Pyöräkauppa netissä
MTB-kausi on täällä! | Kevään uudet MTB -vaatteet & -varusteet

Cube Nature

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
CUBE Nature - Retkeilylahjakkuutta Saksasta
CUBE:n vuonna 1993 tapahtuneesta perustamisesta asti baijerilainen polkupyörävalmistaja on kehittynyt yhdeksi maailman tunnetuimmaksi pyörävalmistajaksi. Harkitsit sitten retki-, MTB-, maantie-, krossi- tai kaupunkipyörän hankintaa, CUBE tarjoaa kattavan valikoiman malleja ja värejä jokaiselle. CUBE Nature -sarja tarjoaa jokaiselle innokkaalle retkipyöräilijälle upean ajokokemuksen. Superkevyt alumiinirunko tekee pyörästä helposti käsiteltävän, Shimano -vaihtaja takaa silkkisen pehmeän vaihteiden vaihdon ja SR Suntour -joustohaarukka lukitustoiminnalla tekevät pyöräilystä hauskaa - jopa silloin kun tie alkaa oikuttelemaan.
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cube Nature EXC, vihreä vihreä
Cube
Nature EXC, vihreä
1 099,00 €
  • Versiot: 46cm | XS (28")58cm | L (28")
Cube Nature EXC, vihreä
Lisätietoa

Cube Nature -hybridipyörät pitkän linjan ammattivalmistajalta

Vuonna 1993 perustettu Cube on yksi tämän päivän tunnetuimmista ja arvostetuimmista pyörävalmistajista. Cuben kehittämät innovaatiot ovat pyöräilyalan ehdottomia edelläkävijöitä, ja niihin luottavat niin pyöräilyn ammattilaiset kuin lajin vasta-alkajatkin. Laaja-alaisen valmistajan tuotannosta löytyvät yhtä lailla niin maastopyörät, retkipyörät, kaupunkipyörät kuin hybriditkin, joten olipa pyöräilymuoto mikä tahansa, tämän saksalaisen luottovalmistajan mallistoista löytyy pyörä jokaiseen tarpeeseen.

Cube Nature on nimensä mukaisesti luontoon suuntautuvien retkien ehdoton kruunaaja. Nämä toinen toistaan upeammat hybridit ovat ilo sekä silmälle että takamukselle. Naturen selässä jaksaa nimittäin istua pidemmänkin taipaleen.

Nappaa laatuhybridi alle Bikesterilta ja anna mennä!

Kun tarkastelun kohteena on Cube Nature, tässä on pyörä, jota voi ylpeänä esitellä sen upeiden ominaisuuksien ansiosta, joiden myötä nämä pyörät sopivat niin maastoon, maantieajoon kuin kaupungillekin – minne ikinä keksitkään pyöräsi milloinkin suunnata. Nature-sarjan pyörissä on kussakin todella kevyt alumiinirunko, joka vähentää pyörän kokonaispainoa tehden sekä ajosta että pyörän käsittelystä ketterämpää. Jousitetun haarukan ansiosta pyörä taipuu kuljettajansa otteisiin myös haastavammilla tieosuuksilla. Laatua uhkuva, Shimanon valmistama vaihteisto puolestaan vaihtaa vaihteet erittäin jouhevasti, jotta matka voisi jatkua keskeytyksettä. Entäpä sitten ilme? Hienostuneen vähäeleinen! Tässä on hybridi, jonka hankittuasi ihastut oitis sen ajattomaan muotoiluun, joka kestää ajan hammasta loputtoman tyylikkyytensä ansiosta.

Mikä on sinun suosikkisi tyylikkäiden, upeilla teknisillä ominaisuuksilla varusteltujen Cube Nature -pyörien mallistosta? Valinta voi tuntua aluksi vaikealta, mutta tutustuttuasi tarkkoihin teknisiin ominaisuuksiin valinnan tekeminen helpottuu hieman. Tyylikkäistä ilmeistä on toki vaikea valita omansa, sillä niin upeita nämä Cuben valmistamat taidonnäytteet ovat. Löydettyäsi suosikkisi, tilaa se meiltä reiluin ehdoin, ja pääset pian huristelemaan uudella hybridipyörällä pitkin maita ja mantuja!

Laatukattaus tarjolla pyörätarvikkeiden paratiisissa

Kattavasta polkupyörien ja pyörätarvikkeiden valikoimastamme löydät kaiken sen, mitä ikinä saatatkaan kuvitella pyöräilyyn tarvitsevasi – laatumerkkien valmistamana, yhdellä ja samaisella käynnillä. Astuthan rohkeasti peremmälle - pyörätarvikkeiden paratiisi odottaa!