paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Creme

25 Tuotetta
Creme-pyörä on ilo silmälle
Creme

Creme-pyörä on ilo silmälle

Creme-merkki sai alkunsa, kun muuan pyörävalmistajat törmäsivät sattumalta suureen määrään vanhoja kaupunkipyöränosia ja huomasivat siinä samassa kuinka paljon kauneutta ja viimeisteltyjä yksityiskohtia on menetetty nykyisissä kaupunkipyörissä. Tästä alkoi klassisen mallisten kaupunkipyörien uusi valmistus. Pyörät löysivät nopeasti kohderyhmänsä ja Cremestä on tullut yksi suosituimmista kaupunkipyörämerkeistä. Pyörät suunnitellaan ja kootaan Euroopassa niitä jatkuvasti kehittäen ja muun muassa materiaalivalintoja parantaen.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Creme - tyylikkäästi kaupungilla!


Creme valmistaa city-pyöriä, jotka on suunniteltu ja koottu käsin Euroopassa. Ammattitaidon ja korkealaatuisten materiaalien avulla syntyvät nämä tyylikkäät ja kauniilla yksityiskohdilla varustetut pyörät. Älä myöskään unohda tutustua tarjoustuotteisiimme. Bikesterilta voit löytää myös hakemasi pyöränosat. Verkkokaupastamme löydät:
  • Miesten kaupunkipyörät, 8/9 -vaihteinen
  • Miesten kaupunkipyörät, 3-vaihteinen
  • Miesten kaupunkipyörät, 7-vaihteinen
  • Naisten kaupunkipyörät, 7-vaihteinen
  • Sinkula-/fiksipyörät
  • Cruiserit
  • Maantiepyörät

Creme pyörät jokapäiväiseen käyttöön!

Moneen makuun

Bikesterin laajasta tuotevalikoimasta löydät moneen makuun ja käyttötarkoitukseen sopivia Creme-pyöriä. Esimerkiksi Tempo-sarjasta löydät klassiset pyörät, jotka tarjoavat sekä vauhtia että mukavuutta kaupunkiajoon. Ristretto-sarjan pyörät ovat malliston funktionaalisimpia ja eniten suorituskykyyn tähtääviä kaupunkipyöriä. Ne sopivat parhaiten sinulle, joka arvostat nopeutta jokapäiväisessä ajossasi. Kun kaipaat yksinkertaista, kevyttä ja helposti huollettavaa pyörää, Vinyl-sarjan pyörät vastaavat tarpeisiisi. Caferacer-sarjan pyörät ovat sekä käytännöllisiä ja helposti huollettavia, että kauniita uniikein yksityiskohtineen. Ne tarjoavat klassista muotoilua jokapäväiseen käyttöön. Holymoly-pyörät ovat malliston retro-tuote. Ne tarjoavat kaunista muotoilua sekä mukavuutta pystyllä pyöräilyasennolla. Lisäksi valikoimasta löytyy myös maantiepyöriä ja cruisereita. Kaikissa Creme -pyörissä on elinikäinen runkotakuu.

Kaupunkiajolle Bikesterin kautta

Bikester tarjoaa pyöräilyyn erikoistuneena verkkokauppanasi laajan valikoiman eri käyttötarkoituksiin sopivia pyöriä ja pyörätarvikkeita. Löydät meiltä Creme pyörät sekä monen muun tunnetun ja arvostetun valmistajan tuotteet täältä. Tilatessasi verkkokaupastamme saat ostoksillesi nopean toimituksen sekä ilmaisen 100 päivän palautusoikeuden.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes