Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Cube Nuroad

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Cube Nuroad -gravelpyörät alan taitavalta valmistajalta

Saksalainen Cube kuuluu tämän päivän pyörävalmistuksen johtaviin brändeihin, ja taitavan valmistajan käsissä syntyvät kulkupelit pyöräilyn moniin eri alalajeihin sopivina malleina. Laadukkaista fillareistaan tunnetun Cuben tuotantoon kuuluvat sekä maastopyörät, maantiepyörät että myös omat ajopelinsä retki-, kaupunki- ja kuntopyöräilyyn. Näiden pyöräkategorioiden lisäksi Cube on myös kunnostautunut viime vuosina tehokkaan sähköavustuksen tarjoavien sähköpyörien valmistajana, ja brändin modernien sähköpyörien mallisto pystyykin tarjoamaan markkinoiden toimivinta suorituskykyä kaikille pyöräreiteille. Tänä päivänä suureen suosioon nousseen Cuben laadustaan tunnettuja polkupyöriä myydään jo yli 60 maassa ympäri maailman, ja niitä suosivat niin kilpapyöräilijät kuin pyöräilyn harrastajat.

Cuben vankkumattomalla ammattitaidolla valmistamat fillarit ovat saavuttaneet useita testivoittoja ja kiistatonta kisamenestystä. Pyörät tunnetaan myös niiden erinomaisesta hinta-laatusuhteesta. Tämä pätee myös Cube Nuroad -tuoteperheeseen, joka sisältää pääasiassa gravelpyöriä, mutta myös muutamia retkipyöriä. Jokainen Nuroad-malli hurmaa omistajansa jo ensisilmäyksellä sporttisen virtaviivaisella runkogeometriallaan, jota täydentävät erilaiset gravel- tai retkiajoon tervetulleet ominaisuudet tarkasta pyörämallista riippuen.

Huikeilla ominaisuuksilla täyteen pakattu Cube Nuroad

Cube Nuroad -gravelpyöriä valmistetaan kattavana valikoimana, jolla on tarjottavanaan pyöriä useammassa eri hintaluokassa. Tämän ansiosta jokaisen gravelajon parissa viihtyvän on vaivatonta löytää tästä tuoteperheestä juuri omiin ajomieltymyksiin sopiva malli. Sorateillä parhaat puolensa näyttävät Nuroad-fillarit on kehitetty tarjoamaan kilpapyöristä tuttu nopea ja vaivaton käsiteltävyys, cyclocrosseista tunnettu kestävyys sekä maastopyörien mukavuus. Kevyt hiilikuiturunko täydentää nämä ominaisuudet tehden Nuroadista sekä käytössä mukavan ja kestävän että mahdollisimman monipuolisen palvelijan.

Joissakin Cube Nuroad -graveleissa on kätevän käytön varmistavat lowrider-telinekiinnikkeet, runkoon integroitu korvake vaivatonta kantamista varten sekä näppärät lokasuojien kiinnikkeet. Suurikokoiset välykset mahdollistavat joko 45 millimetrin renkaiden käyttämisen ilman lokasuojia tai 40-millisten renkaiden käytön yhdessä lokasuojien kanssa. Joitakin Nuroad-malleja täydentävät myös vaativalle allroad-ajolle tarpeelliset vanteet, joiden leveä pohjamuotoilu muodostaa täydellisen perustan Cuben pyöriin valitsemille, erinomaisen pidon tarjoaville Schwalbe-renkaille. Istuintolpan erityinen mukavuus kruunaa usean Nuroad-mallin miellyttävän käytön.

Me Bikesterilla haluamme tarjota jokaisen pyöräilijän saataville kaikkein parhaimpia pyörämalleja. Tästä syystä löydät meiltä myös gravel-ajoon kehitetyt Cube Nuroad -pyörät, kuten myös retkipyöriä samaisesta tuoteperheestä. Cubelle ja Bikesterille tuttuun tapaan pääset valitsemaan oman pyöräsi upeasta ja useilla eri väreillä täydennetystä valikoimasta. Tutustu tarkemmin kunkin Nuroad-mallin tuotekuvauksiin, valitse oma luottopyöräsi klikkaamalla se ostoskoriisi, ja toimitamme sen sinulle viiveettä.

Täydellisiin ajokokemuksiin varustava pyöräkauppa

Hanki nyt elämäsi parhaita ajokokemuksia tarjoava gravelpyörä tai muut polkupyörät Bikesterin mahtavasta valikoimasta. Muiden pyörien tavoin tarjoamme myös sähköpyörät mitä upeimpana tarjontana. Täydelliset ajokokemuksesi kruunaavat valikoimamme monipuoliset pyöräilyvaatteet, ja tarjoamamme pyöräilykypärät varmistavat turvallisuuden riippumatta siitä, millaisille ajoreiteille milloinkin suuntaat. Tervetuloa Bikesteriin tekemään laadukkaita pyörä- ja varusteostoksia – me lupaamme toimittaa sinulle markkinoiden parasta laatua sopivaan hintaan.