paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Craft

320 Tuotetta
Craft

Craft varustaa urheilijan

Craft on ansainnut maineensa yhtenä maailman parhaista urheilu- ja vapaa-ajan vaatevalmistajista. Vuosien tuotekehitys yhdessä huippu-urheilijoiden kanssa on johtanut teknisesti edistyneiden alusvaatteiden, välikerrosvaatteiden, sortsien ja päällysvaatteiden luomiseen. Vaatevalmistajan tuotteilla on helppo luoda eri sääoloissa ja lämpötiloissa toimiva asukokonaisuus. Kansainväliseksi suuryritykseksi laajentunut Craft toimii nykyään yli 38 eri maassa.

Craft varustaa urheilijan
Lajittele
 
Sivu 1 /
6

Hanki Craft -urheiluvaatteet ja -asusteet edullisesti netistä Bikester.fi

Craft on ruotsalainen urheiluvaatemerkki, joka perustettiin 70-luvulla Anders Bengtssonin löydöstä tavanomaisella lenkillään, nimittäin hän huomasi yllätyksekseen, että polyesteri ei kastu ulkopuolelta ja imee vain minimaalisesti kosteutta itse kuidusta. Tästä alkoi tuotemerkin menestyksekäs taival. Craft on ollut aktiivisesti mukana hengittävien ja toiminnallisten materiaalien kehittämisessä ja tutkimisessa, jotka myös siirtävät kosteutta iholta. Tämän kehityksen tuloksena on syntynyt korkealaatuisten urheiluvaatteiden valmistaja Craft, jonka tarkoituksena on valmistaa toiminnallisia treenaus- ja kilpailuasuja. Craftin toiminnalliset tuotteet luovat edellytykset täydelliseen ja optimaaliseen urheilusuorituksen maksimointiin, sillä intensiivisessä harjoittelussa vartalo hikoilee merkittävästi, sillä haluathan saada urheilusuorituksestasi kaiken irti. Jos sinulla ei ole teknisiä vaatteita yllä, hiki jää iholle ja tukkii ihohuokoset, jolloin kehon lämpötila nousee. Craftin innovatiiviset tuotteet koostuvat kolmesta eri kerroksesta, layerista, ja jokainen taso täydentää toistaan. Kerrokset koostuvat aluskerroksesta, välikerroksesta ja päällyskerroksesta. Näin saadaan aikaan tekninen urheiluvaate, joka kohottaa selkeästi kantajansa urheilusuoritusta. Tutustu Craftin tuotevalikoimaan nyt myös Bikester.fi sivustolla, sillä meiltä löytyy mahtavia urheiluvaatteita, sekä asusteita, kuten:
  • teknisiä alusasuja
  • ajohousuja
  • ajopaitoja
  • takkeja
  • asusteita

Pukeudu laadukkaisiin urheiluvaatteisiin!

Craft on tunnettu korkealaatuisista urheiluvaatteistaan, sekä nerokkaasta urheilijoiden kolmen tason kerrospukemisestaan. Craftin mukaan kaikki lähtee alusvaatteista eli ensimmäisestä kerroksesta, joka on pohjana kerrospukeutumiselle. Alin kerros siirtää ylimääräisen kosteuden tehokkaasti iholta vaatekerroksen ulkopuolelle, missä se haihtuu tai siirtyy seuraavaan kerrokseen. Craft on suunnitellut ja valmistanut innovatiivisia urheiluun tarkoitettuja alusvaatteita, jotta optimaalinen kehon lämpötila saadaan ylläpidettyä. Valikoimasta löytyy tyylikkäitä miesten pitkähihaisia teknisiä aluspaitoja, kuten Crewneck - paita. Jalkaan sopivat miesten tekniset lyhyet Craftin Active-malliston alushousut. Naisille löytyy trendikkäitä urheiluliivejä, kuten Stay Cool Specific Bike - malli, jotka sopivat erinomaisesti muiden vaatteiden alle esimerkiksi pyöräilylenkille lähtiessä. Naisten alushousuvalikoimasta löytyy Craft Cool Briefs - hipstersit, jotka ovat mukavat ja sopivat hienosti urheiluliivien kanssa ensimmäisen kerroksen vaatteiksi. Kaikki Craft kokoelman alusvaatteet ovat joustavia ja kehoa tiiviisti myötäileviä, jotka palautuvat automaattisesti entiselleen. Toinen kerros eli välikerros eristää ja lämmittää siirtäen kosteutta ja lämpöä seuraavaan kerrokseen tai vaatteen ulkopuolelle. Toinen kerros ylläpitää kehon lämpötilaa rajoittamatta liikkumista ja säästä riippumatta. Välikerros koostuu paidasta ja housuista, joita Craft on valmistanut mittavan valikoiman. Teknisiä paitoja löytyy pitkä- ja lyhythihaisina, sekä täysin hihattomia, ja erinomaisen joustavuutensa ansiosta ne sopivat upeasti juuri pyöräilyyn. Valikoima suorastaan pursuaa erilaisia pyöräilyyn sopivia trikoita ja shortseja, joista voi valita juuri itselleen sopivat urheiluvaatteet. Välikerroksen vaatteet hengittävät ja siirtävät kosteutta suoraan päällyskerroksen läpi, mikä on täydellistä optimaalisessa urheilusuorituksessa. Kolmas ja uloin kerros suojaa sateelta, viimalta ja kylmältä. Kerros päästää liiallisen lämmön ja kosteuden muista kerroksista haihtumaan ilmaan, ja pitää olon miellyttävänä olosuhteista riippumatta. Uloimman kerroksen hengittävät päällysvaatteet koostuvat takista ja tarpeen mukaan urheiluhousuista tai sadehousuista riippuen ilmasta.
Craft pyöräilypaita

Craft -valikoima

Craft valikoima sisältää mittavan valikoiman erilaisia takkeja, kuten Craft Performance musta fleecetakki. Tämä takki sopii erinomaisesti viileimmille ilmoille ja siirtää aktiivisesti kosteutta, jotta takin kantaja voi keskittyä ainoastaan urheilusuoritukseensa. Craft Performance Run WP juoksutakki sopii täydellisesti myös pyöräilyyn. Tämä takki on vettähylkivä ja tuulenkestävä ympärivuotiseen käyttöön. Takkeja löytyy myös hihattomia malleja, jotka muistuttavat liivejä ja jotka ovat omiaan lämpöisenä päivänä, jolloin takki on liian kuuma ja pelkkä paita ei riitä. Myös asusteet ovat tärkeä osa asukokonaisuutta, kun lähdetään liikkeelle tarkoituksena optimoida urheilusuoritus. Craft on suunnitellut juuri pyöräilyyn sopivia sukkia, jotka hengittävät ja siirtävät kosteutta, sekä tukevat sieltä mistä pitää. Valikoimasta löytyy pitkä- ja lyhytvartisia sukkia useilla eri värityksillä. Käsineet ovat myös tarpeen pyöräiltäessä viileämmillä ilmoilla tai navakassa tuulessa. Bikester.fi tarjoaa Craftin reilunkokoisia pyöräilyhanskoja, jotka hengittävät ja pitävät sormet ja ranteet lämpiminä. Kämmenpuolella on pinta, joka tarjoaa erinomaisen otteen ohjaustangosta. Vaihtoehtona ovat myös kätevät ajohanskat, jotka ovat ulkonäöltään kuin lapaset, mutta kämmenpuolen pinta tarjoaa kunnon otteen ja pidon ohjaustangosta. Nämä Hybrid Wather ajohanskat sopivat hienosti talvella tapahtuvaan urheiluun. Craft on myös suunnitellut innovatiivisia laukkuja, jossa voidaan säilyttää juotavaa. Tässä erikoisessa laukussa on korkki laukun sivussa, josta laukku voidaan täyttää. Laukun tilavuus on 0.9 litraa.


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes