paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Cobi

1 Tuote
Kategoriat
Hinta
Cobi

COBI – Connected biking

COBI tarjoaa älykkäitä ratkaisuja pyörän ja älypuhelimen yhdistämiseen miellyttävän pyöräilykokemuksen mahdollistamiseksi. Älypuhelimen yhdistäminen autoon on ollut jo pitkään aivan yleistä ja nyt sama mukavuus halutaan myös polkupyörään. Älypuhelimen pyörään yhdistämällä käytössä on pyöräilyn aikana puhelimen tavanomaiset ominaisuudet ja niiden lisäksi myös navigaatio-ominaisuudet, lisävalon ja paljon muita näppäriä ominaisuuksia. COBI-laitteisiin on mahdollista yhdistää myös sähköpyörien ajohallintatoiminnot. Merkin tuotteissa todella aistii pyöräilyn tulevaisuuden.

Lajittele
Sivu 1 /
1

Cobi

Bikesterista löydät polkupyörät ja pyöräilytarvikkeet kaikkiin tilanteisiin. Polkupyörät, pyöränosat ja pyöräilyvarusteet ovat erikoisalaamme. Cobi tarjoaa laadukkaita tuotteita, jotka edesauttavat sinua nauttimaan pyöräilystä entistä enemmän. Bikesterille Cobi on itsestäänselvä valinta muiden tunnetuiden merkkien joukossa ja olemme ylpeitä siitä, että valikoimastamme löytyy luotettavia merkkejä, kuten juuri Cobi, jonka laajasta valikoimastamme löydät varmasti mainioita tarjouksia.

Etuja ostaessasi Bikesterista

Bikesterin kautta teet aina kaupat riskittömästi. Jos olet jostain syystä epävarma valitsemasi Cobi-tuotteen sopivuudesta tai istuvuudesta käyttömieltymykseesi tai pyörääsi, niin voit aina palauttaa tuotteen meille täysin ilmaiseksi.

Jos et löydä etsimääsi Cobi-tuotetta valikoimastamme, niin löydät meiltä varmasti muita mielenkiintoisia pyöräilytuotteita tukemaan pyöräilyharrastustasi.

Bikesterista ostat aina edullisiin hintoihin 100 päivän palautusoikeudella ja ilmaisilla palautuksilla. Bikester - sinun polkupyöräkauppa netissä!


TARVITSETKO APUA?
Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme paikallispuhelun hinnalla. Avoinna ma-pe
klo 11-18
09-427 04 102
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 10 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.
TYYTYVÄISET ASIAKKAAMME
Oletko tyytyväinen palveluumme?
Kirjoita arvostelu ja auta muita löytämään
erinomaiset tuotteemme.