paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Innovatiiviset sähköskootterit

Electrifying!

Sähköpotkulaudoista tulee aina suositumpia ja ovat selvästi enemmän kuin hetken hullutus. Ilmasaasteiden ja ruuhkaisten teiden aikaan on aika harkita uusiksi, miten liikutaan. Sähköajoneuvot ovat tulevaisuus – varsinkin jos ne tarjoavat yhtä paljon hauskanpitoa kuin sähköpotkulaudat!


Pysy puhtaana

Nykyisin vihreä elämäntapa on tärkeämpää kuin koskaan. Ilmastonmuutos ja kasvava saastutus asettaa ihmisille ihan uusia haasteita. Sen takia uusia ratkaisuja on löydyttävä, etenkin kovaa vauhtia kasvavissa kaupungeissamme.

Toivoa on. Polkupyörien ja sähköpyörien lisäksi muitakin fiksuja vaihtoehtoja ilmestyy markkinoille, joilla on tärkeä osa muutoksenteossa. Sähköpotkulaudat ovat vaikuttava esimerkki siitä – hauska tapa rullata kaupungilla kestävästi ja joustavasti.

Stressitöntä urbaania liikkuvuutta

Ei epäilystäkään: sähköpotkulaudat ovat hauskoja. Käytännössä liidät ympäriinsä, ohittaen tuhauttavia liikenneruuhkia ja haisevia pakoputkia, etkä saavu määränpäähän paidanselkä hikisenä. Akun kantamasta riippuen, ne voivat kantaa 20 kilometriinkin asti – täydellistä töihin matkaamiseen tai kavereiden luona piipahtamiseen. Akkuja voi ladata missä tahansa pistorasiassa.

Nämä kätevät ajoneuvot voidaan yleensä taittaa nappia painamalla, mikä on mahtavaa matkaajille, jotka haluavat voida hypätä junaan, metroon tai bussiin. Ne ovat myöskin ihanteelliset lähiseudun tutkimiseen ollessasi lomalla. Kokoon taitettuina, ne mahtuvat pienimpäänkin auton tavaratilaan.


Miten ne toimivat

Näiden vehkeiden ajo ei voisi olla helpompaa. Astu laudalle, kytke potkulauta päälle, aktivoi moottori ja rullaa menemään. Oletko koskaan ajanut sähkötöntä potkulautaa? Jos olet, tunnet itsesi välittömästi kotonasi sähköistetyllä versiolla. Jos et, älä huoli. Intuitiivisen käsittelyn takia ajoneuvo on hetkessä hallinnassasi.

20 km:n tuntivauhtiin asti kulkevien sähköpotkulautojen ei tarvitse kulkea pyörien tai sähköpyörien varjossa. Yllättävän terävällä kiihdytyksellä, ajat pian hymy huulillasi. Yksi asia on varmaa – kävely alkaa pian tuntua tylsältä tähän touhuun verrattuna.

Hyvä jarrutus = välttämätöntä

Pitäessäsi hauskaa potkulaudallasi, kyky jarruttaa tehokkaasti on elintärkeää. Jarrutusjärjestelmän tyyppi riippuu valmistajasta. Tieliikenteeseen hyväksytyiltä malleilta vaaditaan kaksi itsenäistä jarrutusjärjestelmää. Yleensä tämä tarkoittaa jarrukahvaa ohjaustangolla yhdessä jalkajarrun kanssa takapyörässä.

Vaikka suurin osa sähköpotkulaudoista toimivat tavanomaisella teknologialla, löydät vaikuttavia uusia ominaisuuksia tietyistä malleista. Esimerkiksi valmistaja CITYBUG käyttää uutta ”Push & Pull”-järjestelmää, millä kiihdytät työntämällä ohjaustankoa vähän eteenpäin ja jarrutat vetämällä sitä itseäsi kohti.

Rentoa ja turvallista ajoa varten suosittelemme potkulautoja vakionopeudensäätimellä ja lukkiutumattomilla jarruilla. Tietyissä malleissa on valot, suuntavilkut, äänitorvi, iskunvaimentimet, energian talteenottojärjestelmä, älypuhelinsovellusyhteensopivuus ja vaihtoakku.


Science Fictioniä? No ei kaukana!

Sähköpotkulaudat eivät ole ainoat sähköllä kulkevat menopelit, jotka nauttivat tällä hetkellä kasvavaa suosiosta. Leijulaudat (eng. hoverboard) ovat ilahduttaneet lapsia jo jonkun aikaa ja valmistajat kuten Segway kääntävät markkinoita ylösalaisin. Futuristiset liikkumistavat, kuten sähköskeittilaudat osoittavat, mikä on nykyisin mahdollista. Tulevaisuus on täällä!


Stay Smart

Vaikka sähköpotkulaudat ovat niin hauskoja kapistuksia, pidä kuitenkin huoli, että ajat aina varovasti ja kunnioittavasti. Vain silmien auki pitäminen ja edessä olevan seuraaminen on jo puolet. Jos pidät seuraavat kohdat mielessä, on tuvallisuutesi huomattavasti todennäköisempää:

Pidä aina kypärää
Ei epäilystäkään siitä, että aina tulisi pitää kypärää. Kuka tahansa tiellä oleva ilman suojaa päälleen leikkii hengellään.

Pysy asfaltilla
Jos mahdollista, aja vain tasaisilla, asfaltoiduilla pinnoilla. Sähköpotkulaudat eivät valitettavasti vaan(vielä) sovellu maastoajoon.

Onko lupa?
Pidä huoli, että olet tietoinen siitä, missä saat ajaa ja missä et. Esimerkiksi jalkakäytävällä ajaessasi tulee ajaa kävelyvauhdilla, kun taas pyörä- ja autoteillä saat revitellä 25 km/h:n vauhtiin asti. Tosin, yksityisalueellakin vapaa ajelu on hauskaa!

Hanki vakuutus
Jos käytät sähköpotkulautaa julkisilla alueilla, suosittelemme vastuuvakuutuksen ottoa. Ilman sitä, jopa pienemmät vahingot voivat käydä kalliiksi.


Muutama syy, miksi rakastamme sähköpotkulautoja


 • Stressittömiä
 • Puhdas vaihtoehto autolle
 • Rajoittamatonta ajeluiloa
 • Helppokäyttöisiä
 • Helposti kuljetettavia
 • Äänettömiä
 • Ei parkkipaikan etsimisen tuottamia päänsärkyjä

Muutama syy, miksi rakastamme sähköpotkulautoja

 • Stressittömiä
 • Puhdas vaihtoehto autolle
 • Rajoittamatonta ajeluiloa
 • Helppokäyttöisiä
 • Helposti kuljetettavia
 • Äänettömiä
 • Ei parkkipaikan etsimisen tuottamia päänsärkyjä

Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes