paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Cube Ams

41 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Cube AMS on luotettava kisakaveri!

Cuben kisapyörät loistavat suosion huipulla kisoissa ja arvosteluissa. Niitä on testattu oikein kisatunnelmissa vuoristoissa, mäkisissä maastoissa ja huikeissa alamäissä. Cube AMS tarjoaa ajotuntumaa ja varmuutta heille, jotka ovat tarkkoja kisapyöränsä tasokkuudesta. Korkeamman tason kisapyörissä keskitytään aivan muuhun, kuin perusasioihin. Nehän ovat jo luonnollisesti tässä vaiheessa kunnossa. Cube AMS takaa toimivaa täysjoustoa hiilikuitu- tai alumiinirungolla. Mm. hiilikuidun Twin Mold-suunnitteluprosessissa on haettu kaikkein fantastisinta keveyden ja kestävyyden yhteisvaikutusta. Erittäin kevyestä rungosta johtuen kilpailijan suorituskyky nousee entisestään. Agile Ride Geometry-tekniikka tuo ketteryyttä ja helppoa rullautuvuutta ajoon. Kuljettaja hyötyy näistä ominaisuuksista ajon tasaisuutena, nopeutena ja kiihtyvyytenä matkallaan kilpailun kärkisijoille. Cube AMS-pyöriin asennetaan vain tasokkaita osia, jotka toimivat sen huippuominaisuuksien kanssa yhdessä. Hydrauliset levyjarrut säilyttävät sähäkän tehonsa joka tilanteessa. Cube AMS-pyörien ohjauksesta löytyy äärimmäistä tarkkuutta maastoon. Valitse sinäkin sinne oma Cube AMS sivustomme valikoimista:
  • Täysjoustolla varustetut pyörät
  • Kilpapyörät
  • Alumiinirunkoiset pyörät
  • Hiilikuiturunkoiset pyörät

Cube AMS -polkupyörät netistä!

Bikesterilta voit tilata huippuluokan kisavälineet kotiin!

Cube AMS antaa sinun hallita, siksi voit ottaa siitä ja itsestäsi irti kaiken mitä pystyt. Cube AMS loistaa hyvillä ominaisuuksillaan maailman kisapoluilla. Siihen on sipaistu koskettavan herkät hallintalaitteet, parhaat laatujarrut ja mukavan pehmeät jousitukset. Tuskin voisit toivoa enempää, eikä mittelöitä toivomalla voitetakaan. Ne voitetaan ajamalla kovaa yli esteiden ja ali entisten ennätysten. Toimit kuitenkin aina järkevästi ja tilanteen mukaan. Siihen on nytkin mainio mahdollisuus, sillä meillä on sinulle ylittämättömiä tarjouksia.

Bikesterilta ammattiapua edullisesti jo seuraavaan kisaan!

Löydät meiltä maailman luokan Cube AMS-polkupyörät sekä myös laajan valikoiman pyöräilyvaatteita tutustumalla valikoimaamme. Olet siis tekemisissä todellisen asiantuntijan kanssa. Saat palauttaa tuotteita 100 päivän aikana tilauksestasi, elleivät ne sinua miellytä.

Muut Cuben laadukkaat pyörämallit:  Cube Stereo |  Cube Acid |  Cube Agree |  Cube Aim |  Cube Analog | TARVITSETKO APUA?
Puhelinlinjamme ovat lomasesongista johtuen tilapäisesti suljettuina. Pahoittelemme tästä aiheutunutta häiriötä. Voitte kuitenkin ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse: asiakaspalvelu(at)bikester.fi.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.