paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Cube Ella

1 Tuote
Hinta
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Valitse Cube Ella silloin kun värillä on väliä

Herkullisen värikkäät Cube Ella -kaupunkipyörät on koottu laadukkaista osista ja ne tarjoavat ennen kokematonta ajomukavuutta koko perheen yhteisille pyöräretkille satamaan tai torille syömään jäätelöä auringon paisteeseen. Tyylikäs ja käytännöllinen Ella on loistava kumppani pidemmillekin kruisailuille, sillä siinä yhdistyvät muoti, mukavuus ja Cuben innovatiivinen tekninen osaaminen. Pyörän geometria on hiottu viimeistä piirtoa myöten soveltumaan turvalliseen, vakaaseen ja tasapainoiseen pyöräilyyn sekä pyörältä poisnousuun ja takaisin satulaan hyppäämiseen.

Kun alla on Ella, voit vain polkea ja nautiskella

Ella on koottu laadukkaista osista innovatiivisen ja turvallisen, mutta tehokkaan Efficent Comfort Geometry (ECG) -rungon ympärille. Pyörä on varusteltu helppokäyttöisillä ja -hoitoisilla Shimanon vaihteilla sekä muilla laadukkailla osilla. Lisäksi siinä on matkatavarateline, johon saa helposti pakattua eväskorin, kauppakassit tai vaikkapa lasten hiekkalelut ja uimakamppeet. Tässä muutamia herkkupaloja Ellan ominaisuuksista:
  • Efficient Comfort Geometry takaa turvallista kyytiä satulassa
  • Shimanon 24-nopeuksisesta vaihteistosta ei lopu välitykset kesken
  • Kevyt, yläputketon alumiinirunko helpottaa pyörän päälle nousua ja pysähtymistä
  • Laadukkaat V-jarrut pysäyttävät kovatkin vauhdit tehokkaasti kaupunkiajossa
  • Värikkäät pyörät erottuvat liikenteessä
  • Retro-tyyliset valot erottuvat pimeällä
  • Sisältää paljon kaupunkipyöräilyssä kätevää rekvisiittaa, kuten soittokellon, napadynamon valoineen ja matkatelineen. Kaikki kaapelointi kulkee kuitenkin piilossa.
Ella on suunniteltu kaupunkiajoon ja kruisailuun, ja se sopiikin erinomaisesti esimerkiksi työmatkoille tai kauppareissuille, sillä se rullaa hyvin eikä sen satulassa väsy helposti, ajoasennon ollessa todella rento ja korkea riser-mallisen ohjaustangon ansiosta. Tämä on loistava pyörä myös perheen pienemmille, joiden ajo ei välttämättä ole vielä kovin vakaata, sillä Ellan muotoilu on tehty juuri sitä ajatellen.

Nyt kiireellä polkupyöräostoksille palvelevaan nettikauppaamme

Saat kätevästi pyörät koko perheelle nettikaupastamme, joka on avoinna 24/7. Meiltä löytyy Cube Ella -pyöriä sekä naisille että lapsille ja saat ne nyt meiltä villeissä kauden väreissä. Kaiken lisäksi voit tutustua uuteen pyörääsi 100 päivän ajan, sillä annamme sinulle niinkin pitkän palautusoikeuden.


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes