Liian kylmä pyöräillä? | Kunnon varusteilla pidät kylmän loitolla
Pyöräkauppa netissä

Cube Town

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • punainen
  • sininen
  • valkoinen

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cube Town – Kaupungille suunniteltu
Baijerilaistuottaja voi nyt ylpeänä esittää noin 180 eri pyörämallia. Valikoimaan kuuluu polkupyöriä kaikista eri luokista, kilpapyöristä cyclocross-pyöriin ja maastopyöristä mukaviin kaupunkipyöriin. Viimeksi mainittuun kategoriaan kuuluu Townie-sarja, joka tekee vaikutuksen luotettavuudella ja käytettävyydellään. Klassinen muotoilu kohtaa modernin tekniikan ja onnistunut lopputuloksena on varsin toimiva polkupyörän, joka on suunniteltu kaupunkiajon tarpeiden mukaisesti.
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cube Town Pro, grey'n'white grey'n'white
Cube
Town Pro, grey'n'white
799,00 €
  • Versiot: 58cm (28")
Cube Town Pro, grey'n'white
Cube Town Pro, red'n'grey red'n'grey
Cube
Town Pro, red'n'grey
799,00 € 719,95 €
  • Saatavana useassa eri koossa!
Cube Town Pro, red'n'grey
Cube Town Pro, blue'n'grey blue'n'grey
Cube
Town Pro, blue'n'grey
799,00 €
  • Saatavana useassa eri koossa!
Cube Town Pro, blue'n'grey
Cube Town Pro Easy Entry, red'n'grey red'n'grey
Uusi
Cube
Town Pro Easy Entry, red'n'grey
799,00 €
  • Versiot: 49cm | S (28")
Cube Town Pro Easy Entry, red'n'grey
Lisätietoa

Cube Town -kaupunkipyörät ovat ketteriä kuin kissat

Tyylikkäät ja kissamaisen ketterät Cube Town -kaupunkipyörät on kuin suunniteltu kesäiseen ajeluun kaupungissa ja rantojen rajaamilla pyöräteillä. Eikä sinun tarvitse edes huolehtia siitä, että lihaksistasi loppuisi voimat kesken sillä useimmat Cube Town -pyörät on varustettu Boschin laadukkailla sähkömoottoreilla - muistat vain välissä ladata akun ja pyörä vie sinut taas jäätelökioskille tai kauppaostoksille!

Arkea helpottaa laadukas pyörä

Tasaisesti kulkeva, luotettava ja tarpeisiisi mukautuva pyörä on paras kulkuväline kesällä. Helsingin ruuhkissa autossa seisominen voi jäädä historiaan kun hurautat yhtä näppärästi vaikka Vantaan Ikeaan pehmikselle samassa ajassa kuin autolla. Kevyt pyörä on helppo käsitellä, mutta moottorissa riittää voimia koviinkin pyrähdyksiin. Myös lihasvoimien avulla pyörän rullaavuus on korkealuokkaista ja näin ollen tämä pyörä rullaa varmasti allasi pitkälle talveen, jos vaan muistat vaihtaa siihen nastarenkaat, joita niitäkin on saatavilla Bikesterilta. Voimansiirto on hoidettu laadukkaasti ja muilta osin pyörään on liitetty laadukkaita osia, jotka kestävät kovempaakin kruisailua. Voitkin pyyhkäistä tällä Cuben kehittämällä erityisen mukavarunkoisella pyörällä vapaasti minne tahansa. Pyörän huolto ja korjaukset ovat myös helppoja, sillä kaikki kaapelit kulkevat rungon sisässä, eivätkä näin ollen kulu jokapäiväisessäkään käytössä. Laadukkaat jarrut ja vaihteisto antavat lisää käyttövarmuutta pyörällesi, ja voitkin vapaasti purjehtia tämän selässä vaikka maailman ääriin.

Tämän pyörän selässä on hauska liikkua, sillä sisään kaapeloitujen vaijereiden lisäksi myös sähköpyörien akut on sijoitettu niin, etteivät ne haittaa polkemista. Lisäksi ne saa kätevästi irti ja kiinni laturiin. Akku toimii loistavasti myös sateisessa säässä ja pikkupakkasillakin, sillä se on sijoitettu ovelasti satulan alle suo-jaan.

Tilaa nyt ällistyttävän näppärä kaupunkipyörä meiltä

Toimitamme sinulle uuden kaupunkipyöräsi 3-7 arkipäivän sisällä. Lisäksi pidämme huolen myös siitä, että jos et jostain syystä ole tyytyväinen ostoksiisi, saat palauttaa ne meille 30 päivän kuluessa täysin vapaasti. Saat muutenkin meiltä aina loistavaa palvelua, sillä asiakaspalvelijamme ovat valmiina auttamaan sinua tarvittaessa.

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja kuvapistetunnisteita parantaakseen toimivuutta ja tarjotakseen sinulle henkiläkohtaista mainontaa esim. sosiaalisessa mediassa. Ole hyvä ja lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoa - varsinkin miten estää evästeiden ja kuvapistetunnisteiden seuraamisen laitteellasi tulevaisuudessa. Hyväksyn ehdot