Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Uusi pyöräsi odottaa sinua

Continental Speed King

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Continental Speed King Taitettava rengas 27,5x2.20" RaceSport
Continental Speed King Taitettava rengas 27,5x2.20" RaceSport
Continental
Speed King Taitettava rengas 27,5x2.20" RaceSport
53,95 € 44,95 €
  • Versiot: 55-584 | 27.5x2.2
- 17 %

Continental Speed King – maastoreittien monipuolinen kuningas

Continental on maailmankuulu rengasvalmistaja, joka ei sen suurempia esittelyjä kaipaa. Continental valmistaa renkaat sekä eri mallisiin polkupyöriin että myös autoihin ja moottoripyöriin. Saksassa vuonna 1871 perustettu Continental on pitkän linjan konkariyritys, joka on hankkinut kilpailijoihinsa nähden aimo annoksen kokemusta jopa kolmelta eri vuosisadalta. Näin ollen omien suoriutuvien ja toimivien polkupyörän renkaiden valmistuksen voi huoletta jättää tämän laatumerkin hoteisiin. Continental pyrkii jatkuvalla tuotekehityksellään hyödyntämään alan uusimpia innovaatioita. Brändin valmistamat renkaat tehdään kestämään vaativaakin käyttöä, ja pyörän renkaiden tarjonnasta löytyy omat mallinsa sekä city- ja maantiekruisailuun että myös trail-ajoon ja muihin maastolajeihin sopien.

Continental Speed King 27,5 x 2,2

Tätä nykyä Continental on erittäin suosittu kaikkialla maailmassa, ja merkin valmistamia renkaita suosivat niin ammatikseen kilpailevat kuin harrastepyöräilijätkin. Kun alla on Continentalin valmistamat renkaat, oma menopeli on varusteltu mahdollisimman laadukkaasti. Pitkä kehitystyö ja jatkuvat uudet innovaatiot takaavat sen, että brändillä on kyky tuottaa rengasmarkkinoille vain parasta mahdollista.

Continental Speed King on MTB-rengas, jolla maastossa ajaminen käy sukkelasti. Painoltaan mahdollisimman kevyeksi hiottu rengas tarjoaa minimaalisen vierintävastuksen, minkä ansiosta näillä renkailla selviytyy vaivatta vaihtelevista maastoista. Renkaan kevyesti kohotettu ulkorakenne on suunniteltu siten, että se pystyy tarjoamaan riittävän nopeuden myös kaarreajossa. Renkaan pito on erinomainen myös märillä tieosuuksilla ja kosteikoissa. Nämä ominaisuudet tekevät Speed Kingistä varsinaisen maastoreittien kuninkaan.

MTB-renkaat täynnä lyömättömiä ominaisuuksia

Speed King -renkaat muodostuvat ainutlaatuisesta BlackChilli-kumiseoksesta, joka parantaa vierintävastusta jopa huikeat 26 % ja joka tarjoaa 30 % paremman pidon aktiivisiin piioksidiyhdisteisiin verrattuna. Tämän materiaalin ansiosta Speed King -renkaat pystyvät tarjoamaan tasaisen ajon ensimmäisestä kilometristä viimeiseen asti. Hieman kohotetut ulkotunnelit tarjoavat pitoa jokaiseen kurviin, sallien nopeuden pysyä samalla korkeana. Renkaan RaceSport-runko tarjoaa luotettavan puhkeamissuojan ja sen ansiosta renkaalla voidaan ajaa myös matalammalla ilmanpaineella.

Koville ja kuiville alustoille ensisijaisesti sopimaan suunnitellut Continental Speed King -maastorenkaat on valmistettu Saksassa, Continentalin omissa tuotantotiloissa. Muiden brändin valmistamien renkaiden tavoin myös nämä huippulaadukkaat renkaat ovat käyneet läpi huolellisen kehitysvaiheen sekä vaativat testaukset erilaisilla alustoilla ja olosuhteissa. Meiltä Bikesterilta tilaat omat Speed King -renkaasi vaivatta, valiten useista tarjoamistamme malleista juuri omaan ajoosi sopivimman vaihtoehdon. Klikkaa tuotekuvaa ja tutustu tarkemmin kunkin Speed King -renkaan tarjoamiin lyömättömiin ominaisuuksiin.

Huippumukavan pyöräilyn varmistava laadukas tarjonta

Tutustu nyt Bikesterin sivustolla laadukkaisiin renkaisiin, kuten esimerkiksi maailmankuulun Continentalin valmistamiin MTB-renkaisiin. Samalla visiitillä voit täydentää meillä myös pyöräilysi muuta varustepuolta, tilaten Bikesterilta uusintaa kaipaavat pyöräilyvaatteet, tarvikkeet sekä pyöränosat. Kokoa haluamasi kombo ostoskoriisi, tee tilaus ja toimitamme sen sinulle mahdollisimman vikkelästi. Vie pyöräilysi mukavuus kerralla huippuunsa yhteistyössä pyöräalan laadukkaan toimittajan Bikesterin kanssa!