Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Electra

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Electra Bike - Hauskoja, tyylikkäitä ja helppokäyttöisiä Cruisereita jokaiselle

Electra Bicycle Company on Yhdysvalloissa vuonna 1993 perustettu itsenäinen yritys, joka valmistaa moderneja cruisereita ja on tehnyt niistä maailmalla jälleen suosittuja. Cruisereiden lisäksi Electra Bike valmistaa myös hybridipyöriä, pyöränosia sekä pyöräilytarvikkeita. Electra Biken suunnittelutyön filosofiana on tehdä pyöriä vapaa-ajankäyttöön, hauskanpitoon sekä liikkumiseen tavallisille ihmisille, ei niinkään urheilukäyttöön intohimoisille pyöräilyn harrastajille. Yritys suunnittelee pyöränsä helppokäyttöisiksi myös ihmisille, jotka eivät identifioi itseään pyöräilijöiksi, mutta haluaisivat silti nauttia pyöräilyn eduista arkielämässään. Electra Biken kehittämä innovatiivinen Flat Foot -teknologia tekee pyöräilystä entistä helpompaa ja turvallisempaa myös sinulle, joka et tunne itseäsi itsevarmaksi pyörän selässä! Näissä cruisereissa klassinen ulkomuoto yhdistyy moderniin teknologiaan tavalla, joka tekee pyöräilystä sekä hauskaa ja tyylikästä, että helppoa ja mukavaa. Ja onhan Electra Biken cruisereiden ulkonäkökin aikamoisen hieno. Pyöristä löytyy sekä naisten että miesten malleja. Bikesterin verkkokaupasta löydät esimerkiksi seuraavat Electra Bike pyörät:

  • Amsterdam Original 3i
  • Navajo 3i
  • Townie Balloon
  • Townie Original
  • Black Betty
  • Hawaii 3i
  • Gypsy 3i
  • Cirque 3i
  • Loft

Löydä oma Electra Bike -cruiseri Bikesterilta!

Turvallista ja helppokäyttöistä

Electra Biken kehittämä patentoitu Flat Foot -teknologia mullisti pyörän kehyksen geometrian. Tämä innovatiivinen teknologia tarjoaa pyöräilijälle rennon pystyn ajoasennon sekä mahdollisuuden laskea jalat alas maahan ilman satulasta laskeutumista. Siten teknologian etuina ovat entistä suurempi mukavuus ja hallinta. Flat Foot -teknologia tekee pyöräilystä helppoa ja turvallista myös sinulle, joka et ole tottunut pyöräilijä, ja saa olosi entistä varmemmaksi pyörän selässä. Esimerkiksi Townie ja Amsterdam -pyörät on muotoiltu Flat Foot -teknologiaa hyödyntäen. Electra Bike -pyörissä on erilaisia vaihteistoja valittavana. Mallin nimen perässä oleva D-kirjain tarkoittaa Derailleur-vaihdejärjestelmää. Se on useiten käytetty järjestelmä monissa pyörissä, sillä se on erittäin kevyt, vaihteiden vaihtaminen on nopeaa ja mahdollistaa enemmän vaihteita pienemmin porrasvälein. Derailleur-vaihteistolla varustetut pyörät sopivat myös kokeneemman ajajan käyttöön. I-kirjain mallin nimen perässä taas merkitsee sisäistä vaihdejärjestelmää, jossa vaihteisto on pakattu kokonaan sisänavan sisään. Sisäiset vaihdejärjestelmät ovat suosittuja erityisesti kaupunki- ja vapaa-ajan pyörissä, sillä ne ovat helppoja ylläpitää ja käyttää. Toisin kuin Derailleur -vaihteistolla, sinun on mahdollista vaihtaa vaihteita myös polkematta ja jopa pyörän ollessa paikallaan. Electra Bike sopii vapaa-ajankäyttöön pyöräilyn vasta-alkajalle, peruspyöräilijälle tai kokeneemmalle harrastajalle, joka kaipaa jotakin uutta niiden ainaisten maastopyörien ja maantiepyörien sijaan. Electra Bike on tyylikäs ja mukava kaupunkikumppani, jolla taitat niin työmatkat kuin kauppareissutkin kätevästi.

Kaikki pyöräilyyn Bikesterilta

Bikesterin verkkokaupasta hankit niin pyörät, pyöränosat kuin tarvikkeetkin helposti pyöräilyharrastukseesi. Suuri valikoimamme sisältää erilaisia tuotteita kaiken tasoisille pyöräilijöille vasta-alkajista ammattilaistason urheilijoihin. Asiantuntemuksella valitut tuotteet edustavat alan parhaimpia ja luotetuimpia merkkejä. Tekemällä ostoksesi Bikesterin verkkokaupassa, hyödyt useista eduista; hintamme ovat verkon kilpailukykyisimmät ja ostoprosessi helppo, luotettava ja nopea. Tuotteiden valinnassa sinua auttaa ammattitaitoinen asiakaspalvelumme sähköisesti tai puhelimitse. Saat tilaamasi tuotteet vaivattomasti suoraan kotiovellesi nopeasti, sillä käsittelemme tilauksesi vuorokauden kuluessa. Meille sinun tyytyväisyytesi on kaikkein tärkeintä - siksipä tarjoammekin sinulle avoimen 30 päivän kaupan ja ilmaisen palautusoikeuden, mikäli et ole ostoksiisi tyytyväinen.