Pyöräkauppa netissä

Dragon

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • läpinäkyvä

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Dragon Youth MX RPL Lens Lapset, läpinäkyvä
Dragon Youth MX RPL Lens Lapset, läpinäkyvä läpinäkyvä
FLASH-TARJOUS
Dragon
Youth MX RPL Lens Lapset, läpinäkyvä
10,05 € 2,95 €
- 71 %
ilmainen toimitus

Hanki Dragon -pyöräilylasit edullisesti meiltä osoitteesta Bikester.fi

Dragon on yritys, joka näki päivänvalon vuonna 1993 Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Tämän tuotemerkin ura lähti käyntiin autotallissa Will Howardin pyrkimyksestä rakentaa yritys, johon hän saisi sisäytettyä hänen intohimonsa surffaukseen, lumilautailuun ja dirt-pyöräilyyn. Innostus ja markkinoiden tuntemus synnytti ensimmäisen ja edelleen ensisijaisen tuotteen, aurinkolasit. Yritys alkoi toimittaa tuotteitaan paikallisille surffauskaupoille ennen laajenemistaan Havaijiin ja Floridaan, sekä myöhemmin Australiaan ja muille kansainvälisille markkinoille. Dragon urheilulasit ovat tunnetut erityisesti tiukasta ulkonäöstään, joka huokuu asennetta ja Dragon onkin nuorten lifestyle-markkinoiden johtava urheilulasien valmistaja. Dragon pyrkikin tuotemerkillään tavoittamaan erityisesti nuoret ja nousta nuorten markkinoiden johtavaksi tuotemerkiksi. Tänään Dragon tarjoaa valikoimassaan tunnettujen laskettelu- ja aurinkolasien lisäksi myös erilaisia korkealaatuisia vaatteita, kuten erilaisia T-paitoja, huppareita, sekä erilaisia asusteita ja tyylikkäitä päähineitä. Voit tutustua herkulliseen Dragon valikoimaan Bikester.fi sivustolla, josta löydät esimerkiksi mahtavia pyöräilylaseja.
Dragon Lasit nettikaupassa

Dragon urheilulasit

Dragon on laajalti tunnettu innovatiivisista ja erilaisista suojalaseistaan, joita löytyy niin rinteille kuin myös maanteille. Rinteillä Dragonin niin kutsutut Goggles-lasit ovat omiaan suojaamaan herkkiä silmiä pistävältä auringolta ja tuiskuavalta lumelta. Gogglesit ovat erinomaiset laskettelussa ja maastohiihdossa. Gogglet ovat olleet suosittuja myös motocrossissa, jossa rapa roiskuu reilusti. MX-malliston gogglet on suunniteltu motocross-, ja moottorikelkkakäyttöön sekä DH-pyöräilyyn. Dragon valmistaa myös pyöräilyyn soveltuvia urheilulaseja, jotka ovat korkealuokkaisia ja suosittuja etenkin nuorison keskuudessa. Eri pyörälajeissa vaaditaan urheilulasien linsseiltä erilaisia ominaisuuksia, samoin eri vuodenaikoina. Suojalasit soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi freeride- ja alamäkiajossa, sekä cyclocrossissa. Silmät saavat täydellisen suojauksen kuralta, puun oksilta ja muulta roskalta. Myös lapsille löytyy Dragon suojalaseja, kuten esimerkiksi Youth MX -lasit, jotka sopivat lasten maastoajoon ja muuhun hauskaan pyöräilyyn. Dragon on ottanut tämän huomioon erittäin hyvin, sillä tuotemerkillä on useita vaihtolinssejä käytettäväksi, joita voi vaihdella esimerkiksi sään mukaan. Urheilulasien käyttötarkoitusta voidaan kätevästi muuttaa linssiä vaihtamalla. Joissain laseissa samaan kehykseen on myös saatavissa erikokoisia linssejä, ja tällöin urheilulasien linssin kokoa muuttamalla pystytään myös vaikuttamaan linssien huurtumiseen. Dragon on valmistanut kovaan toimintaan MDX ajolasit, jotka tarjoavat täydellisen suojan silmille myös auringolta 100% UV-suojan avulla. Dragon suunnittelee myös vaihtolinssejä, joita löytyy useilla eri värityksillä. Värillä on väliä, sillä esimerkiksi harmaan linssin läpi näkee värit suhteellisen luonnollisina, mutta harmaa linssi myös pimentää aika lailla. Vaikka harmaa linssi pimentää paljon, se ei välttämättä ole tehokas suojaamaan häikäisyltä, sillä liian tumma linssi saa pupillin suurenemaan ja se puolestaan suurentaa häikäisyherkkyyttä. Bikester.fi sivuston valikoimasta löydät Dragonin värillisiä linssejä, kuten Vendetta MX, joka on väriltään oranssi ja näin suojaa hienosti häikäisyltä, mutta ei pimennä juuri lainkaan. Kannattaakin hankkia erivärisiä linssejä, joit voi vaihdella sään mukaan. On myös polarisoivia linssejä, jotka suodattavat polarisoitunutta valoa. Valo polarisoituu, kun se heijastuu jonkun pinnan kautta. Valo polarisoituu sitä enemmän, mitä tasaisempi heijastava pinta on. Polarisoivat linssit vähentävät jonkun pinnan kautta heijastunutta häikäisyä. Talvella lumisissa olosuhteissa lumen pinnasta heijastuva valo häikäisee polarisoivien linssien kanssa merkittävästi vähemmän, mutta polarisoivat linssit eivät sovi kaikkeen, sillä ne heikentävät kontrastinäköä hiukan.

Dragon aurinkolasit sopivat myös aurinkoisen päivän pyörälenkille, kuten esimerkiksi tyylikkäät ja sporttiset Dragon Calavera-aurinkolasit, jotka sopivat erinomaisesti pyöräilyyn ja ympärivuotiseen käyttöön. Lasit ovat silmiä täysin suojaava malli, jossa on tyylikkäät Grilamid-kehykset ja polykarbonaattilinssit, sekä täysi UV-suoja. Aurinkolasit istuvat miellyttävästi ja tuntuvat mukavilta käyttää. Kuten useimmat Dragon-lasit, myös nämä ovat saaneet inspiraation Kalifornian aalloista, surffaajista ja rannoista.

Vaatteet ja asusteet

Dragon valmistaa myös tyylikkäitä ja nuorekkaita urheiluvaatteita. Valikoima sisältää T-paitoja, huppareita, lippiksiä, pipoja ja pyyhkeitä, joissa on tietenkin brändin logo tyylikkäästi esillä. Dragon T-paidat ovat basic fit-mallisia, 100% puuvillaa ja etupuolella on tuotemerkin logo. Hupparit ovat malliltaan rentoja ja tilavia puuvillan ja fleecen sekoitetta. Icon Mesh Cap-lippikset ovat puuvillan ja elastaanin sekoitusta. Lippiksen koko on säädettävissä takaa. Dragon malliston Pipot ovat 100% pehmeää akryyliä ja tuotemerkin logo tyylikkäästi esillä.