paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Covid-19: Tavarantoimitukset toimivat normaalisti! - Siirry FAQ (UKK) osioomme

Cube Travel

7 Tuotetta
Cube

CUBE Travel - Seikkailu odottaa

CUBE Travel lupaa seikkailua kahdella pyörällä. Baijerilainen polkupyörämerkki tuli pyörävalmistukseen mukaan 90-luvun alussa ja on siitä lähtien toiminut taitavasti urheilu- ja vapaa-ajanpyörien saralla. Yritys erikoistuu sporttisten maastopyörien ja maantiepyörien tuottamiseen. CUBE:n innovatiiviset teknologiat ja huippulaadukas saksalainen insinööritaito vastaavat mukavuuden ja suorituskyvyn täydellisestä sekoituksesta. Nämä ominaisuudet ovat läsnä myös CUBE Travelissa, joka on ihanteellinen fillari matkaamiseen, luonnon kokemiseen sekä muihin arkipäivän seikkailuihin.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Cube Travel jatkaa matkaa, vaikka lihaksesi jo hyytyisivätkin

Cube Travel on erityisesti retkipyöräilyyn suunniteltu malli, jonka ominaisuudet edesauttavat pitkänkin matkan tekoa. Sen kestävyysominaisuudet löivät ällikällä jopa pyörää kehitelleet Cube-insinöörit, sillä se läpäisi kaikki Cuben sisäiset testit loistavin tuloksin - kyseessä on sekä turvallinen että erittäin kestävä retkipyörä. Pyörässä yhdistyvät tyylikkyys, keveys, voima ja vakaus, mutta näiden ominaisuuksien lisäksi se on erittäin helppokäyttöinen, sillä sen laadukkaan rungon ympärille on kerätty vain parhaita ja laadukkaimpia osia, jotka myös käyttövarmuutensa puolesta ovat omiaan retkipyöräilyyn.

Pyörä, jonka huolto ei vie liikaa aikaa

Cube Travel on suunniteltu kestämään. Retkillä ja erityisesti pitkillä matkoilla pyörän helppohoitoisuutta ja käyttövarmuutta oppii arvostamaan suuresti. Siksi tämä Travel-mallin pyörä onkin omiaan juuri pitkille etäisyyksille teillä tietämättömillä. Se on suunniteltu niin, että sen hydrauliset levyjarrut, napavaihteisto ja esimerkiksi renkaat kestävät pitkiäkin matkoja ja kovaa kulutusta. Laadukkaat osat, kuten alumiininen tavarateline ja napadynamo sekä valot edesauttavat matkantekoa jopa suurella lastilla, pimeälläkin ajettaessa. Laadukas kampisarja kestää siihen aiheutuvaa vääntöä ja painetta, eivätkä alumiiniset osat vaadi erityistä huolenpitoa.

Cube Travel -pyöriin voit helposti yhdistää myös muita Cuben kehittämiä tuotteita, kuten pyörälaukkuja ja matkamittareita tai tuunata pyörääsi vaikkapa uusilla kädensijoilla ja matkantekoa helpottavilla lukkopolkimilla. Pyörää on saatavilla eri kokoisina ja mallisina, joten voit valita laajasta Travel-valikoimastamme itsellesi parhaiten sopivan version. Voimansiirto on hoidettu kaikissa pyörissä neuvokkaasti laadukkailla Shimanon osilla, jotka takaavat sen että pyörällä pääsee sutjakkaasti kaikki ylä- ja alamäet. Mitä muuta voisit enää retkipyörältäsi toivoa?

Bikesterilta saat aina hyvää palvelua vuorokauden ympäri

Pääset pian nauttimaan ihanista hetkistä tien päällä, eikä siihen vaadita kuin muutama klikkaus ja pyöräsi on jo matkalla sinulle. Huomioithan, että saat ostoksillesi 100 päivän vaihto- ja palautusoikeuden, jonka tarjoaa vain Bikester!


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes