paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Cube Axial

1 Tuote
Lajittele
Sivu 1 /
1

Cube Axial WS on huippuluokan maantiepyörä erityisesti naisille

Jos kaipaat turvallista, tukevaa ja helposti rullaavaa kumppania pyörälenkeille, Cuben Axial on mainio valinta. Tässä Cube sarjassa on naisellista otetta maantiehen, pitävät jarrut ja vakaa ajoasento, jonka ansiosta sillä pääsee pitkälle ja vauhdikkaasti eteenpäin. Kevytrakenteista maantiepyörää on saatavilla monen kokoiselle ajajalle ja sen päällä viihtyy pitkiäkin matkoja, sillä se on erityisesti suunnattu urheilullisille naisille, jotka haluavat pyörältään enemmän.

Höyhenenkevyt alumiinirunko leijailee teillä

Hiilikuituhaarukalla ja muillakin hiilikuituosilla kuorrutettu kevyt alumiinirunkoinen pyörä painaa alle 10 kg! Cuben jäykkä alumiini-hiilikuituhaarukka auttaa hillitsemään tien pyörään aiheuttamaa värinää ja Shimanon vaihteet ja keskiö sekä kasetti tuovat naisille voimansiirtoon kaivattua apua. Niinikään Shimanon jarrut huolehtivat siitä, että pyörä pysähtyy tiukimmankin paikan tullen ja luotettavat vannejarrut löytyvätkin sekä edestä että takaa. Erityisesti naisille suunnattu ajoasento Cuben Compact Race Barin ohjaimissa tuo optimoitua tukevuutta ja helppoutta ajoon tinkimättä kuitenkaan vauhdista ja ajomukavuudesta. Lisämukavuutta näihin Axial-sarjan pyöriin tuovat huolellisesti valikoidut satulat, jotka lisäävät erityisesti pitkien matkojen aikana verenkiertoa jalkoihin ja näin ollen jaksat kauemmin ja entistäkin pidemmälle.

Cube Axial on miellyttävän rullaava pyörä, jonka selässä voi ja täytyy pitää hauskaa ja nauttia nopeasti ohikiitävistä maisemista. Tämä pyörä on aina varustettu rullaavilla renkailla, jotka antavat pitävän otteen tiestä, olipa se sitten asfalttia tai polttavan kuumaa pikeä. Helposti huollettavan pyörän geometriassa on pidetty silmällä eritoten naispuolisia ajajia ja näiden pyörien malli ja koot on suunniteltu naisten tarpeet mielessä pitäen. Shimanon Claris-vaihteisto on niinikään helppokäyttöinen ja -hoitoinen eikä siitä lopu välitykset, vaikka maasto vaihtelisikin suuresti. Täydellinen pyörä retkille, kilpailuihin ja vapaa-aikaan, mutta myös pidempien työmatkojen polkemiseen.

Pikainen tilaus - pikaisesti maantielle

Muistathan lisätä pyörääsi siihen ja itsellesi sopivat polkimet ja pyöräilykengät. Meiltä löytyy myös monia muita pyöräilyssä tarpeellisia osia ja tarvikkeita, kuten juomapulloja ja niiden telineitä, sukkia ja ajohanskoja sekä tietysti kypäriä, joita ilman ei kannata tällaisen pyörän selkään astua. Tervetuloa tutustumaan!


Onko sinulla kysyttävää?
Valitettavasti puhelinlinjamme on tällä hetkellä suljettu.
Löydät sen sijaan vastauksia kysymyksiisi Usein kysytyt kysymykset -sivultamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes