Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Saammeko esitellä maailman pienemmän pyöränvarastointiratkaisun: Clug Bike Storage. Näistä pikkuruisista pidikkeistä löytyy kolme versiota, jotka on suunniteltu sopimaan suurin piirtein jokaiseen renkaaseen. Malli löytyy maantie- hybridi- ja MTB-pyöriin, jotta saat fillarisi helposti seinään kiinni.

CLUG

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Tilaa säästävä CLUG on tyylikäs ratkaisu polkupyörän säilytykseen

Vancouverissa perustettu Hurdler Studios otti asiakseen ratkaista kaikkien hipsterien elämää varjostaneen ongelman: miten sijoittaa polkupyörä ahtaassa, urbaanissa elintilassa? Aikansa asiaa pohdittua ja suunnitelmia piirrettyään Hurdler Studios kehitti ratkaisun. Näin syntyi CLUG, maailman pienin kiinnike polkupyörälle. Kickstarterissa kerätty rahoitus mahdollisti ensimmäisen erän tuotannon, ja vuonna 2014 ensimmäiset CLUGit lähtivät kohti onnellisia omistajiaan. Näin alkoi CLUGin maailmanvalloitus, joka on tänä päivänä nähtävissä kaikkien trendikkäiden ja tilaansa kunnioittavien kaupunkilaisten olohuoneissa.

CLUG mahdollistaa sen, että polkupyöräsi arvo kaksinkertaistuu sen toimittaessa sekä käytännöllisen ja mukavan, hyvinvointia edistävän kulkuneuvon, että taideteoksen virkaa. CLUGin avulla nimittäin kiinnität pyöräsi esille sinne, missä sen estetiikkaa voi ihailla aina, kun et istu satulassa kiitäen kaupungin katuja kohti kiinnostavimpia menomestoja tai hillitysti sisustettua toimistoa.

Tyylikäs ja kompakti CLUG mullistaa tilankäyttösi!

Taakse ovat jääneet ne ajat, jolloin polkupyörän säilyttäminen kerrostalossa tai ahtaissa varastotiloissa oli haasteellisempaa kuin vapaan parkkipaikan löytäminen kaupungin keskustasta. Kiitos tästä kuuluu CLUGille, pienelle kanadalaiselle ihmeelle, joka mullistaa elämäsi parin muovikappaleen ja ruuvin voimin. CLUG on innovatiivinen ja kompakti keksintö, maailman pienin polkupyörän seinäkiinnike. CLUGin avulla polkupyörän säilytys ei enää ole ongelma pienissäkään tiloissa.

CLUG koostuu kahdesta osasta, Clipperistä ja Gripperistä. Ruuvaa Clipper seinään haluamallesi korkeudelle riippuen siitä, mikä on paras ratkaisu polkupyöräsi säilytykselle. Työnnä sitten Gripper-osa paikoilleen Clipperiin, ja CLUGisi on käyttövalmis! Enää ei puutu kuin pyörä, joka asettaa CLUGiin riippumaan. CLUG soveltuu sekä roadie-tyylisille kaupunkipyörille, klassisille pyörämalleille että myös maastopyörille. Kompakti ja tyylikäs muotoilu sekä raikkaat väriyhdistelmät tekevät CLUGista miellyttävän lisän asuntosi, varastosi tai autotallisi säilytystilaan. CLUGia on saatavilla kolmea eri kokoa, joten pyöräsi löytää kyllä paikkansa CLUGin hellävaraisessa syleilyssä, olipa kyseessä sitten kaupunkipyörä, maastopyörä tai klassinen mummomalli. Ainoan rajoituksen CLUGin käyttöön tuo pyörän paino, sillä CLUG on suunniteltu kestämään korkeintaan 13 kilon painoisia pyöriä. Voit ripustaa pyöräsi joko pystyasentoon pituussuunnassa tai perinteisesti korkeussuunnassa. Tämä tilaihme luo uutta ilmettä ja kätevän ratkaisun pyöränsäilytykseen, kiinnititpä CLUGisi sitten asuntosi, varastosi tai autotallisi seinälle.

CLUGin käyttö on helppoa: kiinnitettyäsi CLUGin haluamallesi seinälle työnnät vain polkupyörän renkaan CLUGin kaartuvaan kiinnikeosaan. Kestävien materiaaliensa ansiosta CLUG soveltuu sekä sisä- että ulkotiloihin. Värivaihtoehtoja on kaksi, ja valittavanasi on joko pirteä oranssi-valkoinen tai tyylikäs musta-valkoinen. CLUG on helppo siirtää tarvittaessa toiseen paikkaan sen yksinkertaisen ruuvikiinnityksen avulla, ja voit helposti asentaa useita CLUGeja vierekkäin niin, että koko talouden polkupyörät pysyvät siististi säilytyksessä silloin kun et itse istu satulassa.

Bikester toimittaa pyörätarvikkeet lähellesi nopeasti

CLUGin ja muut innovatiiviset ja kätevät pyörätarvikkeet saat nopeasti toimitettuna tehdessäsi tilauksesi Bikesterin verkkokaupassa. 30 päivän palautusoikeus takaa sen, että voit palauttaa tuotteen mikäli et ole täysin tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen.