paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Cube Touring

5 Tuotetta
Cube

CUBE Touring - Aloita vaellus

Vaativaan jokapäiväiseen käyttöön tai pitkille viikonloppuretkille - CUBE:n touring -malleilla olet valmis jokaiseen seikkailuun. Korkea ajomukavuus, laadukkaat materiaalit ja innovatiiviset tuotantomenetelmät tekevät Touring -sarjan pyöristä täydellisen matkakumppanin pidemmille reissuille. Innokkaat retkipyöräilijät voivat valita klassisten ja sähköavustettujen versioiden sekä eri runkomuotojen ja komponenttien väliltä. Kaikille malleille yhteistä on liikennevalmis varustelu ja voittamaton ajotuntuma.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Cube Touring vie sinut seikkailuihin joko moottorilla tai ilman

Laatuluokkansa parhaista osista koottu Cube Touring on oivallinen retkipyörä kaikkiin olosuhteisiin. Touring-malli on luotettava ja kestävä, ja kaiken lisäksi sitä on helppo ajaa, sillä siinä on retkipyöräilyyn suunniteltu runko, jota on kuitenkin saatavilla useassa eri versiossa: miesten korkealla yläputkella varusteltuna, trapetsi-runkoisena sekä ns. Easy Entry -mallisena, tarkoittaen sitä että pyörän päälle pääsee helposti ja nopeasti nostamatta jalkoja takarenkaan yli. Sähköavusteinen Cube Touring vie sinut vielä pidemmälle kuin mitä pelkillä lihasvoimillasi pääsisit. Näissä hybridipyörissä yhdistyy kaikki perusretkipyörän parhaat ominaisuudet Boschin moottorilla varusteltuun kokonaisuuteen, joka ei varmasti jätä sinua tien poskeen.

Luotettavaa kyytiä lihasvoimin tai sähköavusteisesti

Cube Touring -pyörät sisältävät luotettavaa ja kestävää suunnittelua, jossa huippuluokan osat yhdistyvät innovatiiviseen Cuben kehittämään Efficient Comfort Geometry -muotoiluun. Runko on valmistettu Cuben Smooth Welding -prosessin avulla, joka takaa sen että pyörään ei osien yhdistämisen ansiosta kerry yhtään lisäpainoa ja näin tämän retkipyörän paino saadaan pidettyä alhaisena ajomukavuuden ja ketteryyden takaamiseksi. Stabiili pyörä on kuitenkin omiaan maastossa kuin maastossa, eikä siinä ole paljon muutakaan ylimääräistä, sillä esimerkiksi sähköpyörien akut on asennettu siten että pyörän painopiste pysyy alhaalla. Näin ollen se ei häiritse ajoa, vaan vakauttaa pyörän liikettä. Joustavan etuhaarukan ansiosta tämä pyörä soveltuu mitä parhaiten soraisille ja epätasaisille maastopätkille, mutta sen vakauden ansiosta sillä voi myös edetä haastavimmissakin olosuhteissa vaihtamalla esimerkiksi maastorenkaisiin tai vähentämällä renkaiden painetta.

Tämä pyörä on omiaan esimerkiksi Suomen saaristossa mutkitteleville teille ja miksei vaikkapa saariston rengastielle, mutta se ei pane pahakseen myöskään Järvi-Suomen uljaita harjuja pitkin kiitäessään tai Lapissa tunturipurojen solinassa liikkuessaan. Tämä pyörä sopii moneen - niin moottorilla kuin ilman!

Bikester on auki ympäri vuorokauden

Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi pyöräilyyn ja tarjoammekin mahtavat etuudet juuri sinulle: saat aina kaikkiin yli 499 €:n arvoisiin pyöräkauppoihin ilmaisen toimituksen ja lisäksi tarjoamme saman edun yli 99 €:n tarvikeostoksille. Molemmissa tapauksessa nautit tarjoamastamme 100 päivän avokaupasta!


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes