paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Cube Stereo

7 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Cube

CUBE Stereo - Aktiivisia toimintatäysjoustoja jokaiseen ajotyyliin

Stereo -sarja on edustanut CUBE:n yhtä tärkeintä lippulaivaa MTB-täysjoustosektorilla useamman vuoden. Mikä tähän asti oli ollut aika hoikka all-mountain muotoilu, on sittemmin kehittynyt isokokoiseksi malliksi uuden teknologisen monimuotoisuuden ansiosta. Etsit sitten klassista, moottoritonta mallia tai hybridiversiota Bosch -moottorilla, alumiinista tai hiilestä tehtyä, 29", 27.5" tai paksuja Plus -renkaita - Stereo -sarja kattaa tarpeesi. Nämä voimantäyteiset täysjoustot 120, 140 tai 160 mm joustolla ja uusimmalla teknologialla ovat saatavissa monella komponenttivariantilla. Nykyään, lähes jokainen maastopyöräilijä löytää käyttöönsä, budjettiinsa ja ajotapaansa sopivan CUBE stereon.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Vaativan harrastajan täysjousitettu Cube Stereo -maastopyörä

Cube on saksalainen pyörävalmistaja, joka on niittänyt alan arvostusta jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Cube-pyörät sisältävät uusinta uutta pyöräteknologian saralla ja niiden täydellisyyttä hipova rungon geometria on aikaansaatu testaamalla pyöriä eri kokoonpanoin ja pyöräilijöin. Cube Stereo lukeutuu ensiarvoisesti valmistajan taidonnäytteisiin. Superkevyt runko, täysjousitus, tyylikäs muotoilu, tekniset innovaatiot ja upeat yksityiskohdat; tämä pyörä ei jätä paljonkaan parantamisen varaa! Cube Stereo -sarjasta löytyy muun muassa seuraavat pyörät:
  • Cube Stereo 160 Super HPC SL 27,5
  • Cube Stereo 120 Super HPC Pro 29
  • Cube Stereo 160 Super HPC SLT 650B
  • Cube Stereo 140 Super HPC SLT 29

Cube Stereo -polkupyörät netistä!

Hankalaan maastoon, kilpailuihin, Enduroon

Cube Stereo -sarjan pyörät ovat äärimmäisen keveitä niiden täyshiilikuiturungon sekä painoa säästävän suunnittelun ansiosta. Täysjousitus saa pyörän rullaamaan hyvin vaikeissakin maastoissa, ja runko on suunniteltu tarjoamaan parhaan mahdollisen käsiteltävyyden ja suorituskyvyn missä tahansa ajatkin. Cube Stereo 120 HPC PRO 29 -pyörä on tarpeeksi nopea vaikka maratonajoon, ajomukavuudesta tinkimättä. Tämä pyörä onkin yksi monikäyttöisimmistä ja tasapainoisimmista täysjousitetuista pyöristä. Cube Stereo -maastopyörä on täydellinen kumppani niin haastavaan maastoon kuin vuoristopyöräilyynkin sinulle, joka vaadit pyörältäsi täydellisyyttä.

Vain parasta Bikesterilta

Bikesterin pyöräilyyn erikoistunut verkkokauppa tarjoaa parhaat tuotteet ja tunnetut merkit kaikille ja kaiken tasoisille pyöräilyn harrastajille. Meiltä löydät kaikki tuotteet harrastuksesi tueksi verkon kilpailukykyisimpään hintaan. Ostat meiltä helposti, luotettavasti ja nopeasti. Ostoksesi saat itsellesi pian, sillä lähetämme tuotteet jo tilausta seuraavana arkipäivänä. Lisäksi asiakkaanamme saat tyytyväisyystakuuksesi 100 päivän ilmaisen palautusoikeuden.

Tsekkaa myös Cuben muut pyörämallit:  Cube Access |  Cube Aerium |  Cube Aim | Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes