paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

CLIF Bar

23 Tuotetta
Hinta
asiakaspalaute
Clif Bar - energiaa luonnollisista raaka-aineista
CLIF Bar

Clif Bar - energiaa luonnollisista raaka-aineista

Merkin perustaja sai itse tarpeekseen markkinoiden energiapatukoista ja päätti kehitellä uudenlaisen patukan kestävyysurheilijoille. Clif Bar -patukoiden raaka-aineet ja samalla makumaailma on hyvin luonnollinen, mikä teki niistä nopeasti varsin suosittuja. Nykyisin patukoiden ohella myös pienemmät energiapurukumit ja energiageelit ovat tulleet varsin suosituiksi energiantankkaukseen urheilusuorituksen aikana.

Lajittele
 
Sivu 1 /
1

CLIF Bar edistää tervettä elämäntapaa!

Amerikkalainen CLIF Bar on perheyritys, jota omistavat myös yrityksen työntekijät. Gary Erickson sai idean oman energiapatukan valmistamisesta pitkän pyöräilylenkkinsä aikana. Garyn silloiset eväät eivät hänelle maistuneet, oli aika kehittää jotakin tavallisia energiapatukoita parempaa. Leipurin ja vuoristo-oppaan taustansa voimin Gary testaili tuotteitaan äitinsä kanssa keittiössä. Lopulta innokas yrittäjänalku löysikin juuri sopivan koostumuksen ensimmäisille energiapatukoilleen. Yrityksen hän nimesi isoisänsä Cliffordin mukaan. Yritys haluaa tuottaa vain aitoja ja laadukkaita tuotteita. Sille on tärkeää maailman luonnonvarojen säilyttäminen ja palauttaminen, sekä luonnon ehdoilla toimiminen. CLIF Bar patukan matka pellolta kuluttajalle perustuu kestävään elintarviketuotantoon. Luomukaura kasvatetaan ilman synteettisiä lannoitteita, kasvinsuojelumyrkkyjä tai geenimanipulaatiota. CLIF Bar valmistetaan uusiutuvaa energiaa käyttävillä laitteilla ja pakataan ympäristöystävällisiin pakkauksiin. CLIF Bar patukoiden kaura sisältää tunnetusti terveyttä edistäviä ainesosia ilman ylimääräisiä myrkkyjä. Kauran pääainesosa on monimutkainen hiilihydraatti. Sitä tarvitaan varsinkin pitkäkestoisissa suorituksissa. Kaurasta saa myös paljon kuituja, jotka huolehtivat ruoansulatuskanavan terveydestä. Ne vähentävät samalla riskiä sairastua sydän- ja verisuonitauteihin. Kaura sisältää proteiinia enemmän kuin täysjyvävehnä tai riisi. Siinä on hivenaineita, rautaa, sinkkiä, magnesiumia ja kaliumia. Kuivatut hedelmät, siemenet ja pähkinät antavat oman terveellisen osansa CLIF Bar patukoille. CLIF Bar energiapatukoissa on sopiva yhdistelmä proteiineja, rasvaa ja kuituja. Yhdistelmän tarkoitus on hidastaa ruoansulatusta ja lisätä liikkujan jaksamista. Nämä energiapatukat on mitoitettu aktiivisesti liikkuvien aikuisten tarpeisiin. Kokonaisen aikuisten CLIF Bar energiapatukan syömistä suositellaan vasta n. 9-13 vuotiaille lapsille. Kasvaville pikkulapsille yrityksellä on olemassa omat energiapatukkansa. Heidän pääasiallinen ruokavalionsa luonnollisesti koostuu aivan tavallisesta ruoasta. Maista sivustomme herkullisia ja terveellisiä CLIF Bar vaihtoehtoja:
  • Energiapatukka suklaalastuilla
  • Energiapatukka maapähkinävoilla
  • Energiapatukka macadamiapähkinällä
  • Energiapatukka rusinalla
  • Energiapatukka mustikkalastuilla

Helposti energiaa nopeasti nautittavassa muodossa!

Moni on varmasti kokenut kuinka ikävää on voimien loppuminen kesken matkan. Varsinkin pitkillä lenkeillä täytyy varautua siihen, että se kestää kauemmin, kuin oli alun perin suunniteltu. Tällaisia yllätyksiä voi sattua, jos ruokavalio on juuri uudistunut. Joskus matkalla ilmaantuu eteen ennakoimattomia tilanteita, joissa voimia tarvitaan suunniteltua enemmän. Muista aina ottaa mukaan suoritusta parantavaa purtavaa lähtiessäsi aktiivisuutta vaativaan liikuntaan. Nämä helpottavat oloasi, olipa kyseessä urheilu- tai työmatka. CLIF Bar tarjoaa tunnetusti helpotusta urheilusuoritukseen, mutta niitä voi aivan hyvin syödä vaikka raskaan työpäivän aikana. CLIF Bar kulkee kätevästi mukana taskussa tai laukussa ja auttaa sinua luonnollisen energiatasapainosi säilyttämisessä. Niillä on oma vaikutuksensa myös suorituksesta palautumiseen. Hyvänmakuisissa CLIF Bar patukoissa on herkullisia vaihtoehtoja sinunkin makuusi. Nauti hedelmäinen, suklainen tai pähkinäinen piristys aina kun tarvitset lisää voimia. Tunnet olosi virkeämmäksi ja tiedät, että kaurapohjainen CLIF Bar on terveellinen tuote. Se on rakennettu tarkalla tutkimustyöllä ja sen tekijöillä on korkea moraali myös luonnon hyvinvoinnin suhteen. Yhdellä pienellä energiapatukalla pystyt tukemaan kehosi hyvinvointia pitkään.


Clif Bar -energiapatukat Bikesterilta!

Saat Bikesteriltä eväitä lenkillä jaksamiseen!

Edulliset ja maistuvat energiatuotteet auttavat sinua jaksamaan jokaisessa reissussa. Valitse edulliset CLIF Bar valmisteet samaan pakettiin muiden tuotteiden kanssa. Selaile sivujemme tarjoukset huolellisesti läpi, sillä aina on kannattavaa tilata enemmän kerralla. Saat tilauksellesi 100 päivää palautusaikaa, jos tuotteet eivät jostakin syystä sovi käyttöösi.Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes