paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Deuter

My Deuter Is My Flow
DEUTER - INTOHIMO VUORISTOLAJEIHIN
Deuterin tarina alkoi aikoja sitten vuonna 1898 Augsburgissa Saksassa, jolloin sen perustaja Hans Deuter aloitti säkkien ja laukkujen valmistuksen purjekankaista ja pellavasta kuninkaallista postilaitosta varten. Muutama vuosi myöhemmin yritys aloitti reppujen valmistuksen, varustaen useita vuorikiipeilijöitä legendaarisille retkille, kuten Anderl Heckmaieria ensimmäiselle Eigerin pohjoispuolen nousulle vuonna 1938. Yrityksen innovaation henki on johtanut Deuterin yhdeksi maailman tunnetuimmaksi ulkoiluaktiviteettien reppuvalmistajaksi ja vuodesta 1991, myös pyöräilijöille. Erinomaiset teknologiat yhdistettyinä loistavaan toiminnallisuuteen ja kestävyyteen pitävät Deuterin tuotteet kärjessä tähän päivään saakka. Näihin kuuluvat yrityksen naisten reput, jotka ovat tunnistettavia keltaisella liljallaan.
Tutki uusia tuotteita Deuterilta

Lisää Deuterista

Trans Alpine Pro

Vuonna 2019 Deuter laittoi uudestaan käsittelyyn Trans Alpine Pron, suositun rinkan kunnianhimoisille pitkän matkan pyöräilijöille ja alppipyöräilijöille. Moderni muotoilu ja useat uudet ominaisuudet, kuten Airstripes-selkäjärjestelmä optimoituun hengittävyyteen ja parannettu istuvuus, tekevät siitä ihanteellisen kaverin mille tahansa trailille.

Pakkausvinkkejä usean päivän retkille

Oletko kiinnostunut tekemään usean päivän maastopyöräilyretken? Checkaa video, jossa Andy Rieger, MTB-opas ja kouluttaja näyttää tarkalleen mitä kannatta pakata Deuter Trans Alpine Pro 28:aan tai 26 SL:ään usean päivän matkalle.

Deuter

204 Tuotetta
Lajittele