paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3


DMT

(1 Tuote)

  Hinta (€)

  • -
    Valitse
LAJITTELE
Sivu1/
1
 
LAJITTELE
Sivu1/
1

Osta DMT -pyöräilykengät edulliseen hintaan netistä Bikester.fi

DMT Diamant on yksi johtavista urheilujalkinevalmistajista, jonka suunnittelu ja teknologia ovat aina olleet tuotemerkin tärkeimpiä tavoitteita. Yrityksestä on vähitellen kehittynyt konserni, joka työllistää noin 1200 henkeä. Diamant on löytänyt juurensa polkupyöräalalta, mutta on myös pystynyt laajentamaan tuotantoaan muillekin aloille, kuten esimerkiksi jalkapalloiluun ja ulkoiluun. DMT on italialainen tuotemerkki, joka näki päivänvalon vuonna 1978, ja joka suunnittelee ja valmistaa pyöräilykenkiä jokaiseen pyöräilylajiin. DMT:n intohimo pyöräilyyn ja yrityksen pyrkimys valmistaa tuotteista tehokkaampia ja täydellisempiä kaikissa pyöräilyn lajeissa on asia, joka ajaa yritystä eteenpäin. Diamant eli DMT valmistaa kenkiä, joiden pohjat ovat magnesiumia, hiilikuitua ja muovia, sekä kumipohjalla. DMT:n herkullinen jalkinevalikoima on saapunut myös Bikester.fi sivustolle, joten kurkista valikoimaan ja tulet löytämään pyöräilykenkiä muun muassa:
  • maantiepyöräilyyn
  • maastopyöräilyyn
  • triathlon&track
  • indoor

Valikoima laadukkaita urheilujalkineita

DMT:n pyöräilykengät ovat mahtava sekoitus korkealaatuista italialaista käsityötä ja teknistä innovaatiota. Tuotemerkin maantiepyöräilyyn sopivat kengät ovat nimeltään DMT Vision – italialaiset uuden tyylin pyöräilykengät, jotka kiinnitetään kolmella tarranauhalla turvallisuuden takaamiseksi. Nämä kengät ovat ihanteelliset ensimmäisiksi pyöräilykengiksi. Jalkineissa on synteettinen päällyskerros ja tehokas jäähdytysjärjestelmä, sekä jäykkä rakenne. Painonapit ovat vaihdettavissa. Maastopyöräilyyn ovat täydelliset DMT:n Taurus-jalkineet, jotka ovat jäykkäpohjaiset ja erittäin kevyet pyöräilykengät. Kevyt rakenne, hyvä pito ja erinomaiset pehmusteet tekevät tästä kengästä miellyttävän pyöräilykengän. Kengän pohjallinen on muotoiltu siten, että jalka pysyy oikeassa asennossa. DMT:n erikoisuus on varmasti Top Gear – jalkineet, joka on tuotemerkin päivittämä pyöräilyjalkine, joita ovat useat eliittiurheilijat myös käyttäneet. Pohjallinen on hiilikuitua tarjoten reipasta voimaa polkemiseen ja vaihdettavissa oleva polyuretaani sisus, joka takaa urheilijalle aina parhaan istuvuuden. Mikrosulkija, joka on kevyempi ja 10 mm pienempi kuin edellinen, ja vetämällä vipua kiinnityshihna sulkee enintään 6 mm, joka sallii poikkeuksellisesti mikrosäädön.

DMT Pyöräilykengät
Madison pyöräilykengät on tarkoitettu triathlon- ja track-pyöräilyyn. Kenkien erinomainen muotoilu sopii hienosti ratapyöräilyyn suurilla nopeuksilla. Kengät tarjoavat maksimaalisen suorituskyvyn mukavuudesta ja keveydestä tinkimättä. Useampi kerroksinen pohjallinen pitää huolen istuvuudesta. Uusi hiilikuitupohja on markkinoiden erikoisin ja täysin erilainen kuin muut pohjat. Kenkä on erittäin mukava käytössä ja käytännöllinen satiiniviimeisteltyjen nauhojen sulkemistavan ansiosta. Indoor kengät ovat ainoastaan sisällä tapahtuvaan urheiluun tarkoitetut jalkineet. Sisällä käytettävät urheilujalkineet on valmistettu hieman toisin kuin ulkona käytettävät jalkineet. DMT Orion on suunniteltu ainoastaan sisäkäyttöön esimerkiksi kuntopyörällä polkemiseen tai kuntosalilla spinning-harjoitteluun. Indoor –jalkineet erottuvat lähinnä pohjien värityksessä, sillä kuntosaleilla käytetään vaaleapohjaisia urheilukenkiä, jotka ovat hengittäviä ja kevyet jalassa. Kengät ovat nylonia ja sisus polyuretaania. Ylempi kerros on hengittävää mikrokuitua ja kiinnitys kolmella tarranauhalla. Pohjallinen on rei’itettyä polypropeenia.

Teknologia

DMT:n teknologiat ovat selkeät ja innovatiiviset, kuten kolmen tarranauhan kiinnitys turvallisuuden lisäämiseksi ja pyöräilykenkien ulkokuori on DMT:n kengissä valmistettu polyuretaanista. Ulkopinta on rei’itetty, joka tarjoaa maksimaalisen hengittävyyden. Pikasuljin, joka on entistäkin kevyempi ja erittäin nopea avata ja sulkea. Sulkija on anatomisesti muotoiltu siten, että se pitää jalan tukevasti paikallaan. Kenkien päällysosa osa on anatomisesti muotoiltu antamaan täydellinen mukavuus pyöräillessä. Osa kengistä on varustettu kiristysnauhoituksella, joka on erittäin mukava ja kätevä käyttää, ja toisissa jalkineissa saattaa olla suuri tarranauhakiinnitys, joka on mukava ja helppokäyttöinen kiinnitys. BOA-teknologia on kenkien sulkemisjärjestelmä, joka on markkinoiden kehittynein innovaatio, joilla kenkien kiinnitys tapahtuu nopeasti ja turvallisesti. DMT on kehittänyt myös käteviä kenkienpäällisiä, jotka ovat erittäin käteviä sateella ja lämmittävät myös jalkoja pyöräillessä viileämmällä ilmalla. Suojat asetetaan jalkaan kengät jalassa, ja kiinnitetään pohjasta. Suojat jättävät klossit kätevästi esille. Jos haluat koreilla DMT:n sukilla, löytyy valikoimasta myös tuotemerkin logolla varustettuja pyöräilysukkia. Pohjalliset ovat myös DMT:n alaa. Valikoima sisältää eri tekniikoilla olevia pohjallisia, joista voi valita omaan jalkaan ja pyöräilytyyliin sopivat sukat. Hiilikuitu- ja polyuretaanipohjalliset ovat uusi innovaatio, joka tarjoaa pohjallisen, jossa on maksimijäykkyys pyöräilijöille, jotka vaativat jäykkyyttä. Nämä pohjalliset mahdollistavat nastojen korvaamisen varpaiden kohdalta. ALS-sisäpohjallinen on lämpöä muovaava, joka ilmanvaihtojärjestelmän kanssa tarjoaa ilmanvaihtoa ja mukavuutta korkeissa lämpötiloissa.


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.
Kirjoita arvostelu