paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Cube ltd

8 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
Sivu 1 /
1

Cube LTD täyttää pyöräilijän toiveet!


Saksalainen Cube LTD on suunnittelutaitoa, muotoilua ja kestävyyttä parhaimmillaan. Sarjaan kuuluu mm. monikäyttöisiä cross-hybrideitä, joita voi käyttää erittäin monipuolisesti hyödyksi melkein missä tahansa. Näin yksi hyvin suunniteltu maastopyörä kattaa ajajansa monenlaiset käyttötarpeet. Samaan pakettiin on nykyään saatu koottua melkoinen määrä MTB-pyörän parhaita käyttöominaisuuksia. Cube LTD Race-pyörällä voi kisailla mielensä mukaan satunnaisesti tai säännöllisesti ihan miten haluaa. Niihin on lisätty kestävän rungon lisäksi mm. massiivista Shimanon voimansiirtoa, joustohaarukka ja hydrauliset levyjarrut. Liuta tasokkaita komponentteja vahvistaa järeän setin laatua ja luotettavuutta. Alumiinirungon parhaita puolia ovat sen keveys ja ketteryys, joka ei suinkaan sulje pois maastopyörän erinomaista kestävyyttä. Cube LTD SL herättää ansaitusti kateutta kanssakulkijoissa, sillä se edustaa äärimmäistä suorituskykyä. Tässä MTB-pyörässä on esimerkiksi näppärä Climb-Trail-Descend-säätömekanismi joustohaarukassa. Sen avulla säätäminen on entistä helpompaa, eikä siinä kauan aikaa vierähdä. Tällä upealla ajokilla on poikkeuksellisen alhainen paino, sekä vielä lisäetuna tarkka ohjaus. Varustelun pohjalta herääkin kysymys, onko se vielä MTB- vai korkealuokkainen kisapyörä? Cube LTD tarjoaa maastopyörän ajajalle myös käsineitä, sukkia, MTB-kypärän ja tasokkaita pyörän valoja. Tarjolla on tyylikkäitä tuotteita naisille ja miehille. Tutustu Cube LTD:n valikoimaan verkkokaupassamme:
Cube LTD tuotteita Bikesterilta!

Bikester haluaa tarjota sinulle parasta laatua edullisesti!

Paljonkin käytetty maastopyörä saattaa toimia hyvin, kunhan se saa välillä vähän huomiota oikeiden osien muodossa. Lähetämme sinulle maastopyörään sopivia osia mielellämme. Joskus tästä uskollisesta kumppanista täytyy kuitenkin valitettavasti luopua. Kypsään ikään ehtinyt MTB-pyörä voi lopulta kypsyttää myös omistajansa huolellisesta huoltamisesta huolimatta. Kelvottomalla maastopyörällä ei enää kannata ajaa, ettei mene maku koko hommasta. Bikesterillä on valikoimassaan monta uutta ja upeaa maastopyörää. Niitä löytyy tyylikkään värisinä ja uusimman tekniikan saavutuksilla sulostettuina. Valitse omasi vaivatta vaikka huipputyylikkäästä Cube LTD-mallistosta. Tilaat meiltä MTB-pyörän kotiisi höyhenen keveällä sormen hipaisulla tai parilla hiiren klikkauksella.

Luota Bikesterin laatuun ja palveluun!

Meillä on MTB-pyöristä niin iloisia tarjouksia, että melkein koko ajan naurattaa. Liity sinäkin uuden maastopyörän omistajien joukkoon. Voit palauttaa tilaamiasi tuotteita 100 päivän kuluessa ilmaiseksi, jos raaskit niistä vielä luopua.


TARVITSETKO APUA?
Puhelinlinjamme ovat lomasesongista johtuen tilapäisesti suljettuina. Pahoittelemme tästä aiheutunutta häiriötä. Voitte kuitenkin ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: asiakaspalvelu(at)bikester.fi.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.