Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Ergon GP1 Kahvojen pitokumit Rohloff/Nexus, musta/harmaa

ID: 400253

OVH 39,95 €
35,95 €
- 10 %
Sisältää ALV:n. plus Toimituskulut

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

  • Valitse Halkaisija
  • Valitse Halkaisija
    Large loppuunmyyty verkossa
    Small loppuunmyyty verkossa
Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.
Ei saatavilla verkkokaupasta
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Kuvaus

Ergon GP1 Kahvojen pitokumit Rohloff/Nexus, musta/harmaa (black/silver)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Alkuperäinen! Jatkuvasti parannettu viime vuosina - maailmanlaajuinen vertailutuote toiminnaltaan, materiaaliltaan ja valmistukseltaan. GP1 helpottaa tehokkaasti puutuneita sormia, kipeytyneitä käsiä ja kyynärpäitä. TÜV-testattu tartuntakumi - Made in Germany - ilman täyteaineita, materiaalin korkein mahdollinen puhtaus, pehmittimenä ainoastaan lääketieteellinen valkoinen öljy. Taottu alumiinikiinnike kiinnittää kahvan ohjaustankoon vain yhdellä ruuvilla, mikä estää vääntymisen. Hyväksytty hiilikuituisille ohjaustangoille.

Soveltuu kaikenlaisiin vaihdemekanismeihin
Joistakin GP-sarjan malleista, kuten GP1:stä, on saatavana erikoisversioita, jotka mahdollistavat erilaiset vaihto-ominaisuudet. Tavallisessa vaihdossa molemmat kahvat ovat samanpituisia. Gripshift- tai Dual-Twist-Shift-kierrekahvavaihteisiin tarkoitettu versio sisältää kaksi lyhennettyä kahvaa, Rohloff-, Nexus- ja Single-Twist-Shift- vaihteisiin tarkoitettu versio sisältää vain oikeanpuoleisen kahvan lyhennettynä.

Se on mukana sekoituksessa
Minimaalinen kitka - maksimaalinen mukavuus: Ergonin superpehmeä, UV-kestävä ja kestävä materiaali sekä erityiset kuviointikuviot lisäävät tarttumavarmuutta. Lisäksi ajamisen ilo lisääntyy, kun tuntuma on tuntuvasti miellyttävän tuntuinen.

Lukittu turvallisuussyistä
GP-sarjan kiinnitysjärjestelmä on erittäin turvallinen ja helppo asentaa. Kukin kahva kiristetään vain yhdellä pultilla, jotta se kiinnittyy luotettavasti ja estää vääntymisen. Toinen tärkeä turvallisuusominaisuus on se, että Ergonin alumiinipuristimet on taottu kylmässä eikä suulakepuristettu, mikä tekee niistä paljon vahvemman rakenteen.

Tartuntakumi Valmistettu Saksassa
Ergon-kädensijoissa käytetty materiaali täyttää korkeimmat laatustandardit, sillä se on TÜV-sertifioitu, kestävä ja täysin ainutlaatuinen pyöräilykädensijojen maailmassa. Tämä kumi on kehitetty ilman täyteainetta, ja siinä käytetään ainoana pehmittimenä lääketieteellistä valkoöljyä. UV-säteilyä kestävä kumiseos on kehitetty ja valmistetaan yksinomaan Ergonille Saksassa. Ergonomia, tuotesuunnittelu ja tekniikka - kaikki Made in Germany.

Kaksi kokoa - yksilölliseen ohjaukseen
Jotta pyörä pysyisi täydellisesti hallinnassa, kätesi eivät saisi peittää kahvaa kokonaan, minkä vuoksi Ergon tarjoaa monia kahvoja kahdessa eri koossa - Small ja Large. Ero viittaa otteen leveyteen (käden kokoon), mikä tarkoittaa, että isompi käsi istuu paremmin paksumpaan otteeseen, kun taas pienempi käsi istuu paremmin pienempään otteeseen. Käsi- ja hanskakokoihin 6,5-8,5 Ergon suosittelee Small, 8,5-10,5 Large on yleensä parempi.

Näytä kaikki mallit Ergon GP sarjasta

Tiedot lyhyesti

Rakenne
Rakenne
ruuvattavat kahvat

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Trekking, Retkipyöräily, Arkiajo/työmatka-ajo, Lifestyle/kaupunkiajo, Arkipyöräily, Työmatkapyöräily, Kaupunkiurheilu, Crossi
Ominaisuudet
Ominaisuudet:
Yhteensopiva pyörivän kahvakytkimen kanssa, Ruuvilukko
Keskeiset tiedot
Muoto:
Ergo-kahva
Rakenne:
ruuvattavat kahvat
Materiaali
Materiaali:
Kylmävorattu alumiinipuristin
Vuosimalli
2023
Tuotenumero
400253
Valmistajan tuotenumero
RV04A134011A1-
EAN
4260477061263

Asiakkaiden mielipiteet

4.5
11 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
1
3 Tähdet
0
4 Tähdet
2
5 Tähdet
8
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
Ergon GP1 Kahvojen pitokumit Rohloff/Nexus, musta/harmaa musta/harmaa
Alfred
Ei kipua!
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Pitäisi kuulua jokaisen pyörän perusvarusteisiin!! Hinta / suorituskyky = TOP!! Ei enää käsikipua = korvaamaton!
30.06.2022
Ergon GP1 Kahvojen pitokumit Rohloff/Nexus, musta/harmaa musta/harmaa
Wenzel
Erittäin hyvät kahvat, korkea laatu
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Nämä kahvat ovat toiset, jotka olen ostanut täältä. Ne on helppo koota, sopivat hyvin Stevens-pyöridemme kanssa. Ne ovat erittäin käteviä, alumiinisilla päätykappaleilla ne näyttävät arvokkailta.
07.04.2022
Ergon GP1 Kahvojen pitokumit Rohloff/Nexus, musta/harmaa musta/harmaa
Gerd
Kätevä ja helppo asentaa
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Ne on helppo asentaa ja niissä on myös sivupeilin aukko ohjaustangon päässä, mikä on mielestäni mellakka. Asetuksesta riippuen käsi makaa hiljaa ja pehmeästi, ja siitä voi silti helposti tarttua. Yksittäisen kulman säätö on mahdollista ilman ongelmia.
11.10.2021