Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kaikki tarvittava työmatkapyöräilyyn

EOE

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • oranssi

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
EOE Polttoainepullo 0,75l
EOE Polttoainepullo 0,75l
EOE
Polttoainepullo 0,75l
RRP 17,95 € 14,95 €
- 17 %

Kun keveys ja käytettävyys ratkaisevat, on valinta EOE

EOE eli Eifel Outdoor Equipment tarjoaa kestäviä ja monipuolisia retkimuonitusratkaisuja, retkikeittimistä ja niiden oheistuotteista aterimiin. EOE on valintasi, kun arvostat käytettävyyttä, kestävyyttä ja keveyttä järkihintaan. Saksalaisen retkikeitinvalmistajan intohimona on kehittää ja valmistaa entistä toimivampia ja painoltaan kevyempiä retkikeitinratkaisuja. Tarkat materiaalivalinnat ja kehittelytyö takaavat retkeilymuonituksen onnistumisen, kun käytössä ovat vakaat ja helppokäyttöiset keittimet. Tutustu koko retkikeitin- ja tarvikevalikoimaamme kätevästi ja tilaa omasi jo tänään!

Kevyesti toimivampi EOE

Vaelluksella ovat muonitus ja lämpimät juomat arvossaan. Äärimmäisissä olosuhteissa voidaan tulta tarvita myös juomaveden puhdistukseen. Avotulen teko ei ole aina mahdollista, eikä se ole aina kaikista järkevin vaihtoehto, joten silloin avuksi rientävät retkikeittimet. Pidemmillä retkillä oltaessa arvostaa kevyitä ja toimivia varusteita, joiden käyttö on yksinkertaista ja varmaa. Kaasukäyttöisten EOE-retkikeittimien valttikorttina ovat niiden keveys, helppokäyttöisyys ja vakaus. Kompaktiin kokoon taittuvat ja pakkautuvat retkikeittimet ovat tulosta huolellisesta suunnittelusta ja rakkaudesta retkeilyyn.

Pienimmät, kevyemmät ja yksinkertaisimmat keittimet ovat kiinnitettävissä suoraan kaasulähteeseen ja näin ollen nopeasti valmiita käyttöön. Pietsosähköisen sytyttimen ansiosta on kaasu helppoa ja nopeaa saada syttymään vaativissakin olosuhteissa. Retkikeitinmallit, joissa kaasulähde liitetään letkulla, ovat yleensä tukevampia käytössä ja sopivat isommille ja painavemmille kattiloille taitettavien kannakkeidensa ansiosta. Valikoimassamme on myös kätevä spriipoltinkeitin, jonka paino on vaivaiset 43 grammaa. Tutustu myös näppäriin erikokoisiin polttoainesäiliöihin, joilla täydennät retkikeitinsarjan.

Laadukkaat retkivarusteet ja paljon muuta Bikesterilta

Me Bikesterilla olemme intohimoisia retkeilyihmisiä ja haluamme tarjota vain parasta, järkihintaan tietenkin. Mikäli valinnat mietityttävät, asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään ja saat lisäksi 30 päivän mietintäajan, jonka sisällä voit vielä palauttaa ostetun tuotteen. Reilua, eikö totta!