Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kaikki tarvittava työmatkapyöräilyyn
CUBE Elite - Polkupyöriä pyöräilijäeliitille
Ne, jotka käyvät integroitujen teknologioiden listaa läpi huomaavat nopeasti, että CUBE:n poikkeukselliset MTB:t pitävät lupauksensa: Absoluuttista hardtail-suorituskykyä voimakkaille ajajille. Täydellä hiilikuiturungolla erikoisesti suunnitellulla runkogeometrialla ja tarkkaan valituilla komponenteilla, CUBE Elite on huippuluokan MTB, joka avaa loputtoman tuntuista potentiaalia järkevään hintaan.

Cube Elite

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • harmaa
 • punainen
 • valkoinen
 • musta
 • turkoosi

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cube Elite 240 C:62 Pro Lapset, musta
Cube Elite 240 C:62 Pro Lapset, musta musta
Cube
Elite 240 C:62 Pro Lapset, musta
1 849,00 €
 • Versiot: 24"
Cube Elite 240 C:62 SL Lapset, musta
Cube Elite 240 C:62 SL Lapset, musta musta
Cube
Elite 240 C:62 SL Lapset, musta
2 399,00 €
 • Versiot:
Cube Elite C:62 ONE, turkoosi
Cube Elite C:62 ONE, turkoosi turkoosi
Cube
Elite C:62 ONE, turkoosi
3 049,00 €
 • Versiot:
Cube Elite C:62 SL Rookie Nuoret, musta
Cube Elite C:62 SL Rookie Nuoret, musta musta
Cube
Elite C:62 SL Rookie Nuoret, musta
1 879,00 €
 • Versiot:
Cube Elite C:68X SL, valkoinen
Cube Elite C:68X SL, valkoinen valkoinen
Cube
Elite C:68X SL, valkoinen
5 549,00 €
 • Versiot:
Cube Elite C:62 Pro, valkoinen
Cube Elite C:62 Pro, valkoinen valkoinen
Cube
Elite C:62 Pro, valkoinen
3 549,00 €
 • Versiot:
Cube Elite C:68X SLT, harmaa
Cube Elite C:68X SLT, harmaa harmaa
Cube
Elite C:68X SLT, harmaa
6 549,00 €
 • Versiot:
Cube Elite C:68X Race, punainen
Cube Elite C:68X Race, punainen punainen
Cube
Elite C:68X Race, punainen
4 749,00 €
 • Versiot:

Tyylikkäästi ja kovaa - Cube Elite

Etujousitetut Cube Elite -pyörät tarjoavat kaikkea, mitä maastopyörässä tarvitaan: ketteryyttä, voimaa, vakautta sekä hyvää pitoa maastoon kuin maastoon. Nämä hardtail-pyörät on varustettu hiilikuiturungoilla, joihin suunniteltu geometria siivittää ne sukkulan lailla niin mäet ylös kuin alaskin. Tarkkaan valituista osista ja komponenteista kootut kokonaisuudet ovat vertaansa vailla maastossa kuin maastossa. Järkevän hintaisista pyöristä ei puutu elitististä tuntua, sillä nämä huippuunsa viritellyt MTB:t on muokattu jopa sähköavusteisiksi malleiksi, jotta jaksaisit polkea enemmän ja pidemmälle.

Elite loistaa kirkkaampana kuin pohjantähti

Tähdet koostuvat suurelta osin hiilestä ja niin koostuvat myös nämä Cuben Elite -maastopyörätkin. Kevyet pyörät eivät tingi senttiäkään nopeusominaisuuksista, sillä voimansiirto on hoidettu laadukkailla Sramin tuotteilla. Sähköavusteisen mallin voimansiirto on hoidettu niin ikään laadukkailla osilla, mutta sekä avusteiset että normaalit pyörät sopivat todella hyvin kuntoilijoille, joilla on tavoitteet korkealla. Kilometrikisaan osallistuminen tulee olemaan lasten leikkiä kun alla on pyörä, jonka hiilikuiturunko yhdistyy Sram:n vaihteistoon, Newmenin komponentteihin ja RockShox:n äärimmäisyyksiin ohjaavaan ja joustavaan etuhaarukkaan.

Cube Elite soveltuu hyvin maastopyöräkilpailuihin, mutta myös kovaan treeniin. Jäykkärunkoinen pyörä jaksaa painaa tunturissa ja metsäpoluilla, sillä se ei halua mennä missään tapauksessa siitä, missä aita on matalin. Kannot ja juurakot eivät ole sille este ja sähköavusteisille ei myöskään hidaste. Sähköpyörien kaapelointi on johdettu rungon sisässä, jotta se ei myöskään vahingoittuisi rankoillakaan reiteillä. Boschin alaputkeen integroitu akku riittää jopa 150 km:n matkalle ja sähköavusteisten pyörien Shimanon laadukkaat osat pitävät huolen siitä että vaikka akku loppuisikin, ei pyöräily siltikään ole hankalaa, vaan nautinnollista ja hauskaa.

Bikesterilta kerralla nämä laatupyörät ja paljon muuta

Olitpa sitten hankkimassa sähköavusteista pyörää tai ihan normaalia mallia, täytyy sinun ottaa tosissaan harkintaan nämä mainiot Cuben Elite -sarjan pyörät. Rullaat vain hiirelläsi sivun oikeaan reunaan ja valitset haluamasi koon ja muut ominaisuudet. Viikon sisään rullaatkin jo uudella pyörälläsi. Tarjoamme kaiken hyvän lisäksi 30 päivän avokaupat kaikille tuotteille. Voit rauhassa rullailla sekä hiirellä että pyörälläsi sujuville ostoksille meille Bikesterille!