Liian kylmä pyöräillä? | Kunnon varusteilla pidät kylmän loitolla
Pyöräkauppa netissä

Cube Elite

0 Tuotteet
CUBE Elite - Polkupyöriä pyöräilijäeliitille
CUBE Elite - Polkupyöriä pyöräilijäeliitille
Ne, jotka käyvät integroitujen teknologioiden listaa läpi huomaavat nopeasti, että CUBE:n poikkeukselliset MTB:t pitävät lupauksensa: Absoluuttista hardtail-suorituskykyä voimakkaille ajajille. Täydellä hiilikuiturungolla erikoisesti suunnitellulla runkogeometrialla ja tarkkaan valituilla komponenteilla, CUBE Elite on huippuluokan MTB, joka avaa loputtoman tuntuista potentiaalia järkevään hintaan.
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.
Lisätietoa

Tyylikkäästi ja kovaa - Cube Elite

Etujousitetut Cube Elite -pyörät tarjoavat kaikkea, mitä maastopyörässä tarvitaan: ketteryyttä, voimaa, vakautta sekä hyvää pitoa maastoon kuin maastoon. Nämä hardtail-pyörät on varustettu hiilikuiturungoilla, joihin suunniteltu geometria siivittää ne sukkulan lailla niin mäet ylös kuin alaskin. Tarkkaan valituista osista ja komponenteista kootut kokonaisuudet ovat vertaansa vailla maastossa kuin maastossa. Järkevän hintaisista pyöristä ei puutu elitististä tuntua, sillä nämä huippuunsa viritellyt MTB:t on muokattu jopa sähköavusteisiksi malleiksi, jotta jaksaisit polkea enemmän ja pidemmälle.

Elite loistaa kirkkaampana kuin pohjantähti

Tähdet koostuvat suurelta osin hiilestä ja niin koostuvat myös nämä Cuben Elite -maastopyörätkin. Kevyet pyörät eivät tingi senttiäkään nopeusominaisuuksista, sillä voimansiirto on hoidettu laadukkailla Sramin tuotteilla. Sähköavusteisen mallin voimansiirto on hoidettu niin ikään laadukkailla osilla, mutta sekä avusteiset että normaalit pyörät sopivat todella hyvin kuntoilijoille, joilla on tavoitteet korkealla. Kilometrikisaan osallistuminen tulee olemaan lasten leikkiä kun alla on pyörä, jonka hiilikuiturunko yhdistyy Sram:n vaihteistoon, Newmenin komponentteihin ja RockShox:n äärimmäisyyksiin ohjaavaan ja joustavaan etuhaarukkaan.

Cube Elite soveltuu hyvin maastopyöräkilpailuihin, mutta myös kovaan treeniin. Jäykkärunkoinen pyörä jaksaa painaa tunturissa ja metsäpoluilla, sillä se ei halua mennä missään tapauksessa siitä, missä aita on matalin. Kannot ja juurakot eivät ole sille este ja sähköavusteisille ei myöskään hidaste. Sähköpyörien kaapelointi on johdettu rungon sisässä, jotta se ei myöskään vahingoittuisi rankoillakaan reiteillä. Boschin alaputkeen integroitu akku riittää jopa 150 km:n matkalle ja sähköavusteisten pyörien Shimanon laadukkaat osat pitävät huolen siitä että vaikka akku loppuisikin, ei pyöräily siltikään ole hankalaa, vaan nautinnollista ja hauskaa.

Bikesterilta kerralla nämä laatupyörät ja paljon muuta

Olitpa sitten hankkimassa sähköavusteista pyörää tai ihan normaalia mallia, täytyy sinun ottaa tosissaan harkintaan nämä mainiot Cuben Elite -sarjan pyörät. Rullaat vain hiirelläsi sivun oikeaan reunaan ja valitset haluamasi koon ja muut ominaisuudet. Viikon sisään rullaatkin jo uudella pyörälläsi. Tarjoamme kaiken hyvän lisäksi 30 päivän avokaupat kaikille tuotteille. Voit rauhassa rullailla sekä hiirellä että pyörälläsi sujuville ostoksille meille Bikesterille!

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja kuvapistetunnisteita parantaakseen toimivuutta ja tarjotakseen sinulle henkiläkohtaista mainontaa esim. sosiaalisessa mediassa. Ole hyvä ja lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoa - varsinkin miten estää evästeiden ja kuvapistetunnisteiden seuraamisen laitteellasi tulevaisuudessa. Hyväksyn ehdot