paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Cycloc

17 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Cycloc valmistaa tyylikkäät telineet pyörän varastointiin

Cycloc valmistaa kekseliäitä pyörätelineitä. Cyclocin tuotteiden avulla säilytät pyörääsi tyylikkäästi ja tilaa säästäen. Käytännölliset seinäkoukut ja seinätelineet takaavat sen, että pyörä vie mahdollisimman vähän tilaa kaikelta muulta olemiselta ja varastoinnilta. Tuotevalikoimassa on myös innovatiiviset sidontatuotteet. Ne ovat oivallinen apu pyörän tavaratelineelle kuorman kiinnitykseen tai esimerkiksi pyöräilijän lahjesuojaksi. Valmistajalla on vahva tausta pyöräilyvälineiden alalla:
  • Kaikki tuotteet valmistetaan Iso-Britanniassa
  • Yrityksen pääkonttori sijaitsee Englannin Lontoossa
  • Seinätelineet on valmistettu vahvasta muovista luontoa kunnioittaen
  • Tuotteiden design ja tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa

Cycloc pyöräteline Bikesterilta!

Palkittua laatusuunnittelua

Cycloc on voittanut Eurobike-palkinnon vuonna 2014 Saksassa järjestetyillä pyörämessuilla. Palkinto tuli Endo-seinätelineestä. Tämän tuotteen avulla polkupyörä asetetaan vanteestaan riippumaan seinälle. Vahvassa telineessä on kovasta materiaalista tehty ripustuskoukku. Tämä seinäteline on varastossa todella näppärä, koska se taittuu sisään, kun sitä ei käytetä. Siten teline ei vie huonetilaa juuri lainkaan ja on turvallinen. Erikoissuuunniteltu teline sisältää myös kätevän suojuksen takarengasta varten. Se estää seinän tahriintumisen, kun rengas nojautuu seinään.
Kestävästä kierrätysmateriaalista valmistettu Solo Recycle -teline nostaa polkupyöräsi näyttävästi seinää vasten. Kovamuovista valmistettu kestävä teline on tyhjänäkin hyvän näköinen. Teline on renkaan muotoinen ja sen avulla voit pitää pyörää seinällä haluamassasi suunnassa. Pyöräsi voi olla esimerkiksi, siten että eturengas ja takarengas ovat samalla korkeudella. Halutessasi voit asettaa pyörän myös muuhun kulmaan suhteessa lattiapintaan. Teline kiinnittyy seinään kolmella vahvalla ruuvilla. Ne sisältyvät myyntipakkaukseen. Teline sopii suurimmalle osalle pyöränrunkoja. Seinäteliseeseen voidaan asettaa myös sellainen pyörä, jonka ohjaustanko on leveä. Pyöränripustustelineen design on ainutlaatuinen. Tuotteen keskellä olevassa kehässä voit säilyttää pyöräilytarvikkeita.

Innovatiivinen tuote kuorman sidontaan

Cyclocin valikoimassa on myös innovatiivinen Wrap-sidontatuote. Yhdellä ja samalla välineellä sidot kuorman polkupyörän tavaratelineeseen tai suojaat housun lahkeet sotkeutumasta kettinkiin. Innovatiivisella tuotteella on rajattomasti myös muita käyttötarkoituksia. Joustavasta kumista walmistetut Wrapit saat useissa eri väreissä.

Kaikki pyöräilyvarusteet edullisesti

Bikester.fi on pyöräilijöiden suosima verkkokauppa. Bikesteriltä löydät Cyclocin tuotteet sekä laadukkaat polkupyörät, pyöränosat ja pyöräilyvaatteet. Tuotteillamme on peräti 100 päivän ilmainen palautusoikeus. Kun tilaat tänään, niin lähetämme huomenna.Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes