Pyöräkauppa netissä
Pyöräile, ui, juokse! | Meiltä varusteet kesän aktiviteetteihin

EOE

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • oranssi
  • punainen
  • hopea

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
EOE Thorium Bensiiniliesi
EOE
Thorium Bensiiniliesi
99,95 €
ilmainen toimitus
EOE Thorium Bensiiniliesi
EOE Strontium Retkikeitin
EOE
Strontium Retkikeitin
29,95 €
EOE Strontium Retkikeitin
EOE Lithium Retkikeitin
EOE
Lithium Retkikeitin
59,95 €
EOE Lithium Retkikeitin
EOE Apert Retkikeitin
EOE
Apert Retkikeitin
49,95 €
EOE Apert Retkikeitin
EOE Palladium Retkikeitin
EOE
Palladium Retkikeitin
79,95 €
EOE Palladium Retkikeitin
EOE Polttoainepullo 330ml
EOE
Polttoainepullo 330ml
14,95 €
EOE Polttoainepullo 330ml
EOE Polttoainepullo 0,75l
EOE
Polttoainepullo 0,75l
17,95 €
EOE Polttoainepullo 0,75l

Kun keveys ja käytettävyys ratkaisevat, on valinta EOE

EOE eli Eifel Outdoor Equipment tarjoaa kestäviä ja monipuolisia retkimuonitusratkaisuja, retkikeittimistä ja niiden oheistuotteista aterimiin. EOE on valintasi, kun arvostat käytettävyyttä, kestävyyttä ja keveyttä järkihintaan. Saksalaisen retkikeitinvalmistajan intohimona on kehittää ja valmistaa entistä toimivampia ja painoltaan kevyempiä retkikeitinratkaisuja. Tarkat materiaalivalinnat ja kehittelytyö takaavat retkeilymuonituksen onnistumisen, kun käytössä ovat vakaat ja helppokäyttöiset keittimet. Tutustu koko retkikeitin- ja tarvikevalikoimaamme kätevästi ja tilaa omasi jo tänään!

Kevyesti toimivampi EOE

Vaelluksella ovat muonitus ja lämpimät juomat arvossaan. Äärimmäisissä olosuhteissa voidaan tulta tarvita myös juomaveden puhdistukseen. Avotulen teko ei ole aina mahdollista, eikä se ole aina kaikista järkevin vaihtoehto, joten silloin avuksi rientävät retkikeittimet. Pidemmillä retkillä oltaessa arvostaa kevyitä ja toimivia varusteita, joiden käyttö on yksinkertaista ja varmaa. Kaasukäyttöisten EOE-retkikeittimien valttikorttina ovat niiden keveys, helppokäyttöisyys ja vakaus. Kompaktiin kokoon taittuvat ja pakkautuvat retkikeittimet ovat tulosta huolellisesta suunnittelusta ja rakkaudesta retkeilyyn.

Pienimmät, kevyemmät ja yksinkertaisimmat keittimet ovat kiinnitettävissä suoraan kaasulähteeseen ja näin ollen nopeasti valmiita käyttöön. Pietsosähköisen sytyttimen ansiosta on kaasu helppoa ja nopeaa saada syttymään vaativissakin olosuhteissa. Retkikeitinmallit, joissa kaasulähde liitetään letkulla, ovat yleensä tukevampia käytössä ja sopivat isommille ja painavemmille kattiloille taitettavien kannakkeidensa ansiosta. Valikoimassamme on myös kätevä spriipoltinkeitin, jonka paino on vaivaiset 43 grammaa. Tutustu myös näppäriin erikokoisiin polttoainesäiliöihin, joilla täydennät retkikeitinsarjan.

Laadukkaat retkivarusteet ja paljon muuta Bikesterilta

Me Bikesterilla olemme intohimoisia retkeilyihmisiä ja haluamme tarjota vain parasta, järkihintaan tietenkin. Mikäli valinnat mietityttävät, asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään ja saat lisäksi 30 päivän mietintäajan, jonka sisällä voit vielä palauttaa ostetun tuotteen. Reilua, eikö totta!