujen tarjonta on varsin kattava. Valikoimaan kuuluu tarranauhalla kiinnitettäviä satulalaukkuja monessa koossa, ja niihin on ilo sujauttaa esimerkiksi pienet arvoesineet pyöräilyn ajaksi. Myös runkoon kiinnitettävät pikkulaukut ovat varteenotettava vaihtoehto pienesineiden kuljettamiseen pyöräretken ajaksi.

Evocin todellinen ylpeyden aihe on Evoc bike travel bag, joka on polkupyörän kuljetuslaukku. Laukkuun on helppo pakata koko pyörä irrottamalla sen osat toisistaan. Näin rakas pyörä kulkee mahdollisimman näppärästi mukana niin junassa, autossa, bussissa kuin lentokoneessa. Evoc bike travel bag -laukkuja on saatavilla useassa eri koossa, jotta niihin saadaan mahtumaan eri kokoisia pyörän runkoja ja renkaita.

Kuljetuslaukku täynnä ainutlaatuisia toimintoja

Evoc bike travel bag -kuljetuslaukku avataan vetoketjuilla ja se sisältää harkiten suunnitellut lokerot kullekin polkupyörän osalle. Suurimpaan vetoketjulla varustettuun osastoon sujahtaa polkupyörän runko, ja renkaat piilotetaan kätevästi vetoketjulla avattavan etupaneelin taakse. Suureen lokeroon mahtuu myös ohjaustanko. Laukun pienten renkaiden ansiosta sitä on helppo ja kevyt vetää mukana niin matkatavarahihnalle kuin junaankin, ja vaikka pitkin kaupungin katuja.

Evoc Bike Travel Bag Pro 310l Sini-Musta Pyörän Kuljetus Laukku

Kuljetusvälineenä toimimisen lisäksi Evoc bike travel bag myös suojaa pehmusteillaan arvokasta pyörääsi kolhuilta kuljetuksen ajan. Eri kokojen lisäksi kuljetuslaukussa löytyy valinnanvaraa myös värimaailman suhteen. Tarjolla on niin hillityn värisiä kuljetuslaukkuja kuin myös värikkäitäkin vaihtoehtoja. Koska me Bikesterilla haluamme tarjota kaiken mahdollisen toimivaan pyöräilyyn, löydät meiltä myös Evoc bike travel bag -kuljetuslaukut upeassa, useissa eri väreissä hehkuvassa valikoimassa. Lue läpi tarkat tuotetiedot, kuten laukkujen mitat, ja valitse omalle pyörällesi kuljetuslaukku, joka vie pyöräsi perille matkakohteisiin turvallisesti.

Pyöräilyn ilosanoman sanansaattaja palveluksessasi

Tervetuloa tekemään lyömättömiä ostoksia pyöräilyn ilosanoman sanansaattajan Bikesterin sivustolle! Löydät meiltä monenmoiset varusteet pyöräilyyn, mukaan lukien polkupyörän kuljetuslaukut Evocin valmistamana. Reilu, jopa 30 päivän pituinen avokauppamme mahdollistaa pyörän kuljetuslaukun tai muun tuotteen palautuksen, jos se ei jostain syystä olekaan sinulle mieleinen. Tervetuloa edistämään pyöräilyn ilosanomaa yhdessä Bikesterin kanssa.