Liian kylmä pyöräillä? | Kunnon varusteilla pidät kylmän loitolla
Pyöräkauppa netissä

Cube Reaction

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä
  • sininen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
CUBE Reaction - Etujoustot (lähes) ilman rajoitteita
CUBE Reaction - Etujoustot (lähes) ilman rajoitteita
Suorituskyky, innovaatio ja pyöräilyn ilo - CUBE on omistautunut näihin piirteisiin ja on onnistuneesti pannut ne käytäntöön yli 20 vuoden ajan. Perinteinen baijerilaisyritys on yksi Saksan suurimmista polkupyörävalmistajista. Sen Reaction -sarjaan kuuluu erinomaisia MTB-etujoustoja, jotka tarjoavat puhdasta maastopyöräilyä. Nämä mällit eivät kuitenkaan rajoitu cross country-kilpailijoihin, vaan myöskin kestävyyspyöräilyn ystäville, jotka arvostavat niiden ihastuttavaa ajettavuutta. Reaction Hybrid -mallien valikoimallaan, CUBE siirtää Reaction -pyöriensä erinomaiset ominaisuudet traileille sähkömaastopyöräilijöille. CUBE:n Reaction hardtailit ovat todellinen herkku.
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cube Reaction Pro, fadingblue'n'green fadingblue'n'green
Cube
Reaction Pro, fadingblue'n'green
1 299,00 € 1 229,95 €
  • Versiot: 23" | 29" | XXL (29")
Cube Reaction Pro, fadingblue'n'green
Lisätietoa

Cube Reaction on luotu poluille ja maastoon!

Saksalaisen Cuben pyöriä on totuttu näkemään voittoisten kuskien alla korkealla tasolla. Cube Reaction on esteettisen näköinen ja hyvin toimiva pyörämallisto. Siihen kuuluu erilaisilla vivahteilla muokattuja maastopyöriä. Näistä pyöräilijä löytää helposti oman suosikkinsa kisaan ja harrastamiseen. Oman maun ja tarpeen mukaan voi valita alleen keveää hiilikuitua tai hyväksi havaittua alumiinirunkoa. Cube Reaction on aina varustettu merkkivalmistajien korkealuokkaisilla osilla. Bikesterilta löytyy paljon erilaisia varusteita ja tarvikkeita polkupyörille. Jarrutusteho, vaihtaminen, sekä voimansiirto tukevat ajosuoritusta ammattimaisesti maasto-olosuhteissa. Cube Reaction Agile Ride Geometry-teknologialla on luotu pyörille ketterä ja luotettava rakenne. Sen avulla polkijalle on saatu aikaiseksi luonnollinen ja nautittava ajoasento. Tämän tekniikan ansiosta mm. isopyöräisessä on ylimääräisenä plussana pienipyöräisen tarkka ohjattavuus. Valitse verkkokauppamme valikoimasta oma upea Cube Reaction pyöräsi:

  • Maastopyörät hiilikuiturungolla
  • Maastopyörät alumiinirungolla
  • 29 tuumaiset maastopyörät
  • Maastopyörät kilpakäyttöön

Bikesterin kautta metsäpoluille!

Olipa tarkoituksesi kunnon kohottaminen tai kilpailun voittaminen, Cube Reaction sopii luotettavaksi matkakumppaniksesi. Arvostat varmasti sen hulppeaa ilmajousitusta metsäisen luonnon keskellä. Ergonominen pyöräsi tuntuu vauhdissa luontevalta ja tottelee tasaisen tarkasti ohjaustasi. Väistelet sillä viehkeästi kannot ja kivet parasta ajoreittiä etsien. Cube Reaction ei ainoastaan tunnu hyvältä, vaan myös näyttää tyylikkäältä. Sen sporttiset väriyhdistelmät ovat osa urheilullista ilmettäsi. Näissä pyörissä on kaikki palikat kohdallaan ja ne toimivat tehokkaan suorituskyvyn antajana yhdessä sinun kanssasi.

Nyt on tullut aika vaihtaa pyörää!

Tällä hetkellä pyörän vaihtaminen on sinulle kannattavaa, sillä Bikesterilla myydään huippupyöriä liikuttavan edullisesti. Voit lähettää tilaamasi tuotteet meille takaisin 30 päivän aikana, jos ne eivät jostakin syystä sovikaan käyttöösi.

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja kuvapistetunnisteita parantaakseen toimivuutta ja tarjotakseen sinulle henkiläkohtaista mainontaa esim. sosiaalisessa mediassa. Ole hyvä ja lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoa - varsinkin miten estää evästeiden ja kuvapistetunnisteiden seuraamisen laitteellasi tulevaisuudessa. Hyväksyn ehdot