paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Crazy Safety

3 Tuotetta
Crazy Safety

Luottoa ja leikkisyyttä

Tanskalaista suunnittelua parhaillaan! Värikäs sarja lapsille, josta löytyy muun muassa kypäröitä ja lukkoja. Crazy Safety näyttää kuinka turvallisuus voi olla hauskaa, näin tehden kypäröiden käytön lapsille mieluisaksi.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Tee lasten pyöräilystä sekä turvallista että hauskaa Crazy Safetyn tuotteilla

Vihdoinkin lapset suorastaan odottavat pääsevänsä käyttämään pyöräilykypärää! Crazy Safetyn pyöräilykypärät sekä muut pyöräilytarvikkeet ovat niin upean hullunkurisen näköisiä eläinaiheineen, että lapsia ei tarvitse enää houkutella pyöräretkille. Tärkeintä tietenkin on se, että Crazy Safetyn kypärät on tehty mahdollisimman turvallisiksi ja mukaviksi käyttää, joten vanhemmatkin voivat olla tyytyväisiä ja rauhallisin mielin, kun lapsi on pyörällä liikenteessä. Tuotteet ovat tanskalaisen Zdenko Oliver Santinin suunnittelemia, joka haluaa yhdistää tuotteissaan lasten rakastaman leikkimielisyyden erinomaiseen laatuun.

Crazy Safetyn tuotteilla lisää iloa ja turvaa lasten pyöräilyyn

Nämä pyöräilykypärät eivät ole pelkkiä kypäriä, vaan niistä voi tulla lasten uusia eläinystäviä, sillä niin upeasti tehtyjä ovat Crazy Safetyn eläinkypärät, joista jokainen esittää eläintä, kuten kirahvia, haita tai tiikeriä. Kypärät ovat kevytrakenteisia, joten ne tuntuvat mukavilta käyttää pidemmilläkin pyöräretkillä, eivätkä hiosta päässä liikaa, sillä niissä on monta tuuletusaukkoa. Kiinnitysmekanismina on helppo ja turvallinen kiristettävä leukahihna ja lukko, ja lisäksi kypärän takana on SpinDial-säätösysteemi, jotta kypärän saa istumaan päässä hyvin.

Crazy Safetyn vaijerilukoissa on myös eläinteema, jonka voi valita sopimaan kypärään. Pyörälukot ovat terästä ja lukitusjärjestelmänä toimii avainlukko, johon tulee kaksi avainta mukaan. Lukko on eläimen pään muotoinen, mikä varmasti kannustaa lasta muistamaan itsekin lukita pyöränsä, ja se onkin helppoa, sillä vaijerien päät lukittuvat automaattisesti napsauttamalla ne toisiinsa kiinni. Lukossa on ruostumista estävä käsittely, joten se kestää menossa mukana kauan.

Muita hyödyllisiä pyöräilytarvikkeita ovat Crazy Safetyn mainiot soittokellot sekä satulasuojat. Soittokellot ovat eläimen pään muotoisia ja niillä on hauska ilmoittaa muille kulkijoille tulostaan. Satulasuojat ovat järkevä valinta suojaamaan satulaa kastumiselta, sillä ne ovat vettähylkiviä, joten jos tauon aikana sattuu satamaan, matkaa pystyy jatkamaan mukavasti kuivalla satulalla.

Kaikki lasten pyöräilyyn Bikesterilta

Pyöräilystä voi tulla lapsen suosikkiharrastus Crazy Safetyn mahtavilla tuotteilla. Muista myös tutustua muihin pyöräilytarvikkeisiimme sekä lasten pyöriin ja potkupyöriin ja -lautoihin. Bikester tarjoaa 100 päivän ilmaisen palautusoikeuden ja aina asiantuntevaa asiakaspalvelua!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes