Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
EASTER15: 15% lisäale1 valituista tuotteista
CUBE Kathamandu - Minne haluat?
Mitä vapaa-ajan pyöriin tulee, CUBE:n nimi on ollut hyvin tunnettu - innovatiivisuuden ja korkean laadun maineensa ansiosta. Kathamandu -sarjallaan, perinteinen pohjoisbaijerilainen yritys on kehittänyt sarjan retki- ja touringpyöriä, tehden niistä kestäviä ja mukavia kumppaneita seikkailunhaluisille pyöräilyn ystäville. Meinaat sitten paikallisille traileillesi tai pitkää reissua maalle, CUBE:n Kathamandu vakuuttaa luotettavuudellaan ja monipuolisuudellaan. Nämä matkanteon ekspertit ovat myös saatavissa hybrideinä optiona vahvat Bosch -moottorit. Etäisyyksistä tulee suhteellisia.

Cube Kathmandu

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

 • Miehet 8
 • Naiset 8

Värit

 • beige
 • harmaa
 • sininen

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cube Kathmandu Pro Trapeze, harmaa
Cube Kathmandu Pro Trapeze, harmaa harmaa
Cube
Kathmandu Pro Trapeze, harmaa
1 259,00 €
 • Versiot:
Cube Kathmandu SL Trapeze, sininen
Cube Kathmandu SL Trapeze, sininen sininen
Cube
Kathmandu SL Trapeze, sininen
OVH 2 079,00 € 1 879,00 €
 • Versiot:
Cube Kathmandu Pro Trapeze, beige
Cube Kathmandu Pro Trapeze, beige beige
Cube
Kathmandu Pro Trapeze, beige
1 259,00 €
 • Versiot:
Cube Kathmandu EXC Trapeze, harmaa
Cube Kathmandu EXC Trapeze, harmaa harmaa
Cube
Kathmandu EXC Trapeze, harmaa
1 569,00 €
 • Versiot:
Cube Kathmandu Pro, harmaa
Cube Kathmandu Pro, harmaa harmaa
Cube
Kathmandu Pro, harmaa
1 259,00 €
 • Versiot:
Cube Kathmandu EXC, harmaa
Cube Kathmandu EXC, harmaa harmaa
Cube
Kathmandu EXC, harmaa
OVH 1 569,00 € 1 419,00 €
 • Versiot:
Cube Kathmandu SL, sininen
Cube Kathmandu SL, sininen sininen
Cube
Kathmandu SL, sininen
OVH 2 079,00 € 1 879,00 €
 • Versiot:
Cube Kathmandu Pro, beige
Cube Kathmandu Pro, beige beige
Cube
Kathmandu Pro, beige
1 259,00 €
 • Versiot:

Cube Kathmandu on oikea sherba

Cuben Kathmandu -sarjan pyörissä virtaa oikeaa sherbojen verta - ne nimittäin kantavat vakaasti kuin aasit ja painavat pitkälle vielä senkin jälkeen, kun muilta loppuu happi! Tämä sherba-voimilla ladattu pyörä on täynnä saksalaisten Cube-insinöörien muokkaamaa tekniikkaa ja huippuunsa asti vietyä teknologiaa - myös muilta laatuosien valmistajulta. Tämä mäkien ja vuorien valtias kirii sinua seikkailuillasi ja retkilläsi. Kyseistä pyörää on saatavilla ihan lihasvoimilla rullaavana mallina kuin myös sähköavusteisena ja juuri tämän seikan ansiosta pyörää nähdäänkin mukana monessa menossa.

Kun etäisyys ei ole enää muuta kuin mittarilukema

Paikoillanne, valmiina, hep! Näin hurahtaa Cuben Kathmandu liikkeelle ja jälkeen ei jää muuta kuin ihmetteleviä katseita. Tehokkaalla Boschin moottorilla varustetut hybridimallit taittavat matkaa pidemmälle ja nopeammin kuin koskaan pystyit edes unelmoimaan. Sähköavusteisissa Kathmandu-malleissa on myös valinnanvaraa, sillä toisissa malleissa moottori on tavaratelineellä, kun taas toisissa se on kiinnitetty alaputkeen. Myös malleissa on vara valita, sillä tarjolla on sekä korkealla olevia emäputkia, eli ns. miesten malleja, että matalammalla yläputkella varustettuja malleja, joiden selkään pääsemiseksi ei tarvitse heittää jalkaa takarenkaan yli.

Kaikki Cube Kathmandu -pyörät on kuitenkin koottu laatuosista ja niistä löytyy esimerkiksi ajovälit, matkatavaratelineet, integroidut lokasuojat ynnä muuta tarpeellista. Lisäksi tähän pyörään on viety Cuben kehittämä Efficient Comfort Geometry -muoto, joka takaa mukavaa ja turvallista kyytiä pyörän selässä. Pyörän rungon sisässä kulkeva kaapelointi pidentää huoltovälejä, sillä näin kaapelit eivät pääse vahingoittumaan ajossa tai parkissa kaupungilla. Tämä retkeilyyn ja seikkailuun suunnattu menopeli ei jätä jälkeensä muuta kuin ihailevia katseita ja sähköavusteisena se jättääkin niitä jälkeensä yli 30 kilometrin matkalle.