Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Valitettavasti palautusten ja reklamaatioiden käsittelyssä saattaa esiintyä viivästyksiä tällä hetkellä. Teemme parhaamme, jotta voisimme palvella sinua normaalisti.
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Elite Quick-Motion Harjoitusvastus

ID: 552509

Normaalitoimitus: Tee tilauksesi viimeistään 16. joulukuuta, niin teemme parhaamme, jotta tilauksesi ehtii perille ennen joulua.

OVH 409,95 €
368,95 €
- 10 %
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Kuvaus

Elite Quick-Motion Harjoitusvastus

Tämän tuotteen kuvaus on automaattisesti käännetty. Pahoittelemme mahdollisia virheitä.

Elite Quick Motion on erittäin kompakti, kokoontaitettava rullavalmentaja, jossa on kahva helppoa kuljetusta varten. Se tarjoaa sinulle vaihtelevan harjoittelun 3 vastustasolla. Innovatiivinen kelluva järjestelmä pitää ratsastajan täydellisessä tasapainossa. Erityiset paraboliset pyörät takaavat hyvän keskipisteen, turvallisuuden ja paremman tasapainon Misuro B+ -anturin kanssa.

Yhteensopiva My E-Training -sovelluksen kanssa
Älypuhelimelle ja tabletille, iOS:lle ja Androidille saatavilla oleva sovellus My E-Training tarjoaa mahdollisuuden interaktiiviseen, innostavaan ja stimuloivaan koulutukseen. Yhteensopiva ANT+- ja Bluetooth Smart -antureiden kanssa. My E-Training näyttää ja hallinnoi tietoja voimasta, sykkeestä, sykkeestä, nopeudesta, ajasta ja matkasta. Voit treenata RealVideos Elitellä ja ladata satoja Real-käyttäjien luomia My RealVideoita ilmaiseksi.

E-koulutukseeni sisältyy

Minun RealVideo
Treenaa RealVideos Eliten kanssa ja lataa satoja ilmaisia muiden käyttäjien luomia My RealVideoita.

Peruskoulutus
Se mahdollistaa harjoittelun jatkuvalla teholla vastuksen tasojen mukaan esiasetetuilla ohjelmilla.

Koulutustesti
Ensimmäisessä vaiheessa tehdään testi, jossa määritetään nykyinen kuntotasosi. Tämän jälkeen luodaan yksilöllinen kuukauden mittainen sisäliikuntaohjelma.

Matkat kartan mukaan
Luo itsellesi reittejä mihin tahansa maailman kolkkaan Google Mapsin avulla.

Monikäyttäjäjärjestelmä
Sovellusta voi käyttää useita käyttäjiä samalla laitteella.

Yksinkertaistettu koulutusohjelmien luominen
Voit helposti luoda uusia ohjelmia uudella graafisella editorilla.

Video-soittolista
Graafinen editori tukee sinua henkilökohtaisen harjoitusohjelmasi luomisessa. Voit luoda niin monta ohjelmaa kuin haluat.

Tulokset
Kaikki harjoitustiedot voidaan tallentaa, viedä (CSV - pilkulla erotetut arvot, Strava Tcx -muoto) ja jakaa sosiaalisissa verkostoissa, jotta voit seurata suoritustasi ajan mittaan.

Asennus on hyvin yksinkertainen
Langaton tekniikka ja siten tietokoneen ja rullavalmentajan eri osien välisten kaapeleiden puuttuminen yksinkertaistavat asennusta ja käyttöä.

Yksityiskohdat

  • Nivelletyt polvet, joissa on aukko polvisuojille (ei sisälly).
  • kulutusta kestävä pohjan kärki
  • Halkaisija: 30,5 mm
  • Mitat: pieni kuutio (S) = 28 x 10 x 8 cm (2,2 l, 85 g); keskikokoinen kuutio (M) = 28 x 18 x 8 cm (7,3 l, 137 g); suuri kuutio (L) = 35 x 26 x 8 cm (7,3 l, 137 g).
  • Lukitus: vain kuljetusta ja varastointia varten
  • Valolaatikko voidaan poistaa yhdessä vaiheessa
  • Suositellaan 4-8-vuotiaille lapsille
  • Teleskooppinen sidonta on miellyttävästi nivelletty
  • Materiaali: Nylon 2L Tech Ripstop

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
MTB-aloittelijat/Tour, Marathon/Cross Country, All Mountain/Enduro, Maantie, Cyclocross, Gravel, Allround / Aloittelija, Tour / Cross Country, Maraton / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Aero, Endurance
Keskeiset tiedot
Rakenne:
Rullat
Sisätraineri
Jarrutussysteemi:
magneettijarru
Rulla
Materiaali:
Muovi
Toimituksen sisältö
Toimituksen sisältö:
satulan suojus
Virtalähde
Pistoketyyppi:
EU
Vuosimalli
2022
Tuotenumero
552509
Valmistajan tuotenumero
162001
EAN
8020775025895

Asiakkaiden mielipiteet

2.0
1 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
1
3 Tähdet
0
4 Tähdet
0
5 Tähdet
0
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
Elite Quick-Motion Harjoitusvastus
Frank
Ei vastaa odotuksiani
Käännetty Saksa Alkuperäiseen
Tämän rullaluistelijan suuri etu on, että runko "heiluu". Se mahdollistaa turvallisen ratsastuksen satulassa. Sillä on kuitenkin myös kaksi suurta heikkoutta. Numero 1: Käsittely. Muovitelat eivät ole täysin pyöreitä. Tämä aiheuttaa melko levottoman juoksun ja ennen kaikkea tarpeetonta melun kehittymistä suurilla nopeuksilla. 15-vuotiaalla Elite-rullalaitteella (jäykkä ja ilman vastusta) on paljon paremmin jalostetut rullat. Numero 2: Vastus on aivan liian pieni. Jopa tasolla 3 minun on ajettava oikealla ketjulla päästäkseen yli 300 W: iin poljinnopeuden ollessa alle 80. Rooli on siksi hyödytön mielekkäälle intervalliharjoittelulle. 400 W: n "paksummassa" vaihteessa minun täytyy käydä lähes 100 r / min. On todella sääli. Hieman paremmin valmistetut rullat (mieluiten alumiinista ja suuremmalla halkaisijalla) ja tasot 4 ja 5 magnetoresistanssilla ja olisin antanut 5 tähteä.
22.03.2020