paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Cube Race

19 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Kaikki mitä tarvitset pyöräilyharrastuksesi tueksi, löytyy Cube Race -mallistosta

Cube Race tarjoaa ennen kaikkea laadukkaat, käytännölliset ja tyylikkäät tarvikkeet pyöräharrastuksesi tueksi. Cube tietää nimittäin mitä pyöräilyä harrastava tarvitsee ja onkin kehittänyt pyöräilyn tueksi laadukkaita tuotteita, joita jokainen voi valita lisäosiksi omiin pyöriinsä. Race-sarjasta löytyy mm. tankonauhaa, erilaisia pyöränpumppuja, kädensijoja ja matkamittareita, mutta myös laadukkaita vaatteita ja satuloita - kaikki tämä on tietysti kiedottu Race-nimeä kantavan pyörämallin ympärille, joka on niinikään huippuunsa viritetty peli.

Hikeä ja kyyneliä ei tarvitse enää pelätä kun varustus on kunnossa

Etujousitettu lippulaivapyörä Cube Race on kevyt, aloittelevan maastopyöräilijän alumiinirunkoinen pyörä. Se on ketterä ja nopea, mutta ennen kaikkea stabiilirunkoinen pyörä, joka kestää rankempaakin ajoa RockShoxin haarukan sekä Shimanon vaihteiston ja hydraulisten levyjarrujen ansiosta. Tämä pyörä sopii mainiosti poluille ja vuorille, sillä se on ketteryytensä ansiosta todella näppärä käsitellä. Rullaavuusominaisuuksiltaan pyörä kelpaa kovemmilla rengaspaineilla myös maantieajoon ja pidemmille maastopyöräretkille sorateillä ja kinttupoluilla.

Cube Race on kuitenkin paljon muutakin kuin vain hyvistä osista koottu pyörä. Sarjaan kuuluu vaatteita ja tarvikkeita, jotka on suunniteltu ja valmistettu samalla tarkkuudella kuin pyörä. Tyylikkäät ja käytännölliset pyöräilyvaatteet on käteviä pitkilläkin lenkeillä, sillä ne johtavat iholle kertyneen kosteuden nopeasti pois ja hengittävät entistäkin paremmin.

Race-sarjaan kuuluu myös tarvikkeita, joita ilman harva pyöräilijä pärjää. Kätevät pikkupumput mahtuvat vaikkapa pyöräilytakin taskuun ja ne on helppo ottaa mukaan, eivätkä ne paina paljoa. Muotoillut satulat sekä hyvän gripin saavuttavat kädensijat ja tankonauhat ovat mainioita lisäosia, jotka tuovat entistä enemmän ajomukavuutta. Kätevät mittarit kertovat sinulle kaiken tarpeellisen matkasi varrella ja niiden avulla on lisäksi helppo seurata toteutunutta pyörälenkkiä.


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes