paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

Conway

7 Tuotetta
Conway

Conway tuntee pyörät

CONWAY on nuori ja innovatiivinen erityisesti maastopyörien kehitykseen keskittyvä merkki. Sen perustajat ja työntekijät ovat itse intohimoisia pyöräihmisiä. Sen vuoksi pyörien kehityksessä ja testaamisessa on käytössä valtavan paljon arvokasta omien kokemuksien tuomaa viisautta. Merkin motto kuuluukin "Pyöräilijöiltä pyöräilijöille" ja merkki on tuttu pyöräharrastajien keskuudessä. Sillä on myös useita testivoittoja, mikä kertoo kiistattoman totuuden.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

Laadukkaiden polkupyörien taitava valmistaja - testivoittaja Conway

Bikesterin Saksalainen Conway on suhteellisen nuori pyörävalmistaja, mutta lyhyestä iästään huolimatta se tunnetaan jo hyvin ympäri maailman. Eikä suinkaan vähiten brändin innovatiivisista teknisistä ratkaisuista ja urbaaneista, upeista pyöristä johtuen! Conway pyörät perustuvat sen perustajien omaan intohimoon – nimittäin pyöräilyyn. Jokainen Conway pyörä testataan erityisen tarkkaan ja huolella ammattimaisen tiimin toimesta, joten voit olla varma että kaikki yksityiskohdat on hiottu parhaimmin toimiviksi ennen pyörien markkinoille pääsyä. Conway haluaa tuotannossaan painottaa sitä, että pyöräily on sekä tuotemerkin että sinun intohimo, jonka te kaksi jaatte. Tämä takaa sinulle pyörän, joka kelpaisi takuulla sen vaativalle valmistajallekin!
Myös Bikester on vakuuttunut Conwayn lukuisista innovaatioista polkupyörien suunnittelun saralla, sekä pyörien urbaanin moderneista ilmeistä, jotka miellyttävät jokaisen nykyaikaisen pyöräilijän silmää sen lisäksi, että nämä pyörät ovat tietysti mitä parhaat myös muidenkin vartalonosien mielestä! Kaiken kukkuraksi Conway on voittanut lukuisia testejä ja palkintoja, mikä sekin kertoo siitä, että aina pyörien valmistuksen menestykseen ei tarvita välttämättä yrityksen satavuotista historiaa, vaan tärkeintä on se, mitkä tekniset avaimet valmistajalla on kädessään juuri tällä hetkellä!

Conway pyörät pyöräilyn moneen eri muotoon

Sen lisäksi, että Conway hallitsee polkupyörien valmistuksen sekä niiden teknisten ominaisuuksien innovoinnin, brändi haluaa olla myöskin mahdollisimman monipuolinen. Tästä syystä se valmistaakin pyörät moneen makuun, lajiin ja tarpeeseen. Vain siksi, että ihan jokainen voisi saada merkin valmistaman laatupyörän juuri siihen käyttöön, mikä on omaa sydäntä eniten lähinnä. Kun Conwayn mottona on ”pyöräilijöiltä pyöräilijöille”, ei olekaan mikään ihme, että kaiken tyyppiset pyöräilijät huomioidaan sen ammattimaisessa ja kauaskatseisessa tuotannossa.
Conway valmistaa huippuunsa kehitellyt, vaativissa olosuhteissa testatut Conway maastopyörät, joiden ansiosta huristelu metsäpoluilla, mäkisissä maastoissa ja mitä hankalimmissakin paikoissa on astetta toimivampaa ja mukavampaa. Saatavilla on niin täysjousitettuja kuin etujousitettujakin malleja runsaassa kirjossa. Conway retkipyörät puolestaan vievät perheen yhteiset seikkailut ja eväsretket mukavuudellaan uusiin korkeuksiin. Conway pyörävalikoimasta löytyvät myös suositut hybridipyörät sekä nykypäivän uudet hitit eli sähköpyörät. Olipa hakusessa sitten Conway naisten tai miesten pyörä, Bikester.fi on osoite, jonka sivuilta pääset valitsemaan oman upean luottopyöräsi!

Verkkokauppa, joka tarjoaa asiakkailleen kaikkein parhaimmat pyörät

Conway on kiistatta yksi alansa ykkösnimiä, mitä tulee nykypäivän vaativiin haasteisiin vastaamaan suunniteltuihin polkupyöriin. Olipa tarpeissasi sitten uusi maastopyörä, kaupunkipyörä tai maantiepyörä, Conway tarjoaa parhaat ratkaisut kaikkien pyöräilijöiden tarpeisiin – vieläpä tutkituin ja huolella testatuin, ammattimaisin ottein. Ja jotta kaikki olisi täydellistä, voit valita oman Conway-pyöräsi toimittajaksi luotettavan Bikesterin, joka reiluilla toimitusehdoillaan sekä nopeilla toiminnoillaan varmistaa, että uusi pyöräsi on hankittu parhaasta mahdollisesta paikasta, runsaan valikoiman keskeltä!
Pääset tutustumaan pyöräilymaailman viimeisimpiin tuuliin sekä hyödyntämään maailmanlaajuisesti tunnettujen, pyöräilyyn suunniteltujen tuotteiden ja varusteiden valikoimaa Bikesterin verkkokaupassa – takuulla helposti ja kätevästi. Meille voit tulla ostoksille juuri silloin, kun se vain sinulle itsellesi parhaiten sopii. Verkkokaupassamme saat eteesi monipuoliset pyöräilytarvikkeet itse pyöristä aina pyöräilyssä tarvittaviin vaatteisiin saakka. Bikester tarjoaa tuotteilleen jopa 100 päivän pituisen avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Bikester keskittyy tarjonnassaan ennen kaikkea pyöräilyyn ja pystyy siten tarjoamaan vaihtoehtoja, joista löytyy omansa aivan kaikentasoisille pyöräilijöille. Onko ehkä tullut aika uusia koko pyörä? Jos, niin olet löytänyt oikeaan osoitteeseen. Laadukkaat Conway pyörät sekä monet muut luottomerkit ovat enää vain muutaman klikkauksen päässä lempimaastostasi!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes