paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Cube Cross

1 Tuote
Hinta
Cube

CUBE Cross - Vaivattomasti kaikilla teillä

Maastopyöräsektorin polkupyörävalmistajien joukossa CUBE on nauttinut korkeinta maailmanlaajuista arvostusta jo pitkän aikaa. 25 vuoden ajan perinteinen saksalaisvalmistaja on tehneet asiakkaisiinsa vaikutuksen kekseliäisyydellään ja laadullaan. Cross -sarjallaan yritys on luonut retkipyöriä seikkailunhaluisille pyöräilijöille, jotka nauttivat nopean treenin tekemisestä vapaa-ajallaan. Mäkisistä matkoista, niittyosioista ja hiekkateistä ei muodostu ongelmaa harrastelijapyöräilijöille CUBE:n Cross -mallilla. Pidempiä matkojakin voidaan helposti ja mukavasti pyyhkäistä moottoroidulla hybridiversiolla.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Monipuolinen Cube Cross -mallisto vie sinut, minne haluat

Cube Cross -mallistosta löytyy pyörä joka lähtöön - nämä etujousitetut hybridi- (Cross Pro, Cross SL, Cross Allroad, Cross Trapez ja Cross EXC) ja crossipyörät (Cross Race SL, Cross Race Pro) ovat tunnetun runkovalmistaja Cuben jokapaikan crossihöyliä. Vuonna 1993 perustettu Cube testaa ja kehittää pyöriään Alpeilla ja Saksassa vastatakseen vaativien pyöräilijöiden tarpeisiin.

Työmatkoista maastopoluille – sinä valitset

Tiedäthän tunteen, kun työpäiväsi viimeiset minuutit ovat käsillä etkä voi odottaa sitä, että pääset nousemaan pyöräsi selkään ja kokeilemaan uusia reittejä kotiin. Mitä kunnianhimoisempi olet reittivalinnoissasi, sitä enemmän kaipaat pyörältäsi. Siinä kohtaa kuvaan astuu Cross EXC. Korkealaatuinen runko, erinomainen RockShox Paragon Gold -ilmajousitushaarukka ja Shimano XT -vaihteisto sekä hydrauliset levyjarrut takaavat, että sinulla on käden ulottuvilla kaikkea, mitä tarvitset pidempään ja jännittävämpään ajoon. Olipa kyseessä mäkinen reitti, joka kulkee ylös alas tai rento lenkki kilpailunhaluisen ystäväsi kanssa, valitse Cross EXC. Suunnitellessaan Cross EXC:n runkoa eivät Cuben insinöörit tinkineet sen ominaisuuksista - he halusivat tehokkuutta, vakautta ja ajomukavuutta, mutta vähemmän painoa. Niinpä sen runko onkin valmistettu sileähitsatuista kaksoisputkista, jotka saavat aikaan tämän pyörän tyylikkään, jäykän, mutta kevyen rakenteen. Kaapeleiden sisäinen reititys ja emäputkeen sulautuva alaputki parantaa ohjauksen tarkkuutta ja pidentää huoltovälejä.
Mikään matka ei ole liian pitkä eikä mikään mäki liian jyrkkä, jos allasi on Cross SL. Tämän pyörän suhteen ei ole tehty kompromisseja eikä sinunkaan tulisi niitä tehdä valitessasi pyörää. Cross SL on koottu laadukkaista komponenteista, jotka on yhdistetty Cuben insinöörien kehittämään runkoon. Shimanon vaihteisto ja levyjarrut toimivat todella hyvin yhteen Schwalben laadukkaiden renkaiden kanssa tehden ajosta nautinnollista ja helppoa. Tottakai tämänkin pyörän kruunaa RockShoxin Paragon Gold -ilmajousitushaarukka. Tämä on todella suorityskykyinen pyörä, jossa smooth welding -tekniikalla valetut osat sulautuvat saumattomasti toisiinsa antaen erinomaista vääntöjäykkyyttä ja erinomaista ohjattavuutta. Tämä pyörä on polkujen paholainen. Cuben Cross on kuin tämän pyörän pikkuveli - ei ehkä vielä yhtä pitkälle kehittynyt, mutta menee tasan tarkkaa sinne mihin isoveljensäkin.
Cuben crossipyörät ovat vertaansa vailla. Cyclocross-pyöriemme lippulaiva on ehdottomasti Cross Race SL! Se on nopea ja suorituskykyinen - koska se on koottu Cuben alumiinirungon ympärille laadukkaimmista osista. Sen etuhaarukka on cyclocrossipyörille ominaisesti hiilikuidusta valmistettu (parantamaan iskunvaimennusta) ja siihen on asennettu Sramin Rival-vaihteisto, erittäin voimakkaat levyjarrut ja kaikki tämä takaa, että pyörä on jäykkä, mutta samanaikaisesti nopea ja mukava ajaa. Lisäksi ohjauksen tarkkuuden lisäksi pyörään on lisätty 12 mm:n ohjainakselit.
  • Mallisto sisältää hybridi- ja crossipyöriä
  • Pyörät soveltuvat mallista riippuen työmatka-ajoon ja maastopyöräilyyn
  • Pyörien runko on Cuben valmistama ja niissä on laadukkaat komponentit
  • Näillä pyörillä et malta odottaa pääseväsi liikkeelle

Tilaa malli oman tarpeesi mukaan jo tänään

Tsekkaa nettisivuiltamme kaikkien crossipyöriemme tarkemmat tiedot ja tilaa jo tänään, niin pyörä on sinulla viikon kuluessa. Muistathan myös 100 päivän palautusoikeuden, jos et jostakin syystä ole tyytyväinen ostokseesi. Palauttaminen on maksutonta!


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes