Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Lämpimät pyöräilyvaatteet talviajoon
EDCO – Huippuluokan kiekot ja osat
Näppärät hiilikiekot ja ultrakevyet rataspakat: Edco valmistaa huippuluokan kiekot ja pyörän osat jokaiselle kilpailijalle. Olitpa triathlonisti, kilpapyöräilijä tai Gravel-kuski, löydät varmasti edco-osan, joka tekee pyörästäsi kevyemmän ja nopeamman.

edco

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
edco Carbon LTD Cover me with style Pudotuspalkki, musta
edco Carbon LTD Cover me with style Pudotuspalkki, musta musta
edco
Carbon LTD Cover me with style Pudotuspalkki, musta
RRP 189,95 € 124,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 400mm
- 34 %

Edco – ammattilaistason kiekot ja pyörän osat

Edco valmistaa kilpaileville maantiepyöräilijöille ja triathlonisteille huippulaadukkaat ammattilaistason kiekkosarjat ja pyörän osat, joilla optimoidaan pyörän suorituskyky ja aerodynaamisuus. Edco on sveitsiläinen yritys, joka on vuodesta 1902 valmistanut pyöräilytuotteita, joita huippu-urheilijat käyttävät ympäri maailman. Ammattilaisille tärkeää on saada pyörästään kaikki irti ja lisäksi pitää se mahdollisimman kevyenä, jotta se rullaa eteenpäin mahdollisimman voitokkaasti. Kun pyörää halutaan keventää, panostaminen kiekkoihin on yksi ensimmäisistä asioista listalla. Edcon hiilikiekoilla tai millä tahansa muilla osilla voi olla varma, että pyörä kevenee ja vauhti lisääntyy. Tutustu Bikesterissa tarjolla oleviin Edcon tuotteisiin ja tilaa omasi tekemään pyörästäsi nopeampi, kevyempi ja aerodynaamisempi!
Edco Prosports Julier 8k Maantiekiekko Setti

Asvaltille ja sorateille ensiluokkaisilla pyörän osilla

Edcon tuotteilla pyörästäsi on mahdollista saada kevyempi, lujatekoisempi ja lisäksi vielä esteettisempi. Edcolta löytyy kiekkoja sekä vannejarruille että nykyään maantiepyöräilyssäkin yhä enemmän suosiotaan kasvattaville levyjarruille. Levyjarruille suunniteltujen vanteiden muotoiluun ja toiminnallisuuteen on voitu luoda uutta, ja kiekoista on voitu tehdä aiempaa kevyempiä ja nopeampia. Edcon kiekkosarjoista löytyy myös kiekot, joihin on mahdollista asentaa hieman leveämmät gravel-renkaat, jolloin ajaminen sorateillä onnistuu mainiosti.

Edco valmistaa myös monia muita pyörän osia, kuten rataspakkoja, ohjaintankoja, jarrupaloja ja pikalinkkuja. Pakat on valmistettu yhdestä kappaleesta työstettyä ja kylmätaottua uudenlaista hiiliterästä, joka koostuu kromin ja molybdeenin sekoituksesta, mikä tekee pakasta kestävämmän ja kevyemmän. Minkä tahansa Edcon tuotteen valitsetkin, voit olla varma, että panostat pyöräsi virtaviivaisuuteen, keveyteen ja kilpailulliseen suorituskykyyn.

Bikesterista tuotteet ammattilaisille ja tosiharrastajille

Bikesterista löytävät omat tuotteensa niin aloittelevat urheilijat kuin ammattilaistason kilpaurheilijat. Edco ja monet muut huippumerkit ovat edustettuina, jotta sinulla olisi mahdollisimman paljon valinnanvaraa. Meillä on pyöräilytuotteiden lisäksi paljon triathloniin tarkoitettuja tuotteita, kuten triathlonpuvut, uima-asut ja triathlonkengät. Kun teet tuotetilauksia, saat nauttia tarjoamastamme 30 päivän avokaupasta, jonka ansiosta pääset tutustumaan tuotteisiin rauhassa kotona ja tarvittaessa tekemään maksutta palautuksia ja tuotteiden vaihtoja. Mikäli tuotteita selaillessa ilmenee kysymyksiä tuotteisiin tai tilaukseen liittyen, voit olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka mielellään auttaa sinua kaikissa asioissa!