Pyöräkauppa netissä
Syksyllä pyörän selkään | Tutustu ja tilaa uusi fillari suoraan kotiovellesi
CUBE Travel - Seikkailu odottaa
CUBE Travel lupaa seikkailua kahdella pyörällä. Baijerilainen polkupyörämerkki tuli pyörävalmistukseen mukaan 90-luvun alussa ja on siitä lähtien toiminut taitavasti urheilu- ja vapaa-ajanpyörien saralla. Yritys erikoistuu sporttisten maastopyörien ja maantiepyörien tuottamiseen. CUBE:n innovatiiviset teknologiat ja huippulaadukas saksalainen insinööritaito vastaavat mukavuuden ja suorituskyvyn täydellisestä sekoituksesta. Nämä ominaisuudet ovat läsnä myös CUBE Travelissa, joka on ihanteellinen fillari matkaamiseen, luonnon kokemiseen sekä muihin arkipäivän seikkailuihin.

Cube Travel

9 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • harmaa
 • vihreä
 • violetti
 • sininen
 • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cube Travel Bike Bag Laukku, harmaa
Cube Travel Bike Bag Laukku, harmaa harmaa
Cube
Travel Bike Bag Laukku, harmaa
99,95 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus mahdollinen
Cube Travel EXC Trapeze, sininen
Cube Travel EXC Trapeze, sininen sininen
Cube
Travel EXC Trapeze, sininen
1 379,00 €
 • Versiot:
Cube Travel Pro, musta/vihreä
Cube Travel Pro, musta/vihreä musta/vihreä
Cube
Travel Pro, musta/vihreä
1 199,00 €
 • Versiot:
Cube Travel EXC, sininen
Cube Travel EXC, sininen sininen
Cube
Travel EXC, sininen
1 379,00 €
 • Versiot:
Cube Travel SL Trapeze, violetti
Cube Travel SL Trapeze, violetti violetti
Uusi
Cube
Travel SL Trapeze, violetti
1 999,00 €
 • Versiot:
Cube Travel, harmaa
Cube Travel, harmaa harmaa
Cube
Travel, harmaa
959,00 €
 • Versiot:
Cube Travel Pro Trapeze, vihreä
Cube Travel Pro Trapeze, vihreä vihreä
Cube
Travel Pro Trapeze, vihreä
1 199,00 €
 • Versiot:
Cube Travel Trapeze, harmaa
Cube Travel Trapeze, harmaa harmaa
Cube
Travel Trapeze, harmaa
959,00 €
 • Versiot:
Cube Travel SL, violetti
Cube Travel SL, violetti violetti
Cube
Travel SL, violetti
1 999,00 €
 • Versiot:

Cube Travel jatkaa matkaa, vaikka lihaksesi jo hyytyisivätkin

Cube Travel on erityisesti retkipyöräilyyn suunniteltu malli, jonka ominaisuudet edesauttavat pitkänkin matkan tekoa. Sen kestävyysominaisuudet löivät ällikällä jopa pyörää kehitelleet Cube-insinöörit, sillä se läpäisi kaikki Cuben sisäiset testit loistavin tuloksin - kyseessä on sekä turvallinen että erittäin kestävä retkipyörä. Pyörässä yhdistyvät tyylikkyys, keveys, voima ja vakaus, mutta näiden ominaisuuksien lisäksi se on erittäin helppokäyttöinen, sillä sen laadukkaan rungon ympärille on kerätty vain parhaita ja laadukkaimpia osia, jotka myös käyttövarmuutensa puolesta ovat omiaan retkipyöräilyyn.

Pyörä, jonka huolto ei vie liikaa aikaa

Cube Travel on suunniteltu kestämään. Retkillä ja erityisesti pitkillä matkoilla pyörän helppohoitoisuutta ja käyttövarmuutta oppii arvostamaan suuresti. Siksi tämä Travel-mallin pyörä onkin omiaan juuri pitkille etäisyyksille teillä tietämättömillä. Se on suunniteltu niin, että sen hydrauliset levyjarrut, napavaihteisto ja esimerkiksi renkaat kestävät pitkiäkin matkoja ja kovaa kulutusta. Laadukkaat osat, kuten alumiininen tavarateline ja napadynamo sekä valot edesauttavat matkantekoa jopa suurella lastilla, pimeälläkin ajettaessa. Laadukas kampisarja kestää siihen aiheutuvaa vääntöä ja painetta, eivätkä alumiiniset osat vaadi erityistä huolenpitoa.

Cube Travel -pyöriin voit helposti yhdistää myös muita Cuben kehittämiä tuotteita, kuten pyörälaukkuja ja matkamittareita tai tuunata pyörääsi vaikkapa uusilla kädensijoilla ja matkantekoa helpottavilla lukkopolkimilla. Pyörää on saatavilla eri kokoisina ja mallisina, joten voit valita laajasta Travel-valikoimastamme itsellesi parhaiten sopivan version. Voimansiirto on hoidettu kaikissa pyörissä neuvokkaasti laadukkailla Shimanon osilla, jotka takaavat sen että pyörällä pääsee sutjakkaasti kaikki ylä- ja alamäet. Mitä muuta voisit enää retkipyörältäsi toivoa?

Bikesterilta saat aina hyvää palvelua vuorokauden ympäri

Pääset pian nauttimaan ihanista hetkistä tien päällä, eikä siihen vaadita kuin muutama klikkaus ja pyöräsi on jo matkalla sinulle. Huomioithan, että saat ostoksillesi 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden, jonka tarjoaa vain Bikester!