Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
CUBE KID - Lastenpyöriä kaikenikäisille
Opettaa lasta pyöräilemään on jännittävää touhua niin nuorelle kuin vanhalle. Moni aloittaa juoksupyörällä ennen varsinaista pyöräilynopettelua kolmen tai neljän ikävuoden kohdilla. CUBE KID -pyörät ovat sopivasti varustettu kutsumaan nuoret pyöräilijät seikkailuun makealla ja sporttisella ulkomuodolla. Kaikilla lastenpyörillä on vankat rungot ja kestävät, helposti hoidettavat osat. Vartalon kosta riippuen, CUBE KID -sarjan fillarit ovat saatavissa 16 tuumasta 24 tuumaan, tarjoten roppakaupalla pyöräilyn lystiä niin kaupungilla, maastossa kuin viikonloppuretkellä vanhempien kanssa.

Cube Kid

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Lasten oma pyörämallisto Cube Kid sopii kaikenikäisille lapsille

Cube Cube Kid -polkupyörät ovat erityisesti lasten ja pyöräilyä aloittavien pikkuihmisten tarpeisiin kehitetty mallisto yhdeltä maailman tunnetuimmista pyöränrunkojen valmistajalta Cubelta. Cube Kid -lasten polkupyörämallistosta löytyy etujousitettuja malleja esiteineille, jotka haluavat tutkia maastopolkuja ja mennä omia reittejään. Mallistosta löytyy niin ikään Cube Kid Street -pyöriä, joissa on madallettu tanko pyörän päälle nousun helpottamiseksi. Allroad-pyörämallit sopivat puolestaan kaikenlaiseen ajoon, niin perheen pienimmille kuin vähän suuremmillekin lapsille.

Kolme eri mallia sopivat eri ikävaiheisiin


Cube Kid 160 -pyörä on kuin lapsille räätälöity, hauska kopio aikuisten Cube-maastopyöristä ja se onkin ihanteellinen johdatus pyöräilyn ihmeelliseen maailmaan. Tähän pyörään Cube on valinnut lapsille soveltuvat komponentit, jotka vakauttavat ajoa ja voitkin olla varma, että tämän Cube Kid -pyörän avulla lapsesi oppii ajamaan ilman apurattaita alta aikayksikön. Sen jalkajarrut on suunniteltu yksinomaan sitä varten, että lapsesi oppisi hallitsemaan vauhtiaan helposti ja yksinkertaisesti. Käsijarru on asennettu pyörään tuomaan tuntumaan pehmeään jarrutukseen. Ketjunsuojus, joka koteloi koko kettingin, sekä kädensijojen muotoilu että pyörään asennetut muut turvallisuutta edistävät tekijät (kuten siloitetut reunat ja kulmat) minimoivat loukkaantumisriskiä. Eteen ja taakse asennetut lokasuojat estävät mudan ja veden roiskumisen ja pitävät lapsesi kuivana ja puhtaana.
Ikääntyessään lapsen kaipaavat enemmän jännitystä elämäänsä ja siinä kohtaa kuvaan astuukin Cube Kid 200. Tämä pyörä on varusteltu 7-vaihteisella vaihteistolla ja vannejarruilla sekä edessä että takana. Se on itse asiassa pienoiskokoinen maastopyörä, jonka selässä lapsesi voi turvallisesta lähteä tutustumaan lähimaastojen polkuihin. Kun mäki alkaa tulla liian jyrkäksi, astuu kuvaan 34-hampainen ratas, joka mahdollisesti auttaa lastasi kipuamaan ylös asti. Alamäessä tämä Cube luottaa erityisesti lasten käsille suunniteltuihin jarrukahvoihin ja niiden päässä oleviin V-jarruihin, jotka jakavat voimansiirtoa turvallisesti. Etujarrussa on rajoitin, joka saa aikaan sen, ettei lapsesi lennä ohjaustangon yli painaessaan jarrua. Tämä pyörä antaa makua aidosta Off-Road-ilottelusta.
Cube Kid 240 on ihanteellinen vaihtoehto lastenpyörien ja täysikokoisten aikuisten maastopyörien välillä. Se on täydellinen pyörä niille, jotka nauttivat maastopyöräilystä vanhempiensa tai ystävien seurassa. Se on varustettu Suntour-iskunvaimentimella ja Shimanon 3x7-portaisella vaihteistolla, joihin on yhdistetty lasten käsiin suunnitellut kahvat. Tämä pyörä on myös varustettu lapsille optimoiduilla v-jarruilla.

  • Mallisto on suunniteltu erityisesti lapsille ja pyöräilemään opetteleville
  • Mallistossa on kolme eri mallia eri ikävaiheisiin
  • Pyörien varustuksessa on otettu erityisesti huomioon turvallisuus
  • Helppokäyttöistä, luotettavaa laatua

Yllätä lapsesi iloisesti uudella pyörällä tilaamalla jo tänään


Näissä malleissa on vara valita jokaiseen lapsesi kehitysvaiheeseen. Tilaa nyt ja yllätä lapsesi juuri hänelle sopivalla pyörällä. Toimitamme pyörän 3-7 päivän sisällä. Muistathan myös 30 päivän palautusoikeuden, mikäli et jostakin syystä ole tyytyväinen ostokseesi.