paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

EOE

7 Tuotetta
Hinta
Lajittele
Sivu 1 /
1

Kun keveys ja käytettävyys ratkaisevat, on valinta EOE

EOE eli Eifel Outdoor Equipment tarjoaa kestäviä ja monipuolisia retkimuonitusratkaisuja, retkikeittimistä ja niiden oheistuotteista aterimiin. EOE on valintasi, kun arvostat käytettävyyttä, kestävyyttä ja keveyttä järkihintaan. Saksalaisen retkikeitinvalmistajan intohimona on kehittää ja valmistaa entistä toimivampia ja painoltaan kevyempiä retkikeitinratkaisuja. Tarkat materiaalivalinnat ja kehittelytyö takaavat retkeilymuonituksen onnistumisen, kun käytössä ovat vakaat ja helppokäyttöiset keittimet. Tutustu koko retkikeitin- ja tarvikevalikoimaamme kätevästi ja tilaa omasi jo tänään!

Kevyesti toimivampi EOE

Vaelluksella ovat muonitus ja lämpimät juomat arvossaan. Äärimmäisissä olosuhteissa voidaan tulta tarvita myös juomaveden puhdistukseen. Avotulen teko ei ole aina mahdollista, eikä se ole aina kaikista järkevin vaihtoehto, joten silloin avuksi rientävät retkikeittimet. Pidemmillä retkillä oltaessa arvostaa kevyitä ja toimivia varusteita, joiden käyttö on yksinkertaista ja varmaa. Kaasukäyttöisten EOE-retkikeittimien valttikorttina ovat niiden keveys, helppokäyttöisyys ja vakaus. Kompaktiin kokoon taittuvat ja pakkautuvat retkikeittimet ovat tulosta huolellisesta suunnittelusta ja rakkaudesta retkeilyyn.

Pienimmät, kevyemmät ja yksinkertaisimmat keittimet ovat kiinnitettävissä suoraan kaasulähteeseen ja näin ollen nopeasti valmiita käyttöön. Pietsosähköisen sytyttimen ansiosta on kaasu helppoa ja nopeaa saada syttymään vaativissakin olosuhteissa. Retkikeitinmallit, joissa kaasulähde liitetään letkulla, ovat yleensä tukevampia käytössä ja sopivat isommille ja painavemmille kattiloille taitettavien kannakkeidensa ansiosta. Valikoimassamme on myös kätevä spriipoltinkeitin, jonka paino on vaivaiset 43 grammaa. Tutustu myös näppäriin erikokoisiin polttoainesäiliöihin, joilla täydennät retkikeitinsarjan.

Laadukkaat retkivarusteet ja paljon muuta Bikesterilta

Me Bikesterilla olemme intohimoisia retkeilyihmisiä ja haluamme tarjota vain parasta, järkihintaan tietenkin. Mikäli valinnat mietityttävät, asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään ja saat lisäksi 100 päivän mietintäajan, jonka sisällä voit vielä palauttaa ostetun tuotteen. Reilua, eikö totta!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes