paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Deuter

My Deuter Is My Flow
DEUTER - INTOHIMO VUORISTOLAJEIHIN
Deuterin tarina alkoi aikoja sitten vuonna 1898 Augsburgissa Saksassa, jolloin sen perustaja Hans Deuter aloitti säkkien ja laukkujen valmistuksen purjekankaista ja pellavasta kuninkaallista postilaitosta varten. Muutama vuosi myöhemmin yritys aloitti reppujen valmistuksen, varustaen useita vuorikiipeilijöitä legendaarisille retkille, kuten Anderl Heckmaieria ensimmäiselle Eigerin pohjoispuolen nousulle vuonna 1938. Yrityksen innovaation henki on johtanut Deuterin yhdeksi maailman tunnetuimmaksi ulkoiluaktiviteettien reppuvalmistajaksi ja vuodesta 1991, myös pyöräilijöille. Erinomaiset teknologiat yhdistettyinä loistavaan toiminnallisuuteen ja kestävyyteen pitävät Deuterin tuotteet kärjessä tähän päivään saakka. Näihin kuuluvat yrityksen naisten reput, jotka ovat tunnistettavia keltaisella liljallaan.
Tutki uusia tuotteita Deuterilta

Lisää Deuterista

Trans Alpine Pro

Vuonna 2019 Deuter laittoi uudestaan käsittelyyn Trans Alpine Pron, suositun rinkan kunnianhimoisille pitkän matkan pyöräilijöille ja alppipyöräilijöille. Moderni muotoilu ja useat uudet ominaisuudet, kuten Airstripes-selkäjärjestelmä optimoituun hengittävyyteen ja parannettu istuvuus, tekevät siitä ihanteellisen kaverin mille tahansa trailille.

Pakkausvinkkejä usean päivän retkille

Oletko kiinnostunut tekemään usean päivän maastopyöräilyretken? Checkaa video, jossa Andy Rieger, MTB-opas ja kouluttaja näyttää tarkalleen mitä kannatta pakata Deuter Trans Alpine Pro 28:aan tai 26 SL:ään usean päivän matkalle.

Deuter

142 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
3

Hanki Deuter -selkäreppu ja muita tarvikkeita edullisesti netistä Bikester.fi

Deuter on saksalainen tuotemerkki, jonka perusti Hans Deuter vuonna 1898 Gersthofeniin Augsburgin ulkopuolelle. Tuotemerkki suunnittelee ja valmistaa reppuja, sekä muita urheilun ja vapaa-ajan tuotteita. Deuterin historia on pitkä ja alussa yritys valmisti postisäkkejä postille ja noin vuonna 1910 yritys alkoi valmistaa armeijalle selkäreppuja , olkalaukkuja, telttoja, sekä muita tuotteita. Toisen maailmansodan aikana Wehrmarr oli eräs Deuterin suurimpia asiakkaita. Deuter on kuulunut Shwan-Stabilo yhtiölle sitten vuoden 2006. Deuter haluaa panostaa tuotteissaan erityisesti niiden korkealaatuisuuteen, tuotteiden materiaaleihin, sekä niiden edistyksellisiin yksityiskohtiin, ja tietysti tuotteiden toiminnallisuuteen. Deuterin tiimissä työskenteleekin monia huippu-urheilijoita, jotka testaavat jatkuvasti tuotemerkin luomusten toiminnallisuutta vaativissa olosuhteissa. Deuter valmistaa tuotteitaan myös erilaisiin lajeihin, kuten esimerkiksi pyöräilyyn, lasketteluun, hiihtoon, sekä kiipeilyyn. Nykyään brändin valikoimaan kuuluukin edellä mainittujen tuotteiden uudenaikaisten mallien lisäksi muun muassa korkealuokkaisia:
  • selkäreppuja
  • makuupusseja
  • asusteita
Deuter on erittäin vanha tuotemerkki, joka on nähnyt ja kokenut paljon. Yritys on noussut postisäkeistä yhdeksi johtavaksi vapaa-ajan varusteita valmistavaksi suuryritykseksi, joka jaksaa yhä edelleen uusiutua ja kehittää uusia innovaatioita. Deuterin selkäreput ja rinkat ovat maailmankuuluja joita käyttävät urheilijat ympäri maailman oli kyseessä sitten patikointi, pyöräily tai kiipeily. Nämä reput sopivat lähes mihin tarkoitukseen hyvänsä. Deuterin reppu -ja laukkuvalikoima on mittava sisältäen esimerkiksi Deuter Compact ESP 6 SL-juomarepun, joka soveltuu erinomaisesti pyöräilylenkeille keveytensä ja kokonsa vuoksi. Juomareppu mukana voi nauttia pyöräilystä täysin siemauksin. Deuter GoGo on reppu, joka sopii mukaan vaikkapa kaupungille, sillä reppu on kevyt kantaa selässä pyöräillessä. Repussa on verkkosivutaskut ja edessä koristeelliset joustonyörit. Lisäksi repussa on muotoillut olkahihnat. Deuter Streamer Thermo Bag 3.0 on täydellinen juomareppu esimerkiksi pitkille pyöräilyretkille tai kovaan harjoitteluun. Repussa on eristetty tasku 3-litraiselle Deuter-juomapussille, joka pitää juoman viileänä. Perheen pienimmille Deuter on suunnitellut aivan omat reput, kuten nämä kauniit Deuter Schmusebär-reput, jotka ovat hauskoja ja kevyitä reppuja perheen pienimmille. Reppujen iloiset värit ja repussa keikkuvat teddykarhut, sekä repun hieno muotoilu tekevät repun kantamisesta hauskaa. Deuter on valmistanut myös käytännöllisiä vyölaukkuja, kuten esimerkiksi Deuter Belt 1, jonne saa kaikki tärkeimmät pikkutavarat talteen. Saat myös ne helpommin käsiisi tarpeen vaatiessa. Vyölaukussa voidaan säilyttää lompakkoa, kännykkää, avaimia ja muuta pientä.

