Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
CUBE Attain - Tehty tien päälle.
Mikään jarrujärjestelmä ei ole tehokkaampi kuin hydrauliset levyjarrut. Tästä syystä CUBE:n insinöörit tekivät ylitöitä rakentaakseen pyörän niiden ympärille. Attainin 12 mm thru-akselit, hiilihaarukka ja tarkkaan mietitty takaosa olivat erityisesti suunniteltu kyseisille jarruille. CUBE:n sulava hitsausprosessi naittaa mekaanisesti muotoillun alaputken suippenevaan emäputkeen, uskomattoman vankalla ja tehokkaalla PressFit -keskiöön. Kapeat takahaarukan yläputket ja hiilihaarukka, jotka vähentävät tärinää ja pyöräilijän väsymystä, tarjoavat Attain -mukavuutta. Sisäinen reititys, lokasuoja-alustat ja tilaa 28C -kumeille varustavat tämän polkupyörän kaikessa säässä ajettavaksi.

Cube Attain

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 1
  • Naiset 1

Värit

  • musta
  • hopea

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cube Attain Pro, musta/hopea
Cube Attain Pro, musta/hopea musta/hopea
Cube
Attain Pro, musta/hopea
OVH 1 099,00 € 829,00 €
  • Versiot: 60cm (28")
- 24 %

Cube Attain on maantiekiitäjä, joka ei jätä taakseen pakokaasuja

Tämä harvinaisesta lähtökohdasta koottu Cube pyörä on muotoilunsa ansiosta teiden kestosuosikki! Cube Attain -pyörää on nimittäin alettu kokoamaan laadukkaiden ja tehokkaiden jarrujensa ympärille - runko, haarukka, satula ja ohjaustanko on kaikki kasattu jarrujen perusteella ja niiden ympärille, korostamaan tehokasta pyöräilyä siinä missä maailman tehokkaimpia jarrujakin. Todella kevyt alumiinirunko on saavutettu innovatiivisen hitsausprosessin ansiosta, joka takaa sen, että alaputki sopii täydellisesti suippenevaan emäputkeen ja sallii takaosan tekniikan pitää huolen siitä, että pyöräilijä ei väsy pitkissäkään koitoksissa. Attain maantiepyörää on saatavilla niin harrastelijoille hieman teknisiltä ominaisuuksiltaan kevennettynä versiona, kuin huippuosin varusteltavana Race-versionakin.

Attain saavuttaa nimensä veroisesti sille asetettuja tavoitteita

Hurjapäille ja kilpaviettisille harrastelijamaantiepyöräilijöille Cube Attain on oiva valinta. Se nimittäin pitää minkä lupaa, sillä nimensä veroisesti se lunastaa kaikki sille asetetut tavoitteet saavuttaen kanssasi etapin toisensa jälkeen. Tässä pyörässä on yhdistetty laadukkaat mutta lompakkoystävälliset osat, siinä on nimittäin käytetty Cuben kilpamaantiepyörien teknologiaa, joskin samalla on tingitty tiettyjen osien suhteen siinä määrin, että on saatu aikaan todella laadukas maantiepyörä, jonka selässä jaksaa ajaa kisoja ja joka kulkee paremmin ja nopeampaa kuin keskiverto maantiepyörä. Tämän selässä on hyvä aloittaa harjoittelu maanteillä, sillä se on koottu juurikin sitä varten, että sillä poljetaan pitkään ja kovaa.

Helposti käsiteltävässä pyörässä on loistavat matkustusominaisuudet ja sen selässä jaksaakin polkea ilman moottoriakin useita satoja kilometrejä. Ergonomisesti ja aerodynaamisesti muotoillun runkonsa ansiosta se jaksaa vaikka sinulta loppuisikin paukut ja se kiidättää sinut voitosta toiseen - olitpa sitten maantiepyöräkilpailuissa tai vain itseksesi rullailemassa. Pyörän renkaat ottavat loistavan otteen maantiehen ja rullaavat todella hyvin jopa huonommalla asfaltilla. Nopeat 28 tuuman renkaat lepäävät hiilikuidun ja alumiinin alla, eikä tämä kombinaatio ole koskaan huono - varsinkaan asfaltilla.

Testaa pyörääsi kotonasi ja palauta tarvittaessa

Toimitamme vähintään 499€:n arvoiset pyörät veloituksetta, mutta sen lisäksi me Bikesterilla tarjoamme lisäksi 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Voit siis rauhassa testata pyörää hieman kotonasi, ja jos se ei sovellu juuri sinulle, voit palauttaa pyörän kaikessa rauhassa. Näin palvelee 24/7 avoinna oleva polkupyörien ja tarvikkeiden erikoisliike Bikester.