paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Kesädiilit - Ota kaikki irti kesästä ja tarjouksistamme!

Cube Access

24 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Cube

Cube Access Series - MTB-etujoustoja eksklusiivisesti naisille

Saksalainen polkupyöräbrändi CUBE on vuosien saatossa ansainnut itselleen maineen ensiluokkaisten polkupyörien valmistajana. Sen valikoima kattaa niin aloittelijamallit kuin korkeimman tason kaikilla pyöräilyaloilla. Access -sarjallaan CUBE on kehittänyt monipuolisen maastopyöräetujoustosarjan naisille. Erityisillä rungoilla, sovitetuilla komponenteilla ja kattavalla kokovalikoimalla, Cube Access -malleilla on paljon enemmän tarjottavaa kuin se kukkakoristelu tai vaaleanpunainen maalikerros. Access -sarjassa naispyöräilijät voivat valita alumiini- ja hiilikuiturunkojen väliltä, Bosch sähköpyörämoottoroitujen hybridimallien ja tavallisten etujousitettujen sekä 27.5" ja 29" pyörien väliltä.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Cube Access -sarjan maastopyörät haasteita pelkäämättömille naisille

Nuoresta, 26 vuoden iästään huolimatta Cube on yksi markkinoiden suosituimmista pyörävalmistajista, etenkin maastopyöräilyssä. Suosiosta kertoo esimerkiksi se, että Cuben pyöriä voit bongata myös maailman kuuluisimmasta pyöräilykilpailusta, Tour De Francesta. Cuben suosiota selittää korkealaatuisten ja luotettavien pyörien lisäksi myös laaja valikoima erikoistuneita mallistoja. Juuri tällainen on myös Cube Access: sarja etujousitettuja maastopyöriä, jotka on suunniteltu erityisesti naisille. Tutustu malliston runsaaseen valikoimaan ja löydä uusi maastopyörä, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi!

Monipuolinen valikoima luotettavia maastopyöriä

Rakastatko tutkia tuntemattomia reittejä ja haastaa itsesi pyörämatkoillasi? Cube Access on tarkoitettu juuri sinun kaltaisillesi naisille. Access-pyörät ovat suunniteltu kulkemattomien reittien tutkimiseen ja kestämään vaikeaa maastoa ja kovaa vauhtia. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota turvallisuuteen, käsittelyn helppouteen sekä tasapainoon. Koska kyseessä on naisten mallisto, muotoilussa on otettu huomioon naisten mittasuhteet, etenkin se, että naiset ovat usein miehiä lyhempiä. Tämä näkyy etenkin satulan koossa, rungon pituudessa sekä ohjaustangon leveydessä. Kaikki tämä, jotta sinun seikkailusi pyörällä olisivat astetta mukavampia.

Tasapaino on saavutettu Cuben omalla Compact Agile Ride Geometry -teknologialla, jonka ansiosta ajon vakaus on helppo säilyttää vaikeassakin maastossa. Vaihteet ja jarrut ovat suunniteltu niin, että ne toimivat moitteettomasti ja luotettavasti myös mutaisina. Cube Access -mallistossa käytetään levyjarruja, jotka ovat kevyet ja näin auttavat pitämään pyörän kokonaispainon alhaisena. Mallit, joissa on mekaaniset levyjarrut, sopivat erityisen hyvin myös Suomen talveen, sillä niiden jarrutusteho ei kärsi pakkassäästä.

Cube Access -sarjasta löytyy runsaasti erilaisia pyöriä, jokaiselle jotakin. Valittavanasi on niin alumiini- ja hiilikuiturunkoisia pyöriä kuin hybridimalleja Bosch-moottorillakin – oikea vaihtoehto riippuu täysin sinun mieltymyksistäsi! Voit myös valita 27.5” ja 29” pyörien välillä. Ja vaikka pyörän ulkonäöllä ei metsän keskellä olekaan niin paljoa merkitystä, onhan se pakko todeta, että Cube Access -sarjan pyörät ovat uskomattoman tyylikkäitä, ja sporttinen muotoilu on varmasti omiaan kannustamaan hyppäämään satulaan mahdollisimman usein!

Varusteet kaikenlaisiin pyöräilyharrastuksiin näppärästi yhdestä osoitteesta

Me Bikesterilla olemme yhtä intohimoisia pyöräilyä kohtaan kuin sinäkin olet. Siksi olemme koonneet yhteen osoitteeseen kaiken, mitä voit pyöräilyharrastukseesi tarvita, olitpa sitten aloittelija tai konkari! Alan parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota myöskin parasta asiakaspalvelua, minkä vuoksi saatkin ilmaisen toimituksen yli 99€ ostoksille, 100 päivän avokaupan eli yli kolmen kuukauden palautusoikeuden sekä maksuttomat palautukset.


TARVITSETKO APUA?
Suljettu puhelinpalvelu
Lisätietoja
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes