Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kuumia uutuuksia nyt saatavilla
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

BT Gravel Tankonauha, punainen

ID: 1834603

39,95 €
Sisältää ALV:n. plus Toimituskulut
    • punainen
    • sininen

Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Ei saatavilla verkkokaupasta

Kuvaus

Ergon BT Gravel Tankonauha, punainen (rusty red)

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Maksimaalinen sorahupailu ilman epämukavuutta: Ergon on kehittänyt ohjaustankoteippinsä BT Gravel nimenomaan tätä tarkoitusta varten. Sen 3,5 mm:n paksuus ja aggressiivinen, lohkokuvioitu pintarakenne vaimentavat iskuja ja tärinää ja tarjoavat täydellisen pidon ja pyörän hallinnan teknisesti vaativimmassakin maastossa. Tämä kaikille sorapyöräilijöille tarkoitettu erityinen tankoteippi vähentää käsiin kohdistuvaa painetta, tuntuu miellyttävältä ja antaa turvallisen otteen. BT Gravel voidaan kääriä yksilöllisten mieltymysten mukaan - ohuemmaksi/paksummaksi tai pidon tekstuurin lisäämiseksi/vähentämiseksi - koska käämityksen paikannusopasteet on sisällytetty tankoteipin pintakuvioon.

Vähentää epämukavuutta soranoton aikana
Matala, venytetty ajoasento, jossa satula on hyvin kulmikas ja jossa on suhteellisen kovia kosketuspisteitä ja paikallista painetta käden ja ranteen herkkiin hermoihin, aiheuttaa usein kipua soralla ajettaessa. Ergon-ohjaustangon nauhat vähentävät käsien epämukavuutta ja hermojen ärsytystä. Vaihtelevan paksuinen ja erityinen materiaalirakenne AirCell Foam -vaahdolla vaimentaa tärinää ja jakaa tehokkaasti painetta käsiin.

Mukava millä tahansa pinnalla
Tämän 3,5 mm paksun tankoteipin ansiosta soraratsastajat hyötyvät parhaasta tärinänvaimennuksesta, ylimääräisestä pidosta ja erinomaisesta tangon tuntumasta, mutta lisämukavuus on selvästi havaittavissa. Ohjaustangon parempi hallinta vähentää käsien ja käsivarsien väsymistä, joten olet vähemmän väsynyt pidemmissä, teknisesti vaativissa maastoissa. Tämä ohjaustankoteippi tuntuu yksinkertaisesti hyvältä, lisää hauskuutta ja suorituskykyä millä tahansa ajopinnalla.

Koko ajan hallinnassa
BT Gravel ei ole vain täydellinen yhteys käden ja pyörän ja ajopinnan välillä, vaan ohjaustankoteipin aggressiivinen, lohkokuvioitu pintakuvio on myös erityisen liukumaton, joten pyörä pysyy hallinnassa koko ajan ja kaikissa ajotilanteissa.

Liukumaton, kevyt, vähemmän käden painetta
Ergon ohjaustangon nauhat on valmistettu kolmesta tarkasti kehitetystä materiaalikerroksesta. Vettä hylkivä liukumaton pinta (Anti-Slip Comfort Top), kevyt vaahtomuovi (AirCell Foam) ja alapuolella oleva teippi takaavat turvallisen pidon, kestävän pinnan kestävyyden ja erinomaisen paineen jakautumisen kevyellä kokonaispainolla.

Integroidut kääreiden sijaintimerkit helpottavat
Sisäänrakennettujen käärintäpaikkamerkkien ansiosta BT Gravel -ohjaustankoteippi voidaan helposti hienosäätää henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan - kääri se hieman ohuemmaksi tai hieman paksummaksi.

Enemmän pitoa vai enemmän liikkumisvapautta?
Kaksisuuntainen pinta. Käärimissuunta määrittää yksilölliset mieltymyksesi - enemmän pitoa tai enemmän liikkumisvapautta.

2.30 meters metriä leveämpiä tankoja ja kulmikkaita pudotuksia varten.
BT Gravel on 2.30 meters metriä pitkä - pidempi kuin muut ohjaustankoteippimme. Tämä tarkoittaa sitä, että leveämmät ohjaustangot, joissa on levenevät pudotukset, voidaan kääriä ongelmitta.

Yksityiskohdat

  • Thickness: 3.5 mm

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Maantie, Cyclocross, Gravel, Endurance
Mitat
Pituus (mm):
2300
Toimituksen sisältö
Toimitussisältö:
1 x Ergon BT Gravel handlebar tape
Vuosimalli
2022
Tuotenumero
1834603

Asiakkaiden mielipiteet

Kerro mielipiteesi. Kirjoita ensimmäinen arvostelu!