Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa 70% alennus1
Electra Townie - Kaupunkiunelmat muuttuvat todeksi
Kaupunkipyörä, joka ei ole ainoastaan todella toiminnallinen, mutta näyttää myös hyvältä? Kalifornialainen valmistaja Electra asetti tämän tavoitteekseen. Townie -mallillaan se on kehittänyt polkupyörän, joka istuu täydellisesti urbaaniin elämäntyyliisi. Olit piipahtamassa kahvilassa aamulla tai kruisailemassa illalla kaupungin ympäri, Electran Townien satulassa olet turvassa ja tyylikkäänä, mukavasti katuja pitkin rullaten. Nämä erinomaiset kruiserit ovat pakattu täyteen intohimolla (ja teknisellä hienostuneisuudella!) tarjotakseen loistavan ajokokemuksen. Sähköpyörän fanit ovat myös otettu huomioon - Go! -mallivariantti tarjoaa sähköisen moottoroidun tuen sitä kaivatessasi.

Electra Townie

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Kaupunkipyörien ehdotonta aatelia - Electra Townie

Electra on brändi, joka perustettiin vuonna 1993 Kaliforniassa. Tämä rockabilly- ja hot rod -alakulttuurien innoittama brändi aloitti taipaleensa kehittämällä rennon letkeään kruisailuhenkeen valmistettuja pyöriä, joista haluttiin aikaansaada upeita luomuksia, jotka kääntäisivät takuulla ohikulkijoiden päät. Ja tässä todella onnistuttiin! Yhä tänä päivänä Electra tunnetaan sen valmistamien pyörien silmiä hivelevästä muotoilusta kaarevine linjoineen. Näiden pyörien satulassa voikin todella tuntea vauhdin hurmaa tyylillä, tuulen pyyhkäistessä hiuksia kaupungin katukuvassa kruisailtaessa.

Yksi Electran suosituimmista pyörämallistoista on nimeltään Electra Townie. Sen lisäksi, että sarjan pyörät on suunniteltu ulkomuodoltaan upeiksi, niiden selässä pääsee myöskin nauttimaan kohdilleen hiotusta ajoasennosta sekä pyörien ihanasta keveydestä, kuitenkaan nopeudesta tinkimättä tarpeen niin vaatiessa.

Kiistämätöntä tyylikkyyttä - toiminnallisuudesta tinkimättä

Electra Townie -malliston pyörissä toiminnallisuus yhdistyy upeaan ilmeeseen. Kun allasi on yksi tämän pyöräkokoelman helmistä, päät kääntyvät varmasti sitä mukaa, kun rullaat menemään katukuvassa! Urbaaniin elämäntyyliin suunniteltu Electra Townie on taidonnäyte, joka tarjoaa lisäksi myös ylitsepääsemättömän ajomukavuuden. Sellaisen, jonka ansiosta pyörän selkään tulee hypättyä harva se päivä, päästäkseen vaikkapa ihan vain fiilistelemään upeita maisemia tämän miellyttävän ajotuntuman tarjoavan luottoratsun siivittämänä!

Rennosta elämänasenteesta ja modernista elämäntavasta kielivä muotoilu pitää sisällään myös jotakin nostalgista – kruiserihenkisyys on onnistuttu yhdistämään näissä pyörissä upealla tavalla menneen ajan ”mummopyörätyyliin”. Townie-malliston pyöriä on saatavilla niin mustana ja valkoisena kuin sähäkässä retrosinisessä värissäkin. Leveä istuin on sekä mukava istua että tuo myös pyörään ehdotonta tyyliä. Tule kurkistamaan Bikesterin Electra Townie -valikoimaan ja valitse oma katseidenvangitsijasi näiden chillaavien upeuksien joukosta!

Tilaa pyörä tai muut luottotamineesi pyöräilyyn reilulta toimijalta!

Me todella tiedämme, mitä pyöräilijät tarvitsevat, joten tule ja tutustu valikoimaamme. Lisäksi löydät meiltä myös parhaat lahjaideat vaativillekin pyöräilijöille!