Deuter Reput

Makuupussit ovat käteviä seuralaisia vaikkapa pyöräretkellä. Matkalle voi lähteä huolehtimatta miten nukkuu ja yöpyminen taivasalla onnistuu täydellisesti makuupussissa jos sää suosii. Muutoin on parempi ottaa mukaan teltta. Deuter valmistaa tyylikkäitä makuupusseja moneen käyttöön, sekä aikuisille, että lapsille. Aikuisille sopii esimerkiksi Orbit-makuupussi, joka on kestävä ja helppohoitoinen yleiskäyttöön sopiva makuupussi. Makuupussissa ei palele nollakeleilläkään. Deuter Starlight EXP on kätevä lasten makuupussi, jonne sopii pitempikin lapsi. Jalkopäässä on jatko-osa, joka suljettuna pussi sopii maksimissaan 140 cm lapsille, muutoin mittaa löytyy 170-senttiselle. Eristeenä on käytetty Hollowfibre-keinokuitua.

Asusteet ovat osa urheilua ja ulkoilua, ja näihin sisältyy myös Deuterin näppärät satulalaukut, jotka eivät vie tilaa tarakalta tai selästä. On myös tärkeää varata mukaan laastaria ja muita paikkaustarpeita ja siihen soveltuu täydellisesti Deuterin ensiapulaukku. Bikester.fi sivustolta löytyy Deuter First Aid Kit S, joka on kätevä, pieni ensiapupakkaus. Pakkaus sisältää muun muassa erilaisia laastareita ja sideharsoa. Deuter Streamer 2.0 on kaksilitrainen juomapussi, joka sopii useimpiin reppuihin. Streamer-juomajärjestelmä säilyttää veden maun muuttumattomana päiviä, jopa viikkoja. Juomapussi on erittäin hygieeninen ja kätevä puhdistaa. Pussissa on automaattisesti sulkeutuva silikoniventtiili, ja pussi ei myöskään valu. Tästä saat täydellisen nesteytysjärjestelmän uuteen reppuusi. Kun sade pääsee yllättämään, on hyvä suojata reput ja makuupussit kätevillä sadesuojilla, joita löytyy mittava määrä erikokoisia. Deuter Altus Gaiter on sopivan tärkeä nimi näille käytännöllisille säärystimille, jotka sopivat viileille ilmoille tai sateeseen. Säärystimissä on leveät tarrasululla varustetut säärystimet. Nämä korkealaatuiset säärystimet pitävät roskat ja kuran ulkopuolella ja säärystimet ovat kätevät myös, kun haluat suojata housujen lahkeet vaikkapa oksien raapaisuilta. Säärystimissä on tarrasulku helpottamassa pukemista ja kannan alta kulkee mukavasti hihnat, joissa on säädettävä pituus. Nämä säärystimet pysyvät varmasti paikoillaan.


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes