Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kuumia uutuuksia nyt saatavilla
Englantilaisen Early Rider-valmistajan ansiosta jopa pikkuisilla on mahdollisuus kokea samanlaista polkupyörähuvittelua kuin mitä aikuisetkin. Kiehtoi nuoria pyöräilijöitä sitten mini-fatbikeit, tyylikkäät puurunkoiset polkupyörät tai robustit lastenpyörät kilpaohjaustangoilla, yksi asia on varmaa: Early Rider valmistaa hienoimpia polkupyöriä lapsille mitä markkinoilta löytyy.

Early Rider

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • beige

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Early Rider Classic 12"/14" Pyörä Lapset, beige
Early Rider Classic 12"/14" Pyörä Lapset, beige beige
Early Rider
Classic 12"/14" Pyörä Lapset, beige
RRP 139,95 € 129,00 €
ilmainen toimitus

Early Rider - ammattitaitoisesti muotoillut pyörät taaperoiden tarpeisiin


Pyöräily on perustaito, jossa liikkumiseen yhdistyvät nopeus ja kuntoilu. Lisäksi se ei käytännössä maksa yhtään mitään ja on aivan hulvattoman hauskaa. Britannialaisella pyörävalmistaja Early Riderilla tämä tiedetään hyvin, ja siksi heidän pyörissään näkyy rakkaus ja intohimo lapsen ensimäiseen pyörään. Luotettavat ja laadukkaat rakenteet, kauniit yksityiskohdat ja innovatiivisuus yltävät kirjaimellisesti pintaa syvemmälle: nämä pyörämaailman timantit on hiottu muotoonsa kevyestä alumiinista tai tukevasta puusta. Niinpä ne eivät sisällä lainkaan allergisoivia aineita, kuten kromia.
Pyöräilyn jaloa taitoa ei voi oppia liian aikaisin, ja kaksipöyräisellä liikkuminen kehittää lapsesta asti kehon hallintaa ja tasapainoa. Mikä parasta, pyöräilessä lapsi oppii liikkumaan jo varhain, eikä hänestä myöhemminkään kasva sohvanpielen kuluttajaa. Se jos mikä on elämäntaito, jota ei saa koulussa istumalla. Nyt päivänsäteet ja menninkäiset pääsevät kurvailemaan omalla vauhdillaan Early Rider pyörällä, joka:

  • kehittää tasapainoa
  • edistää lapsen liikkumista
  • on laadukkaasti muotoilu
  • on rakenteeltaan kestävä
  • on valmistettu luonnollisista materiaaleista

Early Rider lastenpyörät ilman turhaa säätöä netistä!

Varttumisen taito pyörien päällä

Hauskat ja kevyet pyörät soveltuvat kaiken kokoisille ja painoisille lapsille ensiaskeleista kuuteen ikävuoteen asti. Varhaisempien pörrääjien pyörät sopivat käyttöön jo 10 kuukauden iässä. Alkupyörällä vipeltäjä oppii kulkemaan pystyasennossa, sekä sisällä että ulkona. Niinpä kävelyn ja juoksun opettelu muuttuu entistäkin luonnollisemmaksi. Ei siis mikään ihme, että Early Riderin ihmepyörä Spherovelo on voittanut mm. parhaan lelun palkinnon (Junior Desing Award 2013).
Muutkaan Early Riderin pyörät eivät jää tästä paljoa jälkeen, sillä myös niiden tukevat ja kevyet rungot antavat lapselle kaiken sen tuen ja turvan, jota liikkeiden ja painovoiman hallinnassa tarvitaan. Kahden vuoden iässä puiset ja alumiiniset pyörät asettuvat pienen reissaajan siivittäjäksi niin pihalla, pyörätiellä kuin maastossa. Mukavaksi matkalaisen olon tekevät satulan nahkapäällys sekä lapsen käsille muotoiltu ohjaustanko, eikä hiertymiä pääse syntymään arkaankaan ihoon. Early Rider tarjoaa laadukkaiden pyöriensä lisäksi myös varaosia, jotka kuluvat kun rakkaan pyörän selässä viihdytään vuodesta toiseen. Vaihdat renkaat ja mutterit ja koristelet pyörän tarroilla samalla rakkaudella ja taidolla, jolla pyörä on valmistettu.

Bikesterin laatua jokaiseen elämänvaiheeseen

Bikester ei ole vain Suomen kattavin pyöräliike, vaan lisäksi monipuolinen varaosien, oheistuotteiden ja pyörävarusteiden erikoismyymälä. Toimitamme kaikki laatutietoisesti valitut tuotteemme verkkokaupan kautta ympäri Suomen, tietenkin sopivaan hintaan. Nopealla kuljetuksella tilauksesi pyyhältää turvallisesti perille asti, eikä sinun tarvitse kuin avata paketit ja nauttia pyöräilystä.
Me Bikesterilla uskomme, että olet tyytyväinen tuotteisiimme. Siksi saatkin jokaiselle tilaukselle erillisen 30 päivän palautusoikeuden. Sen turvin puntaroit tuotteet vielä kertaalleen ennen lopullista ostopäätöstä, ja vaihdat sopimattomat tuotteet toiseen ilman kuluja. Bikesterin pyöräkauppa tukee tiellä pienestä pitäen vauvasta vaariin asti, sinua ajatellen. Bikester - se luontevien valintojen pöyräkauppa